Mega Verbouwing: Voor & na van onze eetkamer!

4 nov 2019

Tijd om onze eethoek eens te laten zien, met onze mooie posterwand! Ik vind hem zo gaaf geworden! In deze blog vertel laat ik je ook een Voor & Na zien van onze verbouwing, het blijft een bizar verschil!

Begin 2018 kochten wij ons eerste eigen huis. Een huis waar heeeeeeel veel aan moest gebeuren en dit hebben we allemaal zelf (met hulp van familie) gedaan! Soms bekijken we de foto’s van hoe het was en hoe het na onze verbouwing is (van het hele huis) en dan blijven we eigenlijk vol verbazing kijken. En het mooiste is nog wel: het is allemaal in ongeveer 3 maanden tijd gebeurd! Bizar. Wat een werk is hier verzet. In deze blog laat ik jullie onze eethoek zien. En aangezien ik zelf altijd aan het wisselen ben in meubels en interieur.. Is de ‘na’-foto alweer heel anders als nu haha!

Hieronder zie je de voor en na foto van onze eethoek (en een beetje meer). Je zult vast zelfs goed moeten kijken of het wel hetzelfde deel van het huis is, maar de foto is echt vanuit hetzelfde punt genomen. Dat geloof je toch bijna niet he? Wat een verschil!

Foto 1: Toen wij het huis kochten. Foto 2: Na onze verbouwing.

Oke, nu echt door naar onze eethoek. Een tijdje terug hebben we eindelijk maar toch onze posterwand afgemaakt achter de eettafel. Ik wilde daar al heel lang iets met posters.. Maar iets met geen knopen door kunnen hakken, geen gaten willen boren in je nieuwe, strakke muren etc. Maar nu met de posters staat het zóveel gezelliger! De oudroze kleur in de posters komt weer terug vanuit onze woonkamer, zo past het allemaal toch een beetje bij elkaar! We hebben nog genoeg wensen over dingen die we anders willen, maar we kunnen niet alles tegelijk natuurlijk haha. Er komt binnenkort nog weer een grote verbouwing aan, dus onze andere eetkamerstoelen en eetkamerbank moeten denk ik nog even wachten. Of ik moet al tegen iets leuks op marktplaats aan lopen.

De blog is vernieuwd & verplaatst!

w w w . B e l l e F a e . n l

Lifestyle blog over honden, moederschap & meer!

Ik vind onze witte kuipstoelen erg leuk staan! Maar echt lekker zitten.. Mwah.. Wij zitten graag aan onze eettafel: gezellig eten, spelletjes doen etc met familie en vrienden. Dus iets comfortabeler zou wel fijn zijn.. maar goed. Dat komt nog wel. En met zo’n lekker schapenvachtje zit het al een stuk beter.

Onze tafel is van Karwei. Een Eiken blad van WOOOD en een eiken A-poot onderstel eronder. Een leuke tafel voor weinig geld. We moesten hem wel eerst helemaal zelf behandelen, dus lakken etc. Maar dat is heel mooi geworden en overal tegen beschermd nu. 🙂 We hebben hem gelakt met eiglans trappenlak. Zonder anti-slip uiteraard, haha.

En dan onze posterwand, ik vind het zooooo gaaf en sfeervol geworden! Meer dan een jaar keken we tegen een kale, grijze muur aan. En nu hebben we eindelijk de posters hangen!
Alle lijsten zijn eikenkleur en komen van Desenio. De kleine bloem, de poster met de bordjes/schalen en de grote poster met de bloem komen ook van Desenio. Die allermooiste poster rechtsbovenin is natuurlijk onze knappe Oosterse prinses! Deze foto heb ik zelf gemaakt en past er precies bij qua kleuren en sfeer. Ik vind die er zo gaaf bij. Heel stijlvol. En onder Zahra hangt een poster uit mijn eigen postercollectie: Dogaholic Poster

Ik hou sowieso enorm van posters, ze kunnen in één keer zóveel doen met je inrichting. Je kunt er alle kanten mee op, je kunt ze combineren in een hele wand, maar je kunt ook 1 eyecatcher neerzetten op een kast (dus niet ophangen) bijvoorbeeld. Ik vind het geweldig! Maar nu is de posterwand natuurlijk extra gaaf geworden, met mijn eigen 2 posters erbij.

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden! Ben jij tevreden over jouw eethoek nu? Of zou je ook nog dingen anders willen? En ben jij ook dol op posters?

Hieronder een betere foto van de Dogaholic poster die bij ons bij de eettafel hangt. Ik vind de poster zo gaaf & stijlvol! Heb je de postercollectie al een bekeken? Het zijn allemaal verschillende, stijlvolle posters die perfect in het interieur van een honden- of kattenliefhebber passen!

Bekijk hier de Poster Collectie

Belle Fae.nl | Lifestyle blog over honden, moederschap & meer!

Over mij

Hi, ik ben Sanne! Ik heb inmiddels al meer dan 10 jaar ervaring als hondenfotograaf en nu leer ik jou alle tips & tricks om zelf die mooie foto’s te leren maken van je hond!

Voor jou!

Ik heb een aantal super leuke online producten en cursussen ontwikkeld om jou verder te helpen met honden(fotografie) en Instagram!

ONLINE CURSUSSEN

smartphone fotografie

hondenfotografie

binnenfotografie

NABEWERKING

PRESETS

ONLINE PRODUCTEN

FOTO OPDRACHTEN

CONTENT KALENDER

MEER BLOGS

Wil je meer blogs lezen over honden & lifestyle? Op BelleFae.nl kun je allerlei gezellige blogs lezen en inspiratie vinden over honden & lifestyle.

Meer blogs & tips over hondenfotografie

OOK LEUK OM TE LEZEN..

KLIK OP EEN BLOG OM DE TIPS TE LEZEN

FOTOGRAFIE TIPS

Zo maak je mooie bloemenfoto’s van je hond

FOTOGRAFIE TIPS

10 tips om je hond op de foto te zetten

HONDENFOTOGRAFIE

9x Ergernissen van een hondenfotograaf

×