Aanmelden model

Voor een foto opdracht zijn wij op zoek naar hondenmodellen. Het is deze keer een hele specifieke opdracht, dus lees goed waar het om gaat en probeer zo goed mogelijk in te schatten of dit haalbaar is met jouw hond. Het is de bedoeling dat het hondenmodel op de foto gaat met 2 “medische” producten (headcover en double sleeve – zie foto’s hieronder).

De foto’s worden gemaakt in een huiselijke setting op een locatie in de buurt van Rotterdam. We werken met strakke tijdsvakken per model. Zodat we tijdens de shoots de rust kunnen bewaren met jouw hond om ontspannen foto’s te maken. Voor de locatie zal de hond wel een (brede, stevige) trap op moeten lopen (of getild worden). We zoeken 4 hondenmodellen, in allerlei formaten. De producten zijn zwart en donkerblauw, daarom zijn we dus deze keer niet op zoek naar zwarte honden. Anders vallen de producten niet op 

De honden moeten op de foto met onderstaande producten. Dit zijn medische producten die een hond heel erg kunnen helpen bij verschillende aandoeningen, problemen of angsten. Denk je dat jouw hond het prima vindt om een zachte headcover om te krijgen of een zachte double sleeve (mouwtjes)? Daarnaast is het belangrijk dat de hond de basiscommando’s beheerst en dus op een plek kan zitten of liggen voor een foto. 

Alle informatie op een rij

Locatie: Rotterdam (tweede verdieping, maar brede trappen en tussenplateaus)
Soort hond: Hondenmodellen in verschillende formaten (niet zwart)
Bijzonderheden: Hond moet een headcover en double sleeve aan willen
Vereisten: Basiscommando’s (de hond moet kunnen liggen en zitten op een bepaalde plek voor de foto)
Datum: Maandag 30 oktober
Tijdstip: Afhankelijk van gekozen en ingeplande tijdsvak

Tijdvakken (je kunt in het formulier aanvinken welke tijdvakken jij kunt)
10:00 – 11:00
11:00 – 12:00
13:30 – 14:30
14:30 – 15:30

De foto’s worden gemaakt voor het bedrijf. Als je je aanmeldt ga je akkoord dat het bedrijf de foto’s mag gebruiken voor verschillende doeleinden zoals promotie. Het bedrijf is internationaal, dus de foto’s zullen bijvoorbeeld ook in Amerika gebruikt worden.

Wat krijg jij?

Het is natuurlijk een super leuke ervaring en heel gaaf als jouw hond als model gebruikt wordt en later de ster is van een bedrijf in Nederland, Amerika etc.
Maar daarnaast krijg je ook een heerlijk, luxe verwenpakket voor je hond met allerlei leuke & lekkere (hoogwaardige) dingetjes (met bijvoorbeeld foodenrichment etc.)! 

Heb jij een knap hondenmodelletje die geschikt zou zijn voor deze opdracht? Dan zien we jouw aanmelding heel graag tegemoet! We gaan de aanmeldingen bekijken en komen er zo spoedig mogelijk bij je op terug of jouw hond gekozen wordt voor de opdracht. 

Let op: Het is belangrijk om álle tijdvakken te kiezen dat je zou kunnen, zodat we de modellen goed kunnen verdelen.

  Jouw gegevens

  Over je hond


  ________________________________

  Dagen & tijdsvakken

  (Vink hier alle dagen en tijdstippen aan dat je zou kunnen, zodat we alle modellen een geschikt plekje kunnen geven)

  Maandag 30 oktober

  ________________________________

  Foto van je hond

  Een mooie, recente van je hond (Klik hieronder)
  Let op: Lukt dit niet goed? Je mag je foto ook gewoon via WeTransfer sturen (naar: info@petstudio.nl) of DM'en via Instagram naar @petstudio.nl

  ________________________________

  Modellenbestand

  Mogen we je vaker vragen voor modellenopdrachten?

  ________________________________
  Algemene voorwaarden

  ×