Als je hondenmanden perféct in je interieur passen!

26 aug 2019

Toen ik deze mandjes tegenkwam maakte mijn hart een sprongetje. Hóe leuk is het als de mandjes voor je honden precíes in je interieur passen? Dat het geen doorn in je oog is en afbreuk doet aan je interieur? Ik vond een paar nieuwe mandjes voor in ons nieuwe interieur, kijk je mee?

Een tijdje geleden hebben wij ons interieur veranderd (ja, want we woonden er al bijna een jaar…. oeps.. ). Ik vind het altijd erg leuk om daarmee bezig te zijn en helemaal om het een subtiele ‘honden-touch’ te geven. Ik wil niet echt zo’n ‘hondenhuis’ hebben, maar gewoon een stijlvol interieur waar ook honden (en kinderen) leven.

Tegenwoordig heb je een gigantisch aanbod aan hondenmandjes. Voor ieder interieur, smaak, formaat en voorkeur is er wel iets! Ideaal, maar ja.. Er is zóveel keus, dan wil je ook bijna alles wel toch haha! De kunst is om praktische mandjes te vinden, waar je honden blij van worden maar waar jij ook blij van wordt als ze in je huis staan. Ik vond ze en ze zijn perfect!

Ik hou van neutraal (zou je zo niet zeggen he?), stijlvol en rustig. We hebben natuurlijke materialen in huis, wit, heel lichtgrijs, zwart, oudroze en donkergroen. O ja, en velvet en goud! Oh, fantastisch. Ik hou van velvet, dus toen ik deze oudroze velvet mandjes voorbij zag komen bij Honden & Kattenzooi was ik verkocht! Dit is gewoon een hondenmandje die zelfs iets toevoegt aan je interieur, wat wil je nog meer! Deze 2 oudroze mandjes die ik heb zijn van Designed by Lotte en heb ik van de super leuke webshop: Honden & Kattenzooi Die naam alleen al, geweldig toch haha!

honden en kattenzooi designed by Lotte dbl hondenmand hondenmandje honden mand mandje bed kussen velvet roze fluweel velours stylish hip mooi pet studio hondenblog hondenblogger roze oudroze

Zowel Mr. Sam als Isa hebben een oudroze velvet mandje gekregen. Zoals je hierboven ziet, gaat dat ook erg goed met de verdeling. Mr. Sam ernaast en de prinses erin. Nee Zahra, dat past niet.
Ze zijn alle 3 dol op de nieuwe mandjes en ik vind ze fantastisch staan in huis. Een prachtige, warme en niet te zoetroze kleur. Een mooie stof en leuke formaatjes. Volgens mij is die waar Zahra nu in ligt zelfs officieel een kattenmandje. Oeps. Maar met Chihuahua’s en andere kleine hondjes kan dat natuurlijk makkelijk! Onze mini-monsters passen er zelfs samen in, dus prima!

De blog is vernieuwd & verplaatst!

w w w . B e l l e F a e . n l

Lifestyle blog over honden, moederschap & meer!

Mr. Sam & Isa vinden het heerlijk om zachte mandjes te liggen, het moet niet te hard zijn voor hun en wel een beetje een lekkere rand hebben. Het ronde mandje is een soort slaapzak/mandje. Daar kan Sammy echt heerlijk in wroeten en wegkruipen: helemaal goedgekeurd dus! De vierkante is ook heerlijk zacht en een beetje strakker en netter in huis. En nog een groot voordeel voor de echte Hollander: ze zijn helemaal niet duur!

honden en kattenzooi designed by Lotte dbl hondenmand hondenmandje honden mand mandje bed kussen velvet roze fluweel velours stylish hip mooi pet studio hondenblog hondenblogger

Je hebt deze mandjes ook nog in andere kleuren én in een groot, rechthoekig formaat. Ideaal voor grotere honden dus! O, en een héle mooie olijfgroene kleur. Die wilde ik ook héél erg graag, maar die staat echt precies niet bij onze groene bank. Zo balen.. Maar het oudroze alternatief is gelukkig ook super leuk. Daarnaast heb je ook nog ronde velvet kussens en nog in andere kleuren! Eigenlijk voor ieder interieur en formaat hond wel iets dus! En mocht je een klein hondje hebben, vergeet dan niet bij de ‘kattenmandjes’ te kijken op de website. Kortom, neem zeker een kijkje op de website van Honden & Kattenzooi, ook voor andere super leuke hondenmanden en voerbakken!

Ik ben benieuwd wat jullie van de velvet mandjes vinden en in welke kleur jullie ze het leukste vinden! 

Belle Fae.nl | Lifestyle blog over honden, moederschap & meer!

Over mij

Hi, ik ben Sanne! Ik heb inmiddels al meer dan 10 jaar ervaring als hondenfotograaf en nu leer ik jou alle tips & tricks om zelf die mooie foto’s te leren maken van je hond!

Voor jou!

Ik heb een aantal super leuke online producten en cursussen ontwikkeld om jou verder te helpen met honden(fotografie) en Instagram!

ONLINE CURSUSSEN

smartphone fotografie

hondenfotografie

binnenfotografie

NABEWERKING

PRESETS

ONLINE PRODUCTEN

FOTO OPDRACHTEN

CONTENT KALENDER

MEER BLOGS

Wil je meer blogs lezen over honden & lifestyle? Op BelleFae.nl kun je allerlei gezellige blogs lezen en inspiratie vinden over honden & lifestyle.

Meer blogs & tips over hondenfotografie

OOK LEUK OM TE LEZEN..

KLIK OP EEN BLOG OM DE TIPS TE LEZEN

FOTOGRAFIE TIPS

Zo maak je mooie bloemenfoto’s van je hond

FOTOGRAFIE TIPS

10 tips om je hond op de foto te zetten

HONDENFOTOGRAFIE

9x Ergernissen van een hondenfotograaf

gratis e-book tips hondenfotografie hondenfoto hondenfoto's tips cursus hondenfotograaf

Download het gratis E-book

Jouw hondenfoto's naar the next level. Een stappenplan om betere foto's van je hond te gaan maken. 

Wil jij mooiere foto's van je hond leren maken? Meld je aan voor het e-book en ga aan de slag!

Yes, je bent aangemeld! Check je mailbox (ook je spambox)

×