5x Voordelen van presets!

9 mei 2022

5x voordelen van presets. Lightroom presets kopen van een fotograaf is héél erg handig, maar wat zijn nou de voordelen van presets voor honden? Tip: Je kan ook een gratis preset Lightroom voorbeeld ontvangen, zodat je precies kunt zien of het bij je past. Als hondenbaasje vinden we het vaak heerlijk om mooie foto’s van onze hond te maken. Hoe heerlijk is het als deze foto ook nog eens de perfecte finishing touch krijgt met maar 1 klik op de knop.   Je foto wordt meteen een stuk mooier en krijgt een heel andere uitstraling als je een mooie, passende preset gebruikt om de foto na te bewerken. Je kunt één of meerdere presets gebruiken die bij jouw stijl, smaak, foto’s & feed passen en hoppa! Zó handig. Alles in 1 stijl, je foto’s zijn een stúk mooier in 1-klik-op-de-knop en het werkt súper snel en makkelijk. Zelf combineer ik graag een aantal presets, omdat ik weet welke stijl ik voor ogen heb met mijn foto’s. Bij de ene foto vind ik bijvoorbeeld de Creamy Preset prachtig, bij de andere foto komt de Autumn Dogs Preset beter tot z’n recht. Maar beide foto’s werken naar hetzelfde doel en hoe ik de eenheid en stijl voor ogen heb.

5x Voordelen van presets

1. Je foto nabewerken in 1-klik-op-de-knop

Een preset is eigenlijk een soort filter, maar dan 100x beter. Een professionele nabewerking, waarmee je in 1-klik-op-de-knop je foto nabewerkt. Ideaal! Zo hoef je zelf dus niet te puzzelen met het nabewerken, maar hoef je alleen maar je preset op je foto te gebruiken en je foto is nabewerkt!

2. Je foto’s in 1 stijl

Een preset heeft bepaalde instellingen, waardoor iedere foto dezelfde stijl krijgt. Als jij je preset dus op al je foto’s gebruikt, krijgen je foto’s dezelfde stijl. Dat is ideaal en heel mooi! Dit trekt de foto’s naar elkaar toe. Wil je bijvoorbeeld een foto album drukken? Dan ziet het eindresultaat er fantastisch uit als je een preset hebt gebruikt en je foto’s in 1 stijl zijn. Maar ook als je bijvoorbeeld een hondenaccount hebt op Instagram is het perfect om presets te gebruiken en hiermee 1 stijl te creëren in je foto’s.

3. Meer eenheid in je feed

Heb jij een instagram account waar je graag foto’s van je hond plaatst? Dan kijk je vast ook vaak naar je feed en hoe de foto’s daar uitkomen. Wanneer je een preset gebruikt ben je al heel goed bezig om eenheid in je feed te creëren! Doordat je foto’s bij elkaar passen en in 1 stijl zijn met het gebruiken van een preset, creëer je ook meteen meer eenheid in je feed. Hierdoor ziet je feed er in 1 oogopslag heel mooi uit!

4. Héél makkelijk foto’s nabewerken op je mobiel!

Met een smartphone kun je hele mooie foto’s maken, maar ook deze foto’s wil je graag nabewerken. Dat maakt je foto nog mooier! Maar echt een foto nabewerken op je mobiel is een lastig klusje. Het kan wel, maar het kost heel veel moeite en tijd op zo’n klein schermpje. Daarom zijn de presets ook ideaal. Met 1 klik heb je je foto nabewerkt: geen gepruts op een klein schermpje en binnen 5 seconden een mooie foto van je hond!

5. Te gebruiken in Lightroom en deze app is gratis op je mobiel!

Presets gebruik je in Adobe Lightroom. Dit is een professioneel nabewerkingsprogramma en samen met Photoshop het beste programma om je foto’s na te bewerken! Maar deze programma’s moet je kopen, als je ze op je computer wil gebruiken. Maar op je mobiel kun je de Lightroom App ook installeren en gebruiken en daar is de app gratis! De perfecte nabewerkingsapp op je mobiel!

Creamy Preset | by Pet Studio

24.99

Outdoor Preset | by Pet Studio

24.99

Vergeet je trouwens niet in te schrijven voor de nieuwsbrief, dan pak jij meteen de 10% korting op je eerste bestelling!

Heb je nog vragen, je kan me altijd een berichtje sturen!

DierDier

Over mij

Hi, ik ben Sanne! Ik heb inmiddels al meer dan 10 jaar ervaring als hondenfotograaf en nu leer ik jou alle tips & tricks om zelf die mooie foto’s te leren maken van je hond!

Voor jou!

Ik heb een aantal super leuke online producten en cursussen ontwikkeld om jou verder te helpen met honden(fotografie) en Instagram!

ONLINE CURSUSSEN

smartphone fotografie

hondenfotografie

binnenfotografie

NABEWERKING

PRESETS

ONLINE PRODUCTEN

FOTO OPDRACHTEN

CONTENT KALENDER

MEER BLOGS

Wil je meer blogs lezen over honden & lifestyle? Op BelleFae.nl kun je allerlei gezellige blogs lezen en inspiratie vinden over honden & lifestyle.

Meer blogs & tips over hondenfotografie

OOK LEUK OM TE LEZEN..

KLIK OP EEN BLOG OM DE TIPS TE LEZEN

FOTOGRAFIE TIPS

Zo maak je mooie bloemenfoto’s van je hond

FOTOGRAFIE TIPS

10 tips om je hond op de foto te zetten

HONDENFOTOGRAFIE

9x Ergernissen van een hondenfotograaf

×