Sprekende, professionele foto’s verkopen uw product en zijn het visitekaartje van uw bedrijf. Wil je dat jouw product bij de klant net zo over komt als jij het in gedachten had? Dan zijn de perfecte foto’s al het halve werk!
Fotografie op maat, helemaal afgestemd op jouw bedrijf of product. Het perfecte plaatje dat jij in je hoofd hebt om je product of bedrijf te promoten.

Wil je voorbeelden zien, van bedrijven die je al zijn voorgegaan?

BEDRIJVEN PORTFOLIO

Lifestyle

Lifestyle fotografie maakt je product of bedrijf tastbaar voor de klant. Een professioneel beeld van je product, maar toch gezellig en ‘huiselijk’. Foto’s speciaal voor jouw bedrijf gemaakt, zodat je een uniek beeld kunt uitstralen van jouw bedrijf of product. Een goede presentatie van je product zorgt ervoor dat je product optimaal gepresenteerd wordt en dat de klant het product herinnert. Ieder bedrijf wil uniek zijn, dus waarom dan dezelfde stockfoto’s gebruiken? Door je eigen foto’s te laten maken, laat je jouw bedrijf opvallen.

Lifestyle product
Productfotografie, maar dan lifestyle. De details van jouw product kunnen prachtig weergegeven worden. Professionele en strakke foto’s, maar dan in een woonsfeer gefotografeerd. Fotografie dat past bij het product, dat het product versterkt en ondersteunt. Je kunt hierin uiteraard je eigen wensen aangeven, zoals jij jouw product graag zou willen zien.

Lifestyle models
Wat is er beter dan je product te laten presenteren door het model waarvoor het product bedoeld is? Heb je een honden of katten product? Laat deze dan ook door de hond of kat presenteren, zodat het meteen tastbaar gemaakt wordt. Ook maakt een foto mét dierenmodel meer indruk op de dierenliefhebber natuurlijk!

 • Het PetStudio model- en testteam
  Mr. Sam, Isa en Zahra staan altijd klaar om producten te testen en deze te presenteren. Zij laten regelmatig andere hondenliefhebbers kennismaken met producten. Deze producten kunnen gepresenteerd worden op onze PetStudio-instagram, Facebook en de blog! Hierdoor maak je meteen gebruik van ons betrokken hondennetwerk. Mr. Sam, Zahra en Isa promoten wel alleen producten waar wij allemaal achter staan en producten die bij ons passen, benieuwd of jouw product/merk/bedrijf bij ons past? Stuur ons gewoon een berichtje om even te overleggen!  (En bekijk ook: Samenwerken & Adverteren)
 • Hondenmodel maar keuze
  Wil je een ander hondenmodel? Wordt je product het best gepresenteerd door een Border Collie? Of door een Sint Bernard? Je kunt ieder ras in je plaatje bedenken, wij kunnen bijna elk hondenmodel (ras, pup, volwassen, ouder etc) regelen voor een fotoshoot met je product door mijn grote netwerk als hondenfotograaf. Ideaal toch? En wil je jouw fotoshoot in de studio, in het bos, een binnenlocatie of in de stad? Alles kan!

Met andere woorden: Alles is mogelijk, om jouw product perfect te presenteren en te promoten. Wil je meer informatie, eens samen brainstormen of een offerte aanvragen? Stuur geheel vrijblijvend een mailtje. Ik vind het leuk om samen te brainstormen over jouw perfecte content!

Online content

Social media is erg belangrijk om je product of bedrijf onder de aandacht te brengen. Voor goede online content, heb je goede foto’s nodig. Een goede foto zegt meer dan 1000 woorden. Pet Studio kan online content verzorgen voor jouw bedrijf, in heel veel verschillende vormen. Helemaal naar jouw wens, zoals jij het graag wil.

Foto’s voor online content
Wil je alleen foto’s om zelf te gebruiken op je eigen social media en website? Dat kan!
Lifestyle foto’s van jouw producten zodat je een gezellige, sprekende sfeer neer kunt zetten op je social media en website? Of heb je juist strakke productfoto’s in de studio nodig? Of wil je professionele foto’s van jouw producten in de natuur? Met een honden/katten model of zonder? Alles kan! Je kunt helemaal jouw voorkeuren en wensen aangeven en zo bespreken we samen wat bij jouw product of bedrijf past.

Online content & reclame door Pet Studio
Wil je jouw producten onder de aandacht brengen bij andere hondeneigenaren (of katteneigenaren) in Nederland? Dan kun je ons niet alleen foto’s laten maken, maar ook jouw producten onder de aandacht laten brengen. Jouw product of bedrijf kan dan verwerkt worden in Instagram of Facebook-content of op de blog, in combinatie met professionele foto’s om jouw producten perfect te presenteren.

Kijk voor meer informatie over reclame op de PetStudio-social media & blog bij:

Samenwerken & Adverteren

Product fotografie

Verkoop van producten gaat bijna allemaal via internet, dus het eerste beeld (de foto) moet jouw product meteen presenteren en verkopen. Daarom zijn goede productfoto’s erg belangrijk, dit geeft in één oogopslag jouw product weer.

 • Studio
  Voor een webshop overzicht zijn strakke foto’s met een witte achtergrond vaak het meest overzichtelijk. Vanuit veel standaard leveranciers zijn deze natuurlijk erbij geleverd, maar heb je nou een eigen product ontworpen of een product waarbij je dit niet hebt of niet naar jouw wens is? Dan is het handig om deze foto’s van je product te laten maken.
 • Lifestyle
  Maar daarnaast zijn de lifestyle product foto’s juist weer erg handig om de klant een persoonlijker plaatje te laten zien van je product. Ook zijn de lifestyle productfoto’s geschikter voor social media, omdat deze meer een totaalplaatje weergeven.

De professionaliteit van jouw website, merk, bedrijf en product worden voor een groot gedeelte bepaald door de foto’s van die het presenteren. De foto maakt eigenlijk de hele uitstraling van jouw product, merk en bedrijf.

Hoe werkt dat dan?

Dat hangt er helemaal vanaf wat jij zou willen!

In de meeste gevallen wordt een product opgestuurd naar mij zodat ik daar de foto’s van kan maken. Maar wil je op jouw gewenste locatie de foto’s maken, dan kan dat natuurlijk ook! Als je het opstuurt kan het ook op een locatie naar keuze natuurlijk, maar op deze manier kost het jou geen tijd en kun jij verder met je bedrijf terwijl ik de foto’s verzorg! Ideaal toch?

Wat zou je willen?

 • Lifestyle foto’s van je producten?
 • Met het PetStudio model- en testteam?
 • Ook reclame op onze social media + blog?
 • Of juist foto’s met een hondenmodel (ras, leeftijd) naar keuze?
 • Studio foto’s van je producten?
 • Reviews op onze blog van je producten?

Kortom: Alles wat jij wil op het gebied van fotografie, lifestyle met honden, online content etc. is mogelijk! We kunnen samen brainstormen over wat bij jou en je bedrijf/merk/product past. Stuur me een email met jouw vragen of ideeën en we gaan er samen over nadenken.

Of weet je al wat je wil en wil je een offerte aanvragen? Dat kan natuurlijk ook vrijblijvend!

 

Deze bedrijven zijn je onder andere voorgegaan:

 
 
 
 
 

 

 

WhatsApp chat