Creamy Preset | Perfect voor het voorjaar & zomer!

28 feb 2022

Inmiddels zijn er al een heel aantal toffe Lightroom Preset voor honden in de webshop verkrijgbaar. Ik krijg regelmatig vragen over welke Lightroom presets nou het meest gekozen worden, welke mijn eigen favorieten zijn of welke specifiek bij iemands foto’s & stijl gaan passen. De Creamy Preset is écht één van mijn eigen favorieten! Ideaal voor een beache vibe en een Lightroom preset voor lente en zomer. Je kan ook een gratis Lightroom preset voorbeeld ontvangen om te zien welke het beste bij jou past. Hoe je dit kunt doen zie je onder het kopje ‘gratis’.

Ik gebruikte deze sowieso al heel lang voor mijn story’s & feed op mijn Belle Fae Instagram, daar vind ik deze heel erg fijn bij! Het maakt het mooi zacht van kleur en wat lichter. Ik zag deze preset eerst voornamelijk als een preset voor binnenfoto’s. 

Maar toen afgelopen zaterdag het voorjaars zonnetje eindelijk tevoorschijn kwam en we met Mr. Sam in een groot natuurgebied waren kon ik het niet laten om wat foto’s te maken met mijn mobiel. Ik had geen camera mee want we wilden gewoon even lekker van het weer genieten, maar gelukkig heb je altijd een smartphone bij de hand voor dit soort spontane momenten! 

Toen we weer thuis kwamen kon ik natuurlijk niet wachten om de foto’s te bekijken, te zwijmelen bij die mooie natuur met het voorjaarszonnetje én Mr. Sam die zo knap poseerde. En vervolgens ben ik lekker aan het knutselen gegaan met de presets. Ik heb verschillende presets geprobeerd op verschillende foto’s. Maar jeetje wat is de Creamy Preset hierbij ook gaaf! Ik ben hélemaal verliefd en fan van deze preset. 

Om je een idee te geven heb ik hier wat Voor & Na foto’s. Ik vind dat zelf ook altijd zó leuk om te zien.

De foto’s zijn dus allemaal met mijn mobiel gemaakt en bewerkt met de Creamy Preset. 
Een bewerking met maar 1-klik-op-de-knop en je hebt het eindresultaat dat bij “Na” staat. 

Voor

Na

Voor

Na

Voor

Na

Ik vind de preset echt super gaaf op deze buitenfoto’s, maar ben ook fan van deze voor binnenfoto’s. Hieronder een paar voor & na beelden van binnenfoto’s met de Creamy Preset.

Voor

Na

Voor

Na

Creamy Preset | by Pet Studio

24.99

Vergeet je trouwens niet in te schrijven voor de nieuwsbrief, dan pak jij meteen de 10% korting op je eerste bestelling!

Heb je nog vragen, je kan me altijd een berichtje sturen!

DierDier

Over mij

Hi, ik ben Sanne! Ik heb inmiddels al meer dan 10 jaar ervaring als hondenfotograaf en nu leer ik jou alle tips & tricks om zelf die mooie foto’s te leren maken van je hond!

Voor jou!

Ik heb een aantal super leuke online producten en cursussen ontwikkeld om jou verder te helpen met honden(fotografie) en Instagram!

ONLINE CURSUSSEN

smartphone fotografie

hondenfotografie

binnenfotografie

NABEWERKING

PRESETS

ONLINE PRODUCTEN

FOTO OPDRACHTEN

CONTENT KALENDER

MEER BLOGS

Wil je meer blogs lezen over honden & lifestyle? Op BelleFae.nl kun je allerlei gezellige blogs lezen en inspiratie vinden over honden & lifestyle.

Meer blogs & tips over hondenfotografie

OOK LEUK OM TE LEZEN..

KLIK OP EEN BLOG OM DE TIPS TE LEZEN

FOTOGRAFIE TIPS

Zo maak je mooie bloemenfoto’s van je hond

FOTOGRAFIE TIPS

10 tips om je hond op de foto te zetten

HONDENFOTOGRAFIE

9x Ergernissen van een hondenfotograaf

×