Een leuke mededeling!

27 feb 2018

Ik heb een hele leuke mededeling! Je kunt vast niet raden waar het over gaat, als je deze foto ziet (oh, en zijn die lieve babybeentjes niet schattig?). Nee Emma is niet aan het tv-kijken (alhoewel…) en nee, de hondjes gaan ook niet weg in een doos. Benieuwd wat voor mededeling? Lees dan even verder!

Een leuk nieuwtje dat wel wat gaat veranderen de komende tijd voor ons gezinnetje, voor de blog en een klein beetje voor de fotoshoots. Wij gaan verhuizen! De fotostudio niet, want wij wonen niet bij de fotostudio, maar we komen er wel dichterbij te wonen! Ideaal! Donderdag krijgen wij de sleutel van ons nieuwe, eerste eigen huis! We wonen nu, vanaf dat we getrouwd zijn, bijna vier jaar in een huurhuis. En nu is het zover, ons eigen huis! Jeej! We hebben er super veel zin in, maar vooral als het straks af is haha.. Want er moet nog wel veel aan gebeuren. We hebben een maand de tijd om de grootste dingen aan te pakken, want eind maart moeten we de sleutel van ons huurhuis inleveren. En tja, of dat gaat lukken? Geen idee! We zien wel waar het schip strandt, haha.

De blog is vernieuwd & verplaatst!

w w w . B e l l e F a e . n l

Lifestyle blog over honden, moederschap & meer!

Goed plannen met een baby… 
Ik ben heel benieuwd hoe het de komende tijd zal gaan met een baby, 3 honden en klussen & verbouwen. Dat wordt vast een uitdaging, vooral omdat Emma niet heel erg makkelijk ergens anders slaapt (overdag sowieso niet makkelijk slaapt..) en tot een paar weken geleden wilde ze nog niet uit een flesje drinken. En nu moet ze dus straks wat vaker en langer naar de oppas. Maar gelukkig is dat dichtbij, dus mocht het niet lukken dan kan ik er zo heen gaan. Dat is voor mijzelf ook wel een geruststelling. En ik denk dat de hondjes ook regelmatig even mee zullen gaan naar de oppas. Het is in ieder geval flink plannen, waar gaat Emma heen als wij een dag gaan klussen. Hoe doe ik dat met de voedingen en eventueel flesjes? Hoe doen we dat met de honden? De tijd zal het ook wel gaan leren straks denk ik. Ik vind het in ieder geval erg belangrijk dat Emma haar rust blijft krijgen, we hebben niks aan een oververmoeide baby natuurlijk (vooral als papa en mama moe zijn van het klussen).

We moeten eerst heel wat gaan verbouwen en klussen, maar ik kan echt niet wachten tot ik aan de slag kan met de kleuren op de muur, de inrichting en het aankleden van het huis! Ik hou echt van inrichten en stylen, dus ik kan mijn geluk straks niet op haha. Ik ben al van alles aan het opzoeken, bedenken en uitzoeken. Ik heb al heel veel leuke ideeën en voor de meeste dingen weet ik al hoe we het straks gaan inrichten. Voor de woonkamer en keuken wist ik het al vrij snel, maar Emma’s kamertje (de belangrijkste ruimte in het hele huis, haha!) bleef vrij blanco in mijn hoofd steeds. Maar dat kan natuurlijk niet, dat moet wel een mooi kamertje worden! Ik vind het zo leuk dat we nu een nieuwe kans krijgen om haar een heel mooi kamertje te geven. En ik heb nu eigenlijk al heel veel leuke ideetjes, nu nog kijken waar we het allemaal kunnen vinden en hoe het straks echt uit gaat pakken!

                              Ja Saartje, jij gaat ook mee verhuizen. Je past alleen niet zo goed in de doos. 

Plaats voor de honden?
En er is nog een dingetje wat ik niet nog niet weet. De plek voor de hondjes straks. We zullen eerst het huis moeten inrichten en kijken wat dan een mooie plek is voor de honden, maar ik wil dan eigenlijk ook mooie nieuwe ligplekjes voor ze. Iets wat mooi staat in ons huis, ik wil niet dat een honden mand afbreuk doet aan ons interieur. Een goede hondenmand kan juist iets toevoegen aan je interieur! Maar wat ik precies wil weet ik nog niet, ik zag al mooie manden van hout, of juist zacht. Heel stoer en industrieel vind ik ook gaaf! Ik blijf nog even verder snuffelen op internet, want de hondjes moeten straks natuurlijk ook een mooie eigen plekje hebben!

Het is wel erg hoor, waar we straks eerst nog moeten breken en bouwen ben ik al aan het plannen wat voor mooie posters er in lijsten moeten komen straks etc! Haha. Nouja, het zal wel een vrouwen dingetje zijn denk ik. Ik kan gewoon niet wachten! Jullie zullen de komende tijd vast wel dingetjes voorbij zien komen op de blog, Facebook en Instagram. Ik vind het gewoon te leuk om met het interieur bezig te zijn, dus dat moet ik wel met jullie delen 😀

En de fotoshoots dan?
Mijn werk gaat in principe gewoon door. Dus de blog en de fotoshoots blijven gewoon doorgaan, maar het wordt natuurlijk wel een beetje drukker nu met het klussen erbij. Dus er is wel íets minder tijd voor alles. Er staan ook al aardig wat opdrachten/fotoshoots ingepland, dus veel ruimte blijft er niet over, maar wil je in de komende twee maanden een fotoshoot dan kunnen we dat uiteraard inplannen. Maar wacht dan niet té lang, zodat er nog wel een plekje voor je is en het niet al volgeboekt is.

Vinden jullie het ook leuk om daarmee bezig te zijn? Ben je tevreden over de inrichting van je huis? Over de plekjes die je honden hebben? Heb je vooral praktische manden of ook mooie ligplekjes? En vinden jullie het leuk om te zien wat we ervan gaan maken met ons nieuwe huis? Om de nieuwe babykamer van Emma te zien straks? En de nieuwe manden voor de honden? Laat het me weten! 😀 

Belle Fae.nl | Lifestyle blog over honden, moederschap & meer!

Over mij

Hi, ik ben Sanne! Ik heb inmiddels al meer dan 10 jaar ervaring als hondenfotograaf en nu leer ik jou alle tips & tricks om zelf die mooie foto’s te leren maken van je hond!

Voor jou!

Ik heb een aantal super leuke online producten en cursussen ontwikkeld om jou verder te helpen met honden(fotografie) en Instagram!

ONLINE CURSUSSEN

smartphone fotografie

hondenfotografie

binnenfotografie

NABEWERKING

PRESETS

ONLINE PRODUCTEN

FOTO OPDRACHTEN

CONTENT KALENDER

MEER BLOGS

Wil je meer blogs lezen over honden & lifestyle? Op BelleFae.nl kun je allerlei gezellige blogs lezen en inspiratie vinden over honden & lifestyle.

Meer blogs & tips over hondenfotografie

OOK LEUK OM TE LEZEN..

KLIK OP EEN BLOG OM DE TIPS TE LEZEN

FOTOGRAFIE TIPS

Zo maak je mooie bloemenfoto’s van je hond

FOTOGRAFIE TIPS

10 tips om je hond op de foto te zetten

HONDENFOTOGRAFIE

9x Ergernissen van een hondenfotograaf

×