Adverteren/samenwerken met Pet Studio 2017-10-10T21:40:29+00:00

Over Pet Studio
Pet Studio is meer dan alleen een hondenfotograaf, maar ook blogger over honden, fotografie en lifestyle met honden. Pet Studio is vol op aan het ontwikkelen en groeien, zo ook de Social Media kanalen van Pet Studio.

Pet Studio is dé grootste persoonlijke blog over lifestyle & honden.
Daarom is adverteren op PetStudio.nl een fantastische manier om hondenliefhebbers te bereiken. Een product onder de aandacht brengen bij hondenliefhebbers? Winacties organiseren? Merken onder de aandacht brengen? Of een dienst? Het bijwonen, verslaggeven en fotograferen van evenementen? Advertorials, video’s, blogs, vlogs en social media? Reviews? Er is van alles mogelijk!

Er wordt gebruik gemaakt van de website, de blog, Facebook en Instagram. Voor iedereen is er wel iets om Pet Studio op te volgen.

Bereik en doelgroep
De blog wordt maandelijks door meer dan 500 (voornamelijk vrouwen tussen de 25 en 45 jaar) hondenliefhebbers bezocht en meer dan 2.000 paginaweergaven. Het aantal bezoekers van de blog groeit nog enorm. Op Facebook heeft Pet Studio meer dan 1.400 volgers. Het gemiddelde bereik op Facebook is per maand meer dan 6.000.

Geïnteresseerd in een samenwerking met Pet Studio? Neem dan contact op via info@petstudio.nl 

 

 

Shiba inu pet studio blogger hondenblog lifestyle blog hondenfotograaf hondenfotografie honden puppy sanne mik petstudio pet studio
WhatsApp chat