Tijdelijke actie: Maart & April 2020

 

Vanwege mijn zwangerschap heb ik een leuke actie opgezet om iedereen nog een leuke kans te geven voor een fotoshoot dit voorjaar! Omdat ik straks niet meer op mijn ‘dikke buik’ in de modder in het bos kan liggen, is er voor de maand Maart een leuke Outdoor Actie. Dit zal ook de laatste maand zijn wanneer ik nog Outdoor Fotografie doe. Uiteraard kun je in het najaar weer terecht voor prachtige herfstfoto’s!

En omdat Studio natuurlijk niet achter kan blijven (en omdat dit voor mij langer vol te houden is) geldt dezelfde actie voor de maand April voor de Studioshoots! Voor iedereen iets leuks dus haha!

Goede doel..

We sponsoren in deze actie sowieso een goed doel! Iets wat ik al heel lang van plan was en nu eindelijk gaat gebeuren!
Een goed doel waar ik in mijn fotoshoots zelf mee te maken heb gehad en echt indruk op mij heeft gemaakt. Daar wil ik iets mee doen! Ben je benieuwd naar het verhaal van Nynke & assistentiehond Freya? Lees de blog: Het verhaal van Nynke en haar assistentiehond Freya!
Van iedere fotoshoot doneert Pet Studio € 10,- aan Bultersmekke Assistancedogs

[row-b custom_class=””][col-md-6]

ACTIE OUTDOOR


€ 185,-


 • Alle foto’s digitaal op hoge resolutie via WeTransfer
 • Goed gevulde Goodiebag
 • 1x A3 Poster naar keuze uit de collectie van: Pet Studio Shop (t.w.v. € 14,95)
 • Geen tijdslimiet uiteraard!
 • Extra huisdier: € 35,-
 • Sponsoring goed doel: € 10,- van iedere shoot gaat naar Bultersmekke Assistancedogs
 • Let op: Alleen in te plannen in de maand Maart.

[/col-md-6][col-md-6]

ACTIE STUDIO


€ 185,-


 • Alle foto’s digitaal op hoge resolutie via WeTransfer
 • Goed gevulde Goodiebag
 • 1x A3 Poster naar keuze uit de collectie van: Pet Studio Shop (t.w.v. € 14,95)
 • Geen tijdslimiet uiteraard!
 • Extra huisdier: € 35,-
 • 1 achtergrondkleur naar keuze
 • Sponsoring goed doel: € 10,- van iedere shoot gaat naar Bultersmekke Assistancedogs
 • Let op: Alleen in te plannen in de maand April

[/col-md-6][/row-b]

Je kunt natuurlijk nu meteen je fotoshoot boeken voor de maand Maart of April! Dat is zelfs super handig, dan weet je zeker dat je een plekje hebt met deze toffe actie! Wil je de fotoshoot bij mij in de buurt, bij jou in de buurt of in de studio? Lees hier meer over alle voordelen en opties van de locaties: Locatie van de fotoshoot

Maak je afspraak of stel een vraag


Actievoorwaarden

 1. In Maart geldt de actie voor Outdoor. Deze fotoshoot moet dus ook plaats vinden in de maand Maart en kan niet ingepland worden in een andere maand.
 2. In April geldt de actie voor Studio. Deze fotoshoot moet dus ook plaats vinden in de maand April en kan niet ingepland worden in een andere maand.
 3. Beide acties zijn al geldig om te boeken, dus je kunt gewoon nu je afspraak voor April bijvoorbeeld maken. 🙂
 4. Fotoshoots kunnen gewoon op doordeweekse dagen of in het weekend gepland worden.
 5. Voor deze actie moet vooraf betaald worden (omdat je de goodiebag & de poster naar keuze gelijk na de fotoshoot mee naar huis neemt). Je krijgt van te voren je factuur opgestuurd per mail. Deze kan vooraf overgemaakt worden of contant betaald worden op de dag zelf.
 6. Foto’s op hoge resolutie betekent dat jij zelf alle foto’s kunt afdrukken op alle formaten en materialen. Je kunt je woonkamer ermee behangen als je dat wil haha! Je hoeft dus niets na te bestellen, je krijgt alles digitaal.

 


Bovenstaande prijzen zijn incl. BTW en exclusief reiskosten. €0,25 per km tot locatie en retour (vanaf 9422ER). Wanneer u een fotoshoot boekt gaat u automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden.
Let op: Wanneer u een fotoshoot boekt maken wij tijd voor u en uw huisdier vrij. Op dat moment kunnen wij geen andere opdracht aannemen. U kunt tot 24 uur van te voren uw afspraak verzetten. Daarna zijn wij genoodzaakt 70% van de afgesproken kosten in rekening te brengen.

×