EEN FOTOSHOOT IN DE STUDIO

Studio foto’s van je hond

Sprekende & krachtige portretfoto’s van je hond

Laat sprekende & krachtige studio foto’s van je hond maken,
waar het écht full focus om jouw hond draait.

Een fotoshoot in de studio geeft prachtige, sprekende foto’s. Foto’s waarbij het écht helemaal om jouw hond draait.
Geen afleiding, geen attributen. De volledige focus op jouw hond.
Je wordt automatisch naar de prachtige blik van die trouwe ogen getrokken.

Háárscherp en de volledige focus op die trouwe hondenoogjes

STUDIOFOTO’S HEBBEN IETS BIJZONDERS..

Het strakke, krachtige en méga sprekende portret van een hond in de studio heeft iets magisch..

Al van jongs af aan wist ik: ik wil méga sprekende studiofoto’s maken. Alsof het dier zó uit de foto kan stappen. Ik vond het altijd al iets bijzonders hebben, omdat de foto écht alleen maar om de blik van de hond draait. Je wordt helemaal meegenomen in de blik van jouw trouwe maatje. Geen afleiding. Puur jouw hond en de volle focus op die trouwe blik. Het draait om niets anders dan waarom het zou moeten draaien: je hond.

Inmiddels heb ik meer dan 14 jaar ervaring met studiofotografie van honden en katten en ik geniet nog iedere keer van een prachtige studiofoto. Het blijft speciaal en prachtig 😍
En ik kan niet wáchten om ook zo’n gave foto van jouw hond te maken.

Liefde voor dieren, passie voor hondenfotografie
en een flinke dosis geduld.”

waar ik voor sta

Er is géén tijdslimiet.
We nemen álle tijd voor jouw hond.

Of de fotoshoot nou een half uurtje duurt of een uur. Het gaat om jouw hond.
Daarom werk ik altijd zonder tijdslimiet. Omdat ik alle tijd, rust en aandacht voor jouw hond wil hebben.
Het blijven dieren, je kunt nooit voorspellen hoe het gaat. Sommige dieren hebben wat meer tijd nodig, dat is prima.
Ik kijk naar de hond, niet naar de klok. Het gaat mij erom dat de hond zich op zijn of haar gemak voelt
en er prachtige foto’s gemaakt kunnen worden waar de hond ontspannen op staat.

Ze liet de honden erg op hun gemak voelen, heeft veel geduld en de foto’s zijn prachtig van onze twee schatten!

LINDA

elke hond kan mooi op de foto

Zélfs als jouw hond bang is, of druk, of…

Misschien heb je een reden om te denken dat een fotoshoot van jouw hond niet gaat lukken. Misschien is je hond bang, erg druk of luistert je hond ‘niet goed’. 

Maar daar hoef je je echt niet druk om te maken. Elke hond kan mooi op de foto. Of ze nou fotogeniek zijn of niet. Of ze nou bang zijn of niet stil kunnen zitten. Ik heb heel veel ervaring met alle soorten honden, ook met bange honden. Met mijn rust, kalmte, liefde voor honden en eindeloze geduld is het nog nooit níet gelukt. Het lukt altijd. En we denken altijd om de rust en het welzijn van de hond. Want dat staat natuurlijk voorop. 

Ervaringen van andere hondenbaasjes

deze hondenbaasjes hebben al een fotoshoot in de studio gehad
& dit is hun ervaring

Yvonne & Max

“Afgelopen zaterdag hebben we foto’s laten maken van onze Pomsky pup Max. Sanne doet dit echt op een hele leuke, enthousiaste manier en heeft veel geduld gehad met Max! Gisteren al het resultaat mogen ontvangen. Ben er echt heel blij mee! Zeker een aanrader!!”

Johan & Zorro

“Heel erg bedankt voor de mooie foto’s!
We zijn er heel erg blij mee.
Je hebt het karakter van ons hondje heel mooi vast weten te leggen.
De fotosessie ging heel ontspannenen heel professioneel

Meer ervaringen van andere hondenbaasjes lezen?

Keuze uit meer dan 20 verschillende achtergrondkleuren

Kan ik mijn eigen achtergrondkleur kiezen?

Natuurlijk! Je kunt een kleur kiezen die helemaal bij jou, je hond of je interieur past! Ik heb enorm veel verschillende kleuren, dus keuze genoeg!

Weet je niet zo goed welke kleur? Dan denk ik gewoon even met je mee! Ik heb natuurlijk al veel ervaring met de kleuren en wat mooi zou kunnen staan bij je hond. Dus geef het gewoon even aan, stuur een foto mee van je hond en ik geef een aantal kleuren aan die mooi zouden kunnen staan bij je hond. Je 2 achtergrondkleuren kiezen.

$

Een kleur die mooi past bij de vachtkleur of oogkleur van je hond

$

Je lievelingskleur of een kleur dat je gewoon heel gaaf lijkt!

$

De kleur die in jouw interieur past

Na de fotoshoot heb jij..

PRACHTIGE FOTO’S VAN JE HOND

Foto’s waarbij je smóórverliefd bent op je eigen hond. Nog meer dan je al was. En wil je het liefst je huis behangen met deze mooie foto’s.

EEN HERINNERING VOOR HET LEVEN

Jouw trouwe maatje vastgelegd op de foto is een waardevolle, blijvende herinnering aan je bijzondere vriendje. 

kUN JE 1 VAN DE BELANGRIJKSTE TO DO’S AFVINKEN

Goede foto’s van je hond is 1 van de belangrijkste to do’s. Je wil niet dat hondenbaasje zijn dat te laat is en geen mooie foto’s heeft als je hond er straks niet meer is.

En zo gaat een fotoshoot

Z

Als je een fotoshoot boekt, spreken we samen een datum af en spreken we je voorkeur voor achtergrondkleuren door. Als je dit nog niet weet, kijken we er samen naar.

Z

Van te voren ontvang je alle informatie voor de fotoshoot en wat je bijvoorbeeld mee kunt nemen.

Z

Tijdens de fotoshoot kan je hond veilig los in de studio om even te wennen en snuffelen.

Z

Na de fotoshoot ontvang je binnen 3-5 werkdagen een persoonlijke foto gallery met de onbewerkte foto’s, waar je jouw selectie uit kunt kiezen.

Z

Wanneer je jouw foto’s hebt gekozen, krijg je binnen 5-10 werkdagen het eindresultaat in een persoonlijke gallery. Op groot formaat, zodat je zelf kunt afdrukken.

Z

Nu kun je genieten van de prachtige foto’s van je hond, en als je wil kun je zelfs je huis ermee behangen 😎

TARIEVEN & PAKKETTEN

FOTOSHOOT

BASIS

€ 245,-

Geen tijdslimiet

Incl. 5 bewerkte foto’s op Hoge Resolutie
(zodat je altijd zelf kunt afdrukken)

Gallery om je foto selectie te maken

Extra foto’s bijbestellen is mogelijk
(€ 25,- per foto)

Extra huisdier: € 25,- 

FOTOSHOOT

LUXE

€ 295,-

Geen tijdslimiet

Incl. 10 bewerkte foto’s op Hoge Resolutie
(zodat je altijd zelf kunt afdrukken)

Gallery om je foto selectie te maken

Extra foto’s bijbestellen is mogelijk
(€ 25,- per foto)

Extra huisdier: € 25,- 

Wil je al die mooie hondenfoto’s eens zien?

Neem een kijkje in het studio-portfolio

De fotostudio

In de studio kan je hond veilig los, want de ruimte is volledig afgesloten. Bij de studio is meer dan voldoende parkeerplek op eigen terrein. Je kunt dus ruim, makkelijk en gratis parkeren. Ook is er tegenover het terrein voldoende ruimte om je hond even rustig te laten plassen na de autorit. Je hoeft hiervoor niet langs een drukke weg te lopen met je hond.

ALLES WAT JE NOG WIL WETEN

INFORMATIE

Wat krijg ik na de fotoshoot?

Dat hangt af van het pakket dat je hebt gekozen. Bij het ene pakket krijg je 5 bewerkte foto’s op groot formaat. Bij het andere pakket krijg je 10 bewerkte foto’s. Deze foto’s zijn op groot formaat, dus je kunt zelf iets moois voor aan de muur bestellen! 

Je kunt deze foto’s zelf uitkiezen uit je gallery. Na de fotoshoot krijg je namelijk een persoonlijke gallery met alle onbewerkte foto’s, waar je zelf je favorieten in aan kunt geven. Je kunt ook altijd extra bijbestellen mocht je dat willen. 

Mijn hond is bang... Kan ik dan wel een fotoshoot doen?

Helaas zijn sommige honden inderdaad echt heel bang, dat kan gebeuren. Maar dit hoeft niet meteen een probleem te zijn. Ook bange honden kunnen prachtig op de foto. Dit vraagt alleen om nog wat extra geduld en rust. Ik weet hoe ik met bange huisdieren om moet gaan en ben van mijzelf heel erg rustig en voorzichtig. Ik zal nooit een onverwachte beweging maken bij huisdieren, of een zomaar een eng geluid maken o.i.d. Met elke beweging houd ik rekening met het dier, zodat deze niet zal schrikken.

Meestal, wanneer je het in alle rust probeert en het dier niet te veel dwingt zal het geen groot probleem zijn. Je hoeft in ieder geval niet bang te zijn dat ik iets zal doen wat de hond niet zal willen, we bekijken altijd samen wat het beste voor de hond is. En als het écht niet gaat, dan gaat het niet natuurlijk. De hond gaat voor. Maar dit heb ik nog nooit meegemaakt.

Wat zijn grote bestanden?

Digitale bestanden/Hoge Resolutie/Groot formaat: Dit zijn de bestanden die geschikt zijn om af te drukken. Hier staat dus ook geen logo op. En hiermee kun je dus je huis behangen als je dat wil. Of in alle soorten, vormen en maten af laten drukken.

Mijn hond zit niet stil, heeft het dan wel zin?

Herkenbaar? Je gaat door je hurken om een foto te maken en je hond komt meteen enthousiast op je afrennen! Je begint je wat te ergeren, waarom luistert je hond nou niet even voor die ene leuke foto! En helemaal in het bos is jouw hond natuurlijk gewend om lekker z’n eigen gang te kunnen gaan: lekker rennen, spelen en op avontuur!

Maar maak je geen zorgen! Met een fotoshoot gaat dit heel anders en heb jij gewoon die prachtige foto’s als resultaat. Jij mag je lekker met je hond bezig houden en af en toe wat instructies van mij opvolgen en ik zorg voor de mooie foto’s. Ik heb eindeloos geduld en rust. En je hond hoeft helemaal geen 5 minuten ergens op commando stil te zitten hoor! Ik pak gewoon dat ene moment, die ene seconde. En je hond? Die heeft het enorm naar zijn zin en wordt overladen met aandacht en snoepjes, haha!

Zijn er nog verborgen kosten na de shoot?

Nee! Je krijgt de foto’s van je pakket op groot formaat, dus je kunt zelf iets laten afdrukken als je dat wil. 

Waar is de studio?

Een studio-fotoshoot van je hond vindt plaats in de studio in Smilde (Drenthe, 9422 CX). 

Mijn hond is niet fotogeniek...

Ogen dicht op de foto, staat erbij als een zak aardappelen en de belichting van de foto wil ook maar niet lukken. Nee, mijn hond is niet zo fotogeniek en zit niet stil..

Vaak als iemand dit roept, werkt de hond uiteindelijk nog heel goed mee ook. Iedere hond is fotogeniek. Dat het thuis niet wil, dat snap ik. Het is ook gewoon erg lastig om zelf in je eentje te doen. En dat voelt je hond haarfijn aan natuurlijk, haha. Het is nog nóóit niet gelukt. En uiteraard alleen met alle geduld, rust en liefde voor de hond. We kijken altijd naar je hond, daar draait het om. Die moet op zijn/haar gemak zijn en ontspannen op de foto komen. En die fotogenieke blikken, daar hebben we onze trucjes natuurlijk voor! 😉

Kortom: Als je dit denkt.. Gooi die gedachte maar gauw aan de kant en probeer het eens, je zult verstelt staan!

Moet ik iets meenemen of voorbereiden?

Het is handig om de favoriete snoepjes mee te nemen van je hond, of de favoriete speeltjes.
Denk hierbij aan veel verschillende snoepjes en lekkere dingen,
zodat ze steeds opnieuw weer hun best willen doen voor iets héél lekkers!
En zorg ervoor dat het kleine, hapklare stukjes snoep of worst zijn,
zodat je hond geen half uur aan het kauwen is

Verder is het fijn voor het eindresultaat als je hond een beetje schoon en gekamd is,
maar je hoeft je hond natuurlijk niet perse in bad te doen van te voren.

Uiteraard hebben we in de studio ook verschillende (natuurlijke/verantwoorde) snacks!

Waar kan ik parkeren?

Bij de studio is voldoende parkeerplek op eigen terrein. Je kunt makkelijk, ruim en gratis parkeren. En je hond kan gewoon even een plasje doen voor het terrein. 

Wanneer krijg ik de foto's?

Na de fotoshoot ga ik zo snel mogelijk met je foto’s aan de slag. Ik vind het zelf ook veel te leuk om het resulaat te zien en met je te delen! 

Je krijgt de voorselectie binnen 3-5 werkdagen. Dit is de gallery met de onbewerkte foto’s, waaruit jij je favorieten kunt gaan kiezen. Nadat jij je keuze hebt doorgegeven, ontvang je binnen 5-10 werkdagen het eindresultaat. 

Kan ik ook een cadeaubon bestellen?

Wil je een fotoshoot cadeaugeven aan iemand anders? Super leuk! Wat een speciaal en waardevol cadeau. Je kunt zeker een cadeaubon bestellen.

Dit kan in de webshop.

Hoe lang duurt een fotoshoot?

Omdat er hoge eisen gesteld worden aan de kwaliteit is er geen tijdslimiet aan de shoot gebonden, ik neem alle tijd voor uw hond. Dieren fotograferen is niet altijd even makkelijk, de ene hond is een geboren model terwijl we voor de andere hond veel geduld op moeten brengen. Daarom  nemen we rustig de tijd om uw dier te laten wennen en hem op de gevoelige plaat vast te leggen, precies zoals hij/zij is.

Meestal duurt de fotoshoot 30-60 minuten. Maar dit kan ook langer of korter zijn. 

Kan ik de fotoshoot verplaatsen of annuleren?

Wanneer je een fotoshoot boekt maken wij tijd voor jou en je huisdier vrij. Maar het kan natuurlijk gebeuren dat er toch iets tussen komt. 
Op het moment dat je een fotoreportage heeft, kunnen wij geen andere opdracht aannemen. Je kunt tot 24 uur van te voren je afspraak verzetten. Daarna zijn wij genoodzaakt 70% van de afgesproken kosten in rekening te brengen.

Heb je nog andere vragen? Je mag me altijd vrijblijvend een mailtje sturen!

Ervaringen van andere hondenbaasjes

deze hondenbaasjes hebben al een fotoshoot in de studio gehad
& dit is hun ervaring

Christina

“Aanrader. Fotografe met veel geduld. Heel blij met de foto’s van 2 shoots !”

Helma & Nimbus

“Wij hadden een gratis fotoshoot gewonnen in 2014 of 2015 met onze whippet Nimbus. Met veel geduld van jullie kant zijn er hele mooie foto’s gemaakt , waar we nog steeds heel blij mee zijn!”

Tineke & Davey

“Ik ben nu 2x bij Sanne geweest, ze neemt alle tijd voor de shoot, en maakt Schitterende foto’s!”

Dagmar

“Fantastische fotograaf, geduld, precisie, perfectionisme, oog voor detail. Zou hier zeker nog eens terug komen!”

Astrid & Kells

“Ik vond het erg leuk om een keer mee te maken en de foto’s zijn werkelijk schitterend! Heel hartelijk bedankt!”

Saskia & Lief

“Super tevreden baasje, ik ga absoluut met al mijn andere dieren weer naar Sanne.”

Saskia & Renzo

“Oh Sanne, wat zijn ze mooi geworden!! Ben er erg blij mee. Het wordt nog moeilijk om er eentje uit te zoeken. Ik vond de fotoshoot erg leuk en rustig verlopen. Je nam alle tijd.”

Simone & Fay

“Ik heb een goede ervaring met Sanne! Je wordt warm ontvangen en ze reageert meteen heel leuk. Ook tijdens de fotoshoot zelf haalt ze alles uit de kast om het dier mooi te laten kijken.”

Linda

“Ze liet de honden erg op hun gemak voelen, heeft veel geduld en de foto’s zijn prachtig van onze twee schatten!”

Judith & Olly

“Geduldig, klant- en diervriendelijk, kent het vak.. In enkele minuten was Olly al helemaal gewend en had plezier in het voor de camera staan. Behalve toen ik hem optilde, toen werd er achter de fotografe gescholen en werd ik compleet genegeerd. Het was een topshoot.. Kwam thuis en kreeg al meteen 2 foto’s te zien.
Love it..
Sanne, als ik weer iets nodig heb dan weet ik je te vinden!”

Corinda & de katten

“Haarscherpe foto’s, het is alsof de dieren zo uit de foto kunnen stappen. Super tevreden over de foto’s die ze twee jaar geleden van mijn katten heeft genomen. Wegens gezinsuitbreiding komt Sanne binnenkort weer langs om ook mijn laatste aanwinst op de foto te zetten. Kijk er heel erg naar uit. Worden vast weer mooie foto’s.”

Ellen & de Ridgebacks

“Thank you very much Sanne for the stunning photo`s of Makena, & Aragon Sherwood ❤ We are so happy with them!! And will treasure them forever! I was very impressed with your professional, & sophisticated work method. Thinking outside the box, and your natural aptitude towards animals! Super chique, and classy photographs! Looking forward to our outside photograph session very soon!!!”

Laura & de katten

“Een geweldige rustige, geduldige, snelle fotografe. Zelfs als de katten niet meewerken lukt het haar nog om mooie foto’s af te leveren. Wij hebben al 4 shoots gehad van onze katten. Dat zegt genoeg denk ik zo!”

Nynke & Freya

“Op 5 februari zijn we met mijn Golden Retriever Freya bij Sanne in de studio geweest. Freya is 1 jaar, en ze vond het lastig om stil te blijven zitten op de aangewezen plek. Ik vind het mega knap dat je op de korte momenten dat Freya goed zat zulke mooie scherpe foto’s hebt kunnen maken. En je was heel lief voor Freya. De portretfoto’s zijn mooi, maar ik vind de foto’s waar Freya haar hele lijf op staat nog mooier. Bedankt ”

Conchita & Otje

“Ontzettend leuke fotoshoot gehad van mijn Jack Russel pup en Maine Coon. Beide dieren werden in alle rust op de foto gezet en je zag dat ze echt op hun gemak waren ondanks dat er een heleboel materiaal in hun vertrouwde keuken stond. Zelfs toen we grapten dat we ook wel een van onze biggen op de foto konden zetten werden ook deze kleine hummeltjes prachtig vastgelegd! Ook na de fotoshoot kregen we snel een voorproefje te zien van het resultaat en niet veel later alle gelukte foto’s. Stuk voor stuk prachtig en super kwaliteit!”

Rachel & de katten

“Sanne heeft foto’s gemaakt van mijn 3 katten en het eindresultaat is werkelijk schitterend! Ondanks het feit dat 1 poes behoorlijk bang was en ik dacht dat het nooit ging lukken is Sanne er met haar rust en geduld toch in geslaagd om ook van haar schitterende foto’s te maken. Absoluut een super fotografe en een aanrader als je graag hele mooie foto’s van je huisdier wil hebben. En zeker niet te duur!”

Karlijn & Lennah

“Bij Sanne Mik kun je terecht voor de meest prachtige en pure foto’s van je huisdier!”

Dayna & Fellow

“Hele fijne fotoshoot gehad, heb een hondje die snel afgeleid is maar ondanks dat zijn er super mooie foto’s uit gekomen en hebben we veel plezier gehad!
Mooie kwaliteit van foto’s ook!”

Roos & de katten

“Vandaag wederom Pet Studio over de vloer gehad voor mijn 2 katten. Met enorm veel geduld en vriendelijkheid tegen de dieren een volgens mij supermooi resultaat neergezet. Een dikke aanrader voor iedereen die graag mooie foto’s wil van de dieren!”

Sanne, Fin & Nox

“Super tevreden met de resultaten van de fotoshoot door Sanne en haar fantastische assistent! Ze is zeer geduldig met de dieren, gaat er super goed mee om en maakt prachtige foto’s!”

Mariska & de katten

“Helemaal blij met mijn foto’s! De fotoshoot was erg gezellig en het resultaat is echt prachtig, mijn mannen staan er echt super op. Super tevreden!”

Boek jouw fotoshoot

Wil jij ook zulke prachtige foto’s van jouw hond(en)? Of heb je nog een vraag?
Of wil je iemand een fotoshoot cadeau geven? Bestel dan een cadeaubon in de webshop.

Of wil je liever een Outdoor fotoshoot?

Bovenstaande prijzen zijn incl. BTW en exclusief reiskosten. €0,45 per km tot locatie en retour (vanaf 9422ER). Wanneer u een fotoshoot boekt gaat u automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden.
Let op: Wanneer u een fotoshoot boekt maken wij tijd voor u en uw huisdier vrij. Op dat moment kunnen wij geen andere opdracht aannemen. U kunt tot 24 uur van te voren uw afspraak verzetten. Daarna zijn wij genoodzaakt 70% van de afgesproken kosten in rekening te brengen.

×