Emma’s droomkamertje: Plannen & Inspiratie

22 mrt 2018

Oh, die lieve babykamertjes. Ik vind het helemaal geweldig. Wat een geluk dat ik dan nu in het nieuwe huis helemaal opnieuw kan beginnen! Nog voordat we het huis hadden gekocht was ik al druk bezig met haar nieuwe kamertje, ik kan niet wachten tot ik het echt in kan gaan richten. Maar hoe gaat het worden?

Toen wij begonnen aan Emma’s kamertje tijdens de zwangerschap, wisten we nog niet of we een jongetje of een meisje zouden krijgen. We wilden dit eerst namelijk niet weten, maar uiteindelijk kon ik het echt niet meer aan en wilde ik weten wat er in mijn buik zat. Maar het kamertje was in eerste instantie dus heel neutraal. We hadden een stoer, lichtgrijs behangetje op de muur en de eerste dekentjes en accessoires waren de uit lichtgrijze serie van Baby’s Only.

Na de 20 weken echo wisten we dat we een meisje zouden krijgen en hebben we het kamertje alsnog opgeleukt met meisjesdingen. Roze accessoires, roze dekentjes, wat kaartjes in lijstjes en super schattige muurstickers van Lilipinso (roze met gouden veertjes!) gecombineerd met gouden stippen. Zo was het op een snelle manier toch een leuk kamertje, maar omdat het een huurhuis is hebben we er niet heel veel aan gedaan.

De blog is vernieuwd & verplaatst!

w w w . B e l l e F a e . n l

Lifestyle blog over honden, moederschap & meer!

Maar nu.. Nu kan ik los! Een eigen huis, helemaal opnieuw beginnen met Emma’s kamertje. Het moet natuurlijk niet meer helemaal een babykamertje worden aangezien ze al ruim 9 maanden is. Oh, ik heb zoveel ideeën. Ik vind ook heel veel verschillende dingen leuk, maarja, je moet een keuze maken.

Ik kies voor zachte kleuren, poedertinten, oud (zacht) roze en wat gouden details. Voor de muur wilde ik eerst zachtroze/oudroze maar ik heb toch gekozen voor een hele mooie lichte grijstint. Met de accessoires ga ik het sfeertje dan in poedertinten en oudroze/zachtroze maken. Instagram en Pinterest zijn echt fantastische inspiratiebronnen! Hier een aantal voorbeeldjes van Pinterest die ik meeneem in het stylen van Emma’s nieuwe kamertje.

Dit vind ik echt zo lief! Ik wl sowieso zo’n hoekje creëren in haar kamertje. Het is geen grote kamer, dus ik hoop dat het allemaal past, maar als het past dan moet en zal ik zo’n ‘klamboe’ erin proppen! Nu nog even kijken waar ik er eentje kan scoren, ik vind ze over het algemeen nog vrij prijzig. Dus even zoeken naar een goedkopere versie of misschien zelf maken?

Oh, deze kleuren! Ik vind het echt zo gaaf. En zo’n poster erbij, echt lief. Stoer, maar toch zoet. Ik wil ook wat met posters gaan doen in haar kamertje. Ik heb al een paar hele leuke gezien!

Ik vind het echt een gaaf sfeertje hoor, deze kleuren bij elkaar. Met wat lichte hout accenten erbij. Heel fris en lief! Oh ja, een leuk vloerkleedje wil ik ook nog op de grond! Ik zag al een leuke bij Ikea in zachtroze, maar misschien wil ik toch iets specialers. Daar ben ik nog niet helemaal over uit.

Ik vind het echt geweldig om hiermee bezig te zijn. Emma heeft natuurlijk nog een tijd gewoon haar ledikantje, dus een bedje is een zorg voor later (Gelukkig! Hier zijn ook zoveel leuke ideeën voor). Ik twijfel alleen of ik nog weer iets met muurstickers wil gaan doen. Ik ga waarschijnlijk alle muren in die lichtgrijze tint verven. Er zit ook een schuine wand in de kamer, die blijft wit net als het plafond. Misschien dat ik de muren vooral ga opleuken met een paar mooie posters. Dan heb je meteen geweldige eye-catchers.

Ik ben benieuwd hoe alles straks uitkomt. Want ik moet er een flinke commode, PAX-kast van Ikea en een ledikant in kwijt zien te kunnen en dan wil ik dus nog zo’n knus hoekje met zo’n ‘klamboe’ en eigenlijk moet er ook nog een lekkere stoel ergens om ‘s avonds te kunnen voeden. Hmmmm. Dat wordt nog een puzzeltje. Wordt vervolgd!

Wat vinden jullie ervan? Hoe hebben jullie het kamertje ingericht? Juist voor heel andere kleuren gekozen? Nog tips voor leuke kleedjes of accessoires etc? 

Belle Fae.nl | Lifestyle blog over honden, moederschap & meer!

Over mij

Hi, ik ben Sanne! Ik heb inmiddels al meer dan 10 jaar ervaring als hondenfotograaf en nu leer ik jou alle tips & tricks om zelf die mooie foto’s te leren maken van je hond!

Voor jou!

Ik heb een aantal super leuke online producten en cursussen ontwikkeld om jou verder te helpen met honden(fotografie) en Instagram!

ONLINE CURSUSSEN

smartphone fotografie

hondenfotografie

binnenfotografie

NABEWERKING

PRESETS

ONLINE PRODUCTEN

FOTO OPDRACHTEN

CONTENT KALENDER

MEER BLOGS

Wil je meer blogs lezen over honden & lifestyle? Op BelleFae.nl kun je allerlei gezellige blogs lezen en inspiratie vinden over honden & lifestyle.

Meer blogs & tips over hondenfotografie

OOK LEUK OM TE LEZEN..

KLIK OP EEN BLOG OM DE TIPS TE LEZEN

FOTOGRAFIE TIPS

Zo maak je mooie bloemenfoto’s van je hond

FOTOGRAFIE TIPS

10 tips om je hond op de foto te zetten

HONDENFOTOGRAFIE

9x Ergernissen van een hondenfotograaf

×