Zo krijg je meer eenheid in je Instagram feed

14 apr 2022

3x Tips om meer eenheid in je Instagram feed te krijgen. Veel hondenaccounts zijn hiermee bezig, of worstelen hiermee. De één heeft het perfect voor elkaar, de ander begrijpt niet hoe het nou moet. Hoe krijg je nou die eenheid in je feed? Daarom deel ik 3x tips om meer eenheid in je Instagram feed te krijgen, die jij meteen in kunt zetten om je Instagram mooier te maken. Dit gaat je helpen in meer eenheid in de Instagram feed zodat je uiteindelijk een perfecte Insta feed krijgt.

3x Tips om meer eenheid in je feed te krijgen

1. Kies je stijl

In de eerste plaats moet je nadenken over de stijl die jij graag wil voor je Instagram feed. Wat voor feed zou jij graag willen? Ga op onderzoek uit wat jou aanspreekt. Kijk ook naar je eigen hond en naar jezelf, wat past bij jullie? Kies een stijl voor je Instagram feed. Bekijk Instagram feed voorbeelden van accounts wat jou aanspreekt.

2. Plaats de juiste foto’s

Om eenheid in de Insta feed van je hondenaccount te krijgen, moet je de juiste foto’s plaatsen. Hou rekening met jouw stijl & feed bij het plaatsen van je foto’s. Laat de foto’s niet te ver uit elkaar lopen, anders is het lastig om eenheid te creëren.

3. Gebruik een preset

Met een preset zorg je er automatisch voor dat de foto’s veel beter bij elkaar aansluiten. Een preset trekt eigenlijk alle foto’s naar elkaar toe, zodat het veel meer een eenheid wordt. Eigenlijk een soort Instagram filter feed. Je feed krijgt dezelfde stijl & sfeer door het gebruiken van een preset die bij jou smaak en stijl past. En vooral: Volg je hart en je passie! Wil je hiermee aan de slag en ben je benieuwd naar de stijl en preset die bij jou past? Bekijk dan de presets, speciaal voor honden. Ik hoop dat deze tips Instagram feed je verder hebben geholpen.

Vergeet je trouwens niet in te schrijven voor de nieuwsbrief, dan pak jij meteen de 10% korting op je eerste bestelling!

Heb je nog vragen, je kan me altijd een berichtje sturen!

Over mij

Hi, ik ben Sanne! Ik heb inmiddels al meer dan 10 jaar ervaring als hondenfotograaf en nu leer ik jou alle tips & tricks om zelf die mooie foto’s te leren maken van je hond!

Voor jou!

Ik heb een aantal super leuke online producten en cursussen ontwikkeld om jou verder te helpen met honden(fotografie) en Instagram!

ONLINE CURSUSSEN

smartphone fotografie

hondenfotografie

binnenfotografie

NABEWERKING

PRESETS

ONLINE PRODUCTEN

FOTO OPDRACHTEN

CONTENT KALENDER

MEER BLOGS

Wil je meer blogs lezen over honden & lifestyle? Op BelleFae.nl kun je allerlei gezellige blogs lezen en inspiratie vinden over honden & lifestyle.

Meer blogs & tips over hondenfotografie

OOK LEUK OM TE LEZEN..

KLIK OP EEN BLOG OM DE TIPS TE LEZEN

FOTOGRAFIE TIPS

Zo maak je mooie bloemenfoto’s van je hond

FOTOGRAFIE TIPS

10 tips om je hond op de foto te zetten

HONDENFOTOGRAFIE

9x Ergernissen van een hondenfotograaf

×