Pet Studio | Hondenfotografie – De Hondenfotograaf 2018-02-10T17:02:05+00:00

Wie ben ik?
Ik ben Sanne Mik en ben 25 jaar oud. Samen met mijn man en dochtertje woon ik in Assen. Ons gezin wordt gezellig aangevuld door onze 3 honden. Ik ben afgestudeerd aan de Pedagogische Academie, totaal iets anders dan fotografie dus. Maar mijn hart ligt bij fotografie, dit is mijn passie. Deze passie combineer ik met het bloggen over lifestyle & honden.

De volgende eigenschappen omschrijven mij als (huisdieren)fotograaf, onmisbaar in mijn fantastische vak:

Liefde voor dieren
Passie voor fotografie
Rustig en geduldig

 

Fotograaf
Ik ben begonnen als studiofotograaf, maar inmiddels heb ik dit uitgebreid met buitenfotografie. Dat is toch heerlijk? Twee totaal verschillende kanten van fotografie, ieder een heel eigen karakter. In beide gebieden is ook een unieke stijl te ontdekken. Zou ik kunnen kiezen? Nee. Ik vind zelf beide fantastisch, de hond komt in de studio weer heel anders tot zijn recht als in de natuur. Mijn studiofoto’s zijn te herkennen aan de sprekende portretten van het dier, alsof het dier zo uit de foto kan stappen. De foto’s die in de buitenlucht genomen zijn sprekend, sprookjesachtig en sfeervol.

Het werken met huisdieren is fantastisch en afwisselend, ieder dier heeft een eigen karakter. Elke keer weer een uitdaging om het dier precies zo op de foto te krijgen, zoals hij of zij ook echt is. Wat hou ik toch van mijn vak.

Blogger
Na jaren lang vol plezier fotograferen is het tijd voor een extra uitdaging. Ik heb niet alleen een passie voor fotografie, maar ook voor honden natuurlijk. Ik krijg veel vragen over onze Saluki (windhond) Zahra, over het dagelijks leven met honden en onze baby en ga zo maar door. Ook vind ik het altijd interessant om uit te zoeken wat het beste is voor onze honden, wat zijn de fijnste producten, wat zijn mooie producten om te gebruiken in huis etc. Hierdoor ontstond deze nieuwe uitdaging: bloggen over lifestyle & honden. Op de blog zal ik schrijven over onze eigen honden, ons leven met honden en ons dochtertje, hondenfotografie, alles op het gebied van hondenrassen, hondenevenementen en hondenproducten.

Een onderdeel van de blog is Pet Time Story.

hondenfotograaf blogger honden blog hondenblog petstudio lifestyle fotograaf hond blog mama Sanne mik noorden Drenthe Groningen Friesland fotografie
WhatsApp chat