Pet Studio | Hondenfotografie – De ervaringen van anderen 2019-01-07T22:22:48+00:00

Corinda & de katten

“Haarscherpe foto’s, het is alsof de dieren zo uit de foto kunnen stappen. Super tevreden over de foto’s die ze twee jaar geleden van mijn katten heeft genomen. Wegens gezinsuitbreiding komt Sanne binnenkort weer langs om ook mijn laatste aanwinst op de foto te zetten. Kijk er heel erg naar uit. Worden vast weer mooie foto’s.”

Louise & Nala

“We hadden een buiten fotoshoot voor ons lieve hondje Nala gewonnen via facebook, natuurlijk erg leuk!
De foto’s zijn echt super mooi geworden! In een mooie omgeving met verschillende ondergronden, waardoor er veel verschillende soorten foto’s zijn. Allemaal stuk voor stuk bijzonder. Sanne was professioneel, wist duidelijk welke plaatsen mooi zijn om Nala neer te zetten. Een erg ontspannen sfeer tijdens het maken van de foto’s. We hebben de foto’s erg snel ontvangen. Ik zou in de toekomst zeker nog een keer foto’s door Sanne laten maken en het zeker aan anderen aanraden.”

Yvonne & Max

“Afgelopen zaterdag hebben we foto’s laten maken van onze Pomsky pup Max. Sanne doet dit echt op een hele leuke, enthousiaste manier en heeft veel geduld gehad met Max! Gisteren al het resultaat mogen ontvangen. Ben er echt heel blij mee! Zeker een aanrader!!”

Conchita & Otje

“Ontzettend leuke fotoshoot gehad van mijn Jack Russel pup en Maine Coon. Beide dieren werden in alle rust op de foto gezet en je zag dat ze echt op hun gemak waren ondanks dat er een heleboel materiaal in hun vertrouwde keuken stond. Zelfs toen we grapten dat we ook wel een van onze biggen op de foto konden zetten werden ook deze kleine hummeltjes prachtig vastgelegd!
Ook na de fotoshoot kregen we snel een voorproefje te zien van het resultaat en niet veel later alle gelukte foto’s. Stuk voor stuk prachtig en super kwaliteit!”

Linda & Zora

” Wat zijn ze waanzinnig mooi geworden, de foto’s van onze Zora! Vorige week hebben we samen een outdoor fotoshoot gedaan. Het was even spannend wat betreft het weer, maar wat hadden we een geluk met die zonnestralen. Met veel geduld is Zora op allerlei manieren vastgelegd waardoor we heel veel variatie in de foto’s hebben gekregen. Gelukkig hoeven we niet te kiezen uit al die foto’s, is niet te doen! “

Rachel

“Sanne heeft recent foto’s gemaakt van mijn 3 katten en het eindresultaat is werkelijk schitterend! Ondanks het feit dat 1 poes behoorlijk bang was en ik dacht dat het nooit ging lukken is Sanne er met haar rust en geduld toch in geslaagd om ook van haar schitterende foto’s te maken. Absoluut een super fotografe en een aanrader als je graag hele mooie foto’s van je huisdier wil hebben. En zeker niet te duur!”

Ben & Indy

“Sanne heeft erg mooie foto’s van Indy gemaakt. In een ontspannen sfeer neemt ze alle tijd om de mooiste foto’s te maken. Erg blij met het eind resultaat!!”

Feikje & Boris

“De hond-baas fotoshoot (1 dec) was een ontzettend leuke ervaring! Het was heerlijk weer en ik had er zin in. Boris vond het ook erg gezellig. Lekker wandelen, spelen met andere honden, spelen met de bal en extra veel aandacht. Het ging allemaal heel ontspannen en spontaan. Voor Boris en mij was het gewoon een leuke wandeling en ondertussen werden foto’s gemaakt. Het resultaat is prachtig! Ik ben heel blij met de foto’s. Zo leuk om de band van mij en Boris zo mooi op foto’s te hebben.

Heel erg bedankt Sanne!

Judith & Olly

“Geduldig, klant- en diervriendelijk, kent het vak.. In enkele minuten was Olly al helemaal gewend en had plezier in het voor de camera staan. Behalve toen ik hem optilde, toen werd er achter de fotografe gescholen en werd ik compleet genegeerd. Het was een topshoot.. Kwam thuis en kreeg al meteen 2 foto’s te zien.
Love it.. 
Sanne, als ik weer iets nodig heb dan weet ik je te vinden!”

Saskia & Lief

“Super tevreden baasje, ik ga absoluut met al mijn andere dieren weer naar Sanne.”

Laura

“Een geweldige rustige, geduldige, snelle fotografe.
Zelfs als de katten niet meewerken, lukt het haar nog om mooie foto’s af te leveren.
Wij hebben al 4 shoots gehad van onze katten, dat zegt genoeg denk ik zo!”

Saskia & Renzo

“Oh Sanne, wat zijn ze mooi geworden!! Ben er erg blij mee. Het wordt nog moeilijk om er eentje uit te zoeken. Ik vond de fotoshoot erg leuk en rustig verlopen. Je nam alle tijd.”

Robbin

“Sanne maakt prachtige foto’s!”

Nynke & Freya

“Op 5 februari zijn we met mijn Golden Retriever Freya bij Sanne in de studio geweest. Freya is 1 jaar, en ze vond het lastig om stil te blijven zitten op de aangewezen plek. Ik vind het mega knap dat je op de korte momenten dat Freya goed zat zulke mooie scherpe foto’s hebt kunnen maken. En je was heel lief voor Freya. De portretfoto’s zijn mooi, maar ik vind de foto’s waar Freya haar hele lijf op staat nog mooier. Bedankt ”

Christina

“Aanrader. Fotografe met veel geduld. Heel blij met de foto’s van 2 shoots !”

Paulien

“Ik ben erg tevreden over de fotoshoot bij Sanne in haar studio, zowel over de goede kwaliteit foto’s als over haar werkwijze. De honden staan echt ontspannen en vrolijk op de foto, precies zoals ik ze het liefst zie! Sanne is geduldig,gaat precies op de juiste manier om met de honden en bracht haar rust goed over op mijn honden, waardoor zij braaf hun commando’s konden opvolgen en niet als tornado’s door de studio gingen. ”

Karlijn &  Lennah

“Bij Sanne Mik kun je terecht voor de meest prachtige en pure foto’s van je huisdier!”

Dagmar

“Fantastische fotograaf, geduld, precisie, perfectionisme, oog voor detail. Zou hier zeker nog eens terug komen! ”

Roby

“In november een shoot gehad met mijn 3 katten. Ze namen erg de tijd om de katten op hun gemak te stellen. Al vond 1 het echt helemaal geweldig. De foto’s zijn ontzettend mooi geworden. We zijn er erg blij mee.”

Astrid & Kells

“Ik vond het erg leuk om een keer mee te maken en de foto’s zijn werkelijk schitterend! Heel hartelijk bedankt!”

Mariska

“Helemaal blij met mijn foto’s! De fotoshoot was erg gezellig en het resultaat is echt prachtig, mijn mannen staan er echt super op. Super tevreden!”

Roos

“Vandaag wederom Pet Studio over de vloer gehad voor mijn 2 katten. Met enorm veel geduld en vriendelijkheid tegen de dieren een volgens mij supermooi resultaat neergezet. Een dikke aanrader voor iedereen die graag mooie foto’s wil van de dieren!”

Tineke &  Davey

“Ik ben nu 2x bij Sanne geweest, ze neemt alle tijd voor de shoot, en maakt Schitterende foto’s!”

Sanne & Fin en Nox

“Super tevreden met de resultaten van de fotoshoot door Sanne en haar fantastische assistent! Ze is zeer geduldig met de dieren, gaat er super goed mee om en maakt prachtige foto’s!”

Simone & Fay

“Ik heb een goede ervaring met Sanne! Je wordt warm ontvangen en ze reageert meteen heel leuk. Ook tijdens de fotoshoot zelf haalt ze alles uit de kast om het dier mooi te laten kijken.”

WhatsApp chat