Mijn werk als hondenfotograaf is begonnen met studiofotografie, pas later heb ik dit uitgebreid met outdoorfotografie (en bedrijven, lifestyle en productfotografie).

Ik blijf de studiofoto’s prachtig vinden. Ze vangen precies de sprekende blik van de hond, zijn enorm sprekend en stijlvol. Maar ook strak, prachtig om in huis te hangen. Deze portretten vind ik altijd alsof de huisdieren zó uit de foto zouden kunnen stappen.

labrador pup puppy hondenfotograaf

Met studiofotografie kun je alle kanten op. Je kunt kiezen voor verschillende achtergrondkleuren, verschillende sfeertjes qua belichting en natuurlijk voor volledig witte achtergronden.

Wil je meer weten over de pakketten en tarieven voor studiofotografie? Klik dan hier:

TARIEVEN STUDIO

Kun je niet kiezen tussen Studio of Outdoor? Snap ik! Ik zou ook niet kunnen kiezen, beide heeft wat! Daarom heb ik ook een Studio & Outdoor-combinatie pakket. Bekijk daarvoor het combinatie pakket op de Outdoor Tarieven pagina:

TARIEVEN OUTDOOR

[row-b custom_class=””][col-md-4] studio hond fotografie petstudio pet studio hondenfotograaf hondenfotografie bracco italiano  [/col-md-4][col-md-4] studio hond husky studiofotografie fotostudio hondenfotograaf hondenfotografie hond honden[/col-md-4][col-md-4] studio hond honden hondenfotograaf hondenfotografie rhodesian Ridgeback  [/col-md-4][/row-b]