Adverteren/samenwerken met Pet Studio

Het is tegenwoordig helemaal in, samenwerken met andere bedrijven, bloggers, influencers en ga zo maar door. Maar het is ook de perfecte manier om je bedrijf of product onder de aandacht te brengen. Gebruik maken van elkaars netwerk, super slim en ideaal toch? Pet Studio is dé ideale weg om je product/bedrijf/merk onder de aandacht te brengen, een netwerk met betrokken hondenliefhebbers, een eigen model- en testteam en professionele fotografie + marketing. We zullen je hier nog wat meer over vertellen, lees je mee?

Over Pet Studio

Ongeveer 10 jaar geleden ben ik begonnen met Pet Studio, als studiofotograaf voor honden & katten. Inmiddels is het al veel meer dan alleen studiofotografie en ik ben en blijf mega enthousiast dat ik van mijn passie mijn werk heb kunnen maken! Ik vind het ontzettend gaaf dat het nog steeds zo hard groeit en ontwikkelt. Waarvoor kun je onder andere allemaal bij Pet Studio terecht?

  • Studiofotografie
  • Outdoorfotografie
  • Bedrijfsfotografie
  • Blog over honden, lifestyle en meer
  • Webshop met een eigen poster-collectie en meer!
  • En nog veel meer!

Omdat ik inmiddels al meer dan 10 jaar hondenfotograaf ben (en vroeger voornamelijk ook kattenfotograaf), heb ik een groot en betrokken netwerk.
Pet Studio is dé grootste persoonlijke blog over lifestyle & honden. Daarom is adverteren op PetStudio.nl een fantastische manier om hondenliefhebbers te bereiken. Een product onder de aandacht brengen bij hondenliefhebbers? Winacties organiseren? Merken onder de aandacht brengen? Of een dienst? Het bijwonen, verslaggeven en fotograferen van evenementen? Advertorials, video’s, blogs, vlogs en social media? Reviews? Er is van alles mogelijk! Er wordt gebruik gemaakt van de website, de blog, Facebook en Instagram. Voor iedereen is er wel iets om Pet Studio op te volgen.

Bereik & Doelgroep

De blog wordt maandelijks door meer dan 1.600 (voornamelijk vrouwen tussen de 25 en 45 jaar) hondenliefhebbers bezocht en meer dan 3.500 paginaweergaven. Het aantal bezoekers van de blog groeit nog enorm. Op Facebook heeft Pet Studio meer dan 1.800 volgers. Het gemiddelde bereik op Facebook is per maand meer dan 6.000. Op Instagram heeft Pet Studio meer dan 2.500 volgers. Op alle kanalen een erg betrokken doelgroep uit Nederland/België.

Geïnteresseerd in een samenwerking met Pet Studio? Neem dan contact op via info@petstudio.nl 

 

Deze bedrijven zijn je onder andere voorgegaan:

[row-b custom_class=””][col-md-2] [/col-md-2][col-md-2] [/col-md-2][col-md-2] [/col-md-2][col-md-2] [/col-md-2][col-md-2]  [/col-md-2][col-md-2] [/col-md-2][/row-b]

[row-b custom_class=””][col-md-2] [/col-md-2][col-md-2][/col-md-2][col-md-2][/col-md-2][col-md-2] [/col-md-2][col-md-2] [/col-md-2][col-md-2] [/col-md-2][/row-b]

[row-b custom_class=””][col-md-2] [/col-md-2][col-md-2] [/col-md-2][col-md-2]  [/col-md-2][col-md-2]  [/col-md-2][col-md-2] [/col-md-2][col-md-2]  [/col-md-2][/row-b]

 

 

gratis e-book tips hondenfotografie hondenfoto hondenfoto's tips cursus hondenfotograaf

Download het gratis E-book

Jouw hondenfoto's naar the next level. Een stappenplan om betere foto's van je hond te gaan maken. 

Wil jij mooiere foto's van je hond leren maken? Meld je aan voor het e-book en ga aan de slag!

Yes, je bent aangemeld! Check je mailbox (ook je spambox)

×