Online PRODUCTEN

AMBASSADEURS

 

 

VOOR WIE?

Ambassadeurs

Ben jij ook zo dol op het fotograferen van je hond? En wilde je eigenlijk al heel graag de Online Cursus Hondenfotografie doen? 

Dan is dit een unieke en super toffe kans voor jou!
Kijk snel verder en meld je aan! 

Wat is het precies?

Wanneer jij geïnteresseerd bent én uitgezocht wordt als ambassadeur kun je de Online Cursus aanschaffen met een méga hoge korting.

Maar dat niet alleen.. Je krijgt een persoonlijke kortingscode voor jouw vrienden, familie en volgers én krijgt een commissie per verkoop.

Dus je kunt niet alleen zelf de cursus doen voor een méga aanbieding, je kunt ook nog eens geld verdienen! Zo kun je dus je volledige aankoopbedrag terugverdienen én meer. 

“Het fotograferen wordt makkelijker & leuker met alle tips!”

 “Sanne legt in elk filmpje alles zo rustig en duidelijk uit, heel rustgevend om naar te luisteren. Persoonlijk vind ik het fijn dat je de cursus, wanneer jij maar wilt, terug kan kijken en dat je ook cheatsheets kunt downloaden.

De tips over instellingen, dat maakt het fotograferen niet alleen makkelijker maar ook leuker, omdat je alles vooral al kunt instellen en er dan minder bij na hoeft te denken tijdens het fotograferen zelf. Je kunt de cursus op jouw eigen tempo volgen.

Overall vind ik het een zeer leerzame cursus en heb ik er veel van geleerd. Ik ben meteen aan het oefenen gegaan. Nu mijzelf verder ontwikkelen en hopelijk maak ik binnenkort ook zulke prachtige foto’s als Sanne.”

Joyce & River Rose

Ambassadeur zijn is iets voor jou als..

=

Je bent dol op het fotograferen van je hond!

=

Je heel graag de Online Cursus Hondenfotografie zou willen doen

=

Je het leuk vindt om dingen te delen over de cursus met je vrienden, familie & volgers.

=

Je actief bent op Social Media, maar je hoeft geen 10.000 volgers te hebben hoor. 

=

Je heel graag geld zou willen verdienen door commissies per verkopen die via jou komen. 

Niet voor iedereen..

maar voor de échte liefhebbers

Niet iedereen kan zomaar ambassadeur worden. Er is ook maar ruimte voor een beperkt aantal ambassadeurs. En het moet bij jou passen. 

Om je aan te melden als ambassadeur wil ik graag wat meer van jou weten, maar jij wil natuurlijk ook meer over het ambassadeursprogramma weten! Dus wanneer je je aanmeldt, zit je niet meteen ergens aan vast. Je kunt rustig kijken of het bij je past. En ik ga natuurlijk ook kijken of ik denk dat het een match is. 

Je kunt je eigen aankoopbedrag terugverdienen én meer door de commissies. Maar dit hangt van jouw eigen commitment af, natuurlijk. Wanneer jij een goede en oprechte ambassadeur bent, er veel verkopen via jou binnenkomen is het echt een hele toffe kans om flinke commissies te verdienen!

Ik wil me aanmelden als ambassadeur!

Je kunt je aanmelden om ambassadeur te worden. Wanneer je je aanmeldt, krijg je eerst meer informatie. Dan kun je kijken of het écht wat voor je is en of je dit echt graag zou willen. Ook wil ik daarbij graag iets van jou weten, zodat we kunnen kijken of het een match gaat zijn voor het ambassadeursschap!

Er is ruimte voor 5 ambassadeurs, dus je krijgt bericht of je uitgekozen wordt en ambassadeur mag worden.

Ik ga vertrouwelijk met je gegevens om. Lees de privacyverklaring

Andere Online Producten?

Doen de andere online producten ook mee in het programma? Ja zeker! Wanneer je ambassadeur bent dan mag je een korting geven op elk online product en je krijgt een passende commissie per verkoop van het product. Dus ook bijvoorbeeld de Content Kalender doet mee, maar ook de nieuwe producten die er binnenkort aankomen!

gratis e-book tips hondenfotografie hondenfoto hondenfoto's tips cursus hondenfotograaf

Download het gratis E-book

Jouw hondenfoto's naar the next level. Een stappenplan om betere foto's van je hond te gaan maken. 

Wil jij mooiere foto's van je hond leren maken? Meld je aan voor het e-book en ga aan de slag!

Yes, je bent aangemeld! Check je mailbox (ook je spambox)

×