De mooiste halsbanden & riemen voor je hond!

13 jan 2020

Je hebt een mooie, lieve hond waar je elke dag minstens een paar keer mee wandelt. Dan is het nóg leuker om ook een mooie halsband en riem te gebruiken, toch? Ik zet de mooiste halsbanden en riemen voor je op een rij.

Ik vind het zelf erg leuk om mooie halsbanden en riemen te gebruiken bij onze honden. Ik vind het natuurlijk op de eerste plaats belangrijk dat de halsbanden of tuigjes goed zitten bij de hond, veilig zijn en prettig in gebruik. Dus ik vind het ook belangrijk dat een riem fijn in de hand ligt. Vooral als je er 3 tegelijk vast moet houden. Dan wil je geen stugge of onhandige riem.

Een mooie halsband kan ook echt bijdragen aan de uitstraling van de hond. Bij een stoere hond zoals een Rottweiler of Cane Corso vind ik bijvoorbeeld een brede, leren halsband met studs erg mooi. Subtiel, chique en stoer. Dat voegt wat toe aan de hond, vind ik.

Net als bij onze Oosterse prinses. Die doe je geen simpel nylon, knalblauw halsbandje om. Nee, de prinses verdient een juwéél om haar hals. Voor een windhond heb je weer heel andere speciale halsbanden, met een speciale vorm voor windhondennekken. Ik vind de halsband die Zahra momenteel heeft ook écht wat toevoegen aan haar prachtige uitstraling. Ja, een halsband kan een sierraad zijn voor de hond.

Tegenwoordig heb je een méga aanbod aan halsbanden en riemen. Ik kan natuurlijk niet alles op een rij zetten, er zijn nog veel meer mooie merken en soorten. Ik ben dan ook erg benieuwd naar jouw favorieten en welke zeker nog in dit lijstje hadden gemoeten?

Maar hier zet ik een aantal van mijn favorieten voor jou op een rij:

The Dog Musthaves

Deze mooie leren halsbanden shop je bij TheDogMusthaves. Ze zijn er in verschillende formaten en inclusief bijpassende riemen en accessoires. Ik vind ze er prachtig uit zien, mooi leer met mooie gouden materialen. Ik hou ervan. Mooie, natuurlijke kleuren en voor iedere vacht eigenlijk wel iets qua kleur. Ze zijn er trouwens ook nog in meer kleuren. En dus bijpassende snackzakjes en poepzakjeshouders! Zo kun je een hele stijlvolle, complete set maken.

Én, je kunt ze ook nog laten personaliseren met de naam van je hond met gouden letters. Hóe gaaf is dat?!

De blog is vernieuwd & verplaatst!

w w w . B e l l e F a e . n l

Lifestyle blog over honden, moederschap & meer!

TouwDesign

Deze hadden jullie vast niet verwacht, haha. Al vaker is gebleken dat ik fan ben van TouwDesign natuurlijk. Wij hebben voor onze 3 honden een mooie TouwDesign set (zie ook: In stijl het bos in met Mr. Sam & Isa)

Bij TouwDesign kun je alles helemaal naar eigen wens laten maken! Hou je van heel veel vrolijke kleurtjes, dan kun je jouw favoriete kleuren bij elkaar uitzoeken. Hou je van donkere kleuren, dan kun je die uitzoeken. Hou je van zilverkleurige ringetjes en sluitingen, dan kan dat natuurlijk ook. In de voorbeelden heb ik vrij neutrale kleuren gekozen, omdat ik die zelf het mooist vind haha. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat dat de enige kleuren zijn, neem snel een kijkje wat je allemaal kunt samenstellen bij TouwDesign.

Je shopt jouw eigen halsband, sliphalsband, jachtlijn of gewone lijn bij TouwDesign

Perro Collection

Deze leren halsbanden zijn er ook allemaal met bijpassende riemen en zelfs splitters om er een duolijn van te maken. Ze zijn er in nog veel meer kleuren dan ik hier als voorbeeld heb geplaatst. Ze zien er prachtig, strak en stijlvol uit. En ook weer met mooie gouden personalisatie. Dat is zo gaaf, maakt het net even af!

Deze mooie collectie shop je bij PerroCollection

Wat is jouw favoriet? Wat voor halsband en riem gebruik jij bij je hond? Mist er nog wat in het rijtje (uiteraard haha, maar wat? Welke zouden er nog tussen moeten staan?)

Belle Fae.nl | Lifestyle blog over honden, moederschap & meer!

Over mij

Hi, ik ben Sanne! Ik heb inmiddels al meer dan 10 jaar ervaring als hondenfotograaf en nu leer ik jou alle tips & tricks om zelf die mooie foto’s te leren maken van je hond!

Voor jou!

Ik heb een aantal super leuke online producten en cursussen ontwikkeld om jou verder te helpen met honden(fotografie) en Instagram!

ONLINE CURSUSSEN

smartphone fotografie

hondenfotografie

binnenfotografie

NABEWERKING

PRESETS

ONLINE PRODUCTEN

FOTO OPDRACHTEN

CONTENT KALENDER

MEER BLOGS

Wil je meer blogs lezen over honden & lifestyle? Op BelleFae.nl kun je allerlei gezellige blogs lezen en inspiratie vinden over honden & lifestyle.

Meer blogs & tips over hondenfotografie

OOK LEUK OM TE LEZEN..

KLIK OP EEN BLOG OM DE TIPS TE LEZEN

FOTOGRAFIE TIPS

Zo maak je mooie bloemenfoto’s van je hond

FOTOGRAFIE TIPS

10 tips om je hond op de foto te zetten

HONDENFOTOGRAFIE

9x Ergernissen van een hondenfotograaf

×