EEN FOTOSHOOT IN HET BOS

Outdoor foto’s van je hond

Sprookjesachtige foto’s in het bos tijdens een ontspannen wandeling met je hond!

Jouw hond is het knapste & meest waardevolle model.
En dát moet je vast laten leggen door een hondenfotograaf.

Een fotoshoot van jouw hond

Mijn hond is de allerleukste en knapste! Die van jou toch ook?
Maar die knappe, eigenwijze viervoeter goed op de foto krijgen is een ander verhaal. Maar je wil natuurlijk ook aan anderen laten zien hoe knap en leuk jouw maatje is! En iets waar je natuurlijk nog (lang) niet over na wilt denken, maar je wil voor later ook een prachtige herinnering hebben aan je hond.

Je hond komt zó mooi uit in de natuur, dat moet vastgelegd worden toch? Jouw mooie hond, in een heerlijke sfeer van de natuur.

WANT ELKE HOND VERDIENT ZO’N PRACHTIGE PORTRETFOTO

Liefde voor dieren, passie voor hondenfotografie
en een flinke dosis geduld.”

IK KAN NIET WACHTEN OM JOUW HOND OP DE FOTO TE ZETTEN

Ik heb meer dan 14 jaar ervaring om de allermooiste foto’s van honden te maken

Als ik jouw hond zie, dan zie ik meteen de mooiste en meest sprekende foto’s voor me. Het is mijn passie om práchtige, onweerstaanbare hondenfoto’s te maken. Ik heb al meer dan 14 jaar ervaring als professioneel hondenfotograaf. En ik geniet er zó van om hondenbaasjes blij te maken met foto’s waarbij je tot over je óren verliefd bent op je eigen hond.

Ik straal veel rust uit, heb eindeloos geduld en veel liefde voor honden. Ik zorg ervoor dat jouw hond op z’n gemak is, zodat we de mooiste foto’s van je hond kunnen maken.

Want hondenfotografie is een vak apart. Een uitdaging waarbij je ontzettend veel geduld moet hebben. I love it! En ik kan niet wachten om jou de mooiste herinnering van je hond te geven.

waar ik voor sta

Er is géén tijdslimiet.
We nemen álle tijd voor jouw hond.

Of de fotoshoot nou een half uurtje duurt of een uur. Het gaat om jouw hond.
Daarom werk ik altijd zonder tijdslimiet. Omdat ik alle tijd, rust en aandacht voor jouw hond wil hebben.
Het blijven dieren, je kunt nooit voorspellen hoe het gaat. Sommige dieren hebben wat meer tijd nodig, dat is prima.
Ik kijk naar de hond, niet naar de klok. Het gaat mij erom dat de hond zich op zijn of haar gemak voelt
en er prachtige foto’s gemaakt kunnen worden waar de hond ontspannen op staat.

Sanne was professioneel, wist duidelijk welke plaatsen mooi zijn om Nala neer te zetten. Een erg ontspannen sfeer tijdens het maken van de foto’s. Ik zal het zeker aanraden!

LOUISE & NALA

elke hond kan mooi op de foto

Zélfs als jouw hond bang is, of druk, of…

Misschien heb je een reden om te denken dat een fotoshoot van jouw hond niet gaat lukken. Misschien is je hond bang, erg druk of luistert je hond ‘niet goed’. 

Maar daar hoef je je echt niet druk om te maken. Elke hond kan mooi op de foto. Of ze nou fotogeniek zijn of niet. Of ze nou bang zijn of niet stil kunnen zitten. Ik heb heel veel ervaring met alle soorten honden, ook met bange honden. Met mijn rust, kalmte, liefde voor honden en eindeloze geduld is het nog nooit níet gelukt. Het lukt altijd. En we denken altijd om de rust en het welzijn van de hond. Want dat staat natuurlijk voorop. 

Prachtig, sprekend & natuurlijk.

DE FOTO DRAAIT ECHT OM JOUW HOND

Mijn hart maakt een sprongetje bij een sprekende portretfoto waarbij het lijkt alsof je hond zó uit de foto kan stappen.
Natuurlijke foto’s met een prachtige focus op jouw hond, dat is mijn passie.

Ervaringen van andere hondenbaasjes

deze hondenbaasjes hebben al een fotoshoot van hun hond buiten gehad
& dit is hun ervaring

Stefani & Maxi

“Wij hebben een outdoor shoot gedaan bij Sanne en zijn echt enorm blij met het resultaat. Naast dat het een hele gezellige ochtend was (Sanne is heel aardig en geduldig), zijn de foto’s ook echt prachtig geworden! Ik ben ontzettend blij dat ik niet hoefde te kiezen welke foto’s ik wilde afnemen en dat ik ze gewoon allemaal heb gekregen, want ik had geen keuze kunnen maken!”

Linda

“Wat zijn ze waanzinnig mooi geworden, de foto’s van onze Zora! Vorige week hebben we samen een outdoor fotoshoot gedaan. Het was even spannend wat betreft het weer, maar wat hadden we een geluk met die zonnestralen. Met veel geduld is Zora op allerlei manieren vastgelegd waardoor we heel veel variatie in de foto’s hebben gekregen. Gelukkig hoeven we niet te kiezen uit al die foto’s, is niet te doen!”

Meer ervaringen van andere hondenbaasjes lezen?

Na de fotoshoot heb jij..

PRACHTIGE FOTO’S VAN JE HOND

Foto’s waarbij je smóórverliefd bent op je eigen hond. Nog meer dan je al was. En wil je het liefst je huis behangen met deze mooie foto’s.

EEN HERINNERING VOOR HET LEVEN

Jouw trouwe maatje vastgelegd op de foto is een waardevolle, blijvende herinnering aan je bijzondere vriendje. 

kUN JE 1 VAN DE BELANGRIJKSTE TO DO’S AFVINKEN

Goede foto’s van je hond is 1 van de belangrijkste to do’s. Je wil niet dat hondenbaasje zijn dat te laat is en geen mooie foto’s heeft als je hond er straks niet meer is.

En zo gaat een fotoshoot

Z

Als je een fotoshoot boekt, spreken we samen een datum en locatie af.

Z

Van te voren ontvang je alle informatie voor de fotoshoot en wat je bijvoorbeeld mee kunt nemen.

Z

Tijdens de fotoshoot wandelen we een stukje om de hond te laten ontspannen en leuke fotoplekjes te ontdekken.

Z

Na de fotoshoot ontvang je binnen 3-5 werkdagen een persoonlijke foto gallery met de onbewerkte foto’s, waar je jouw selectie uit kunt kiezen.

Z

Wanneer je jouw foto’s hebt gekozen, krijg je binnen 5-10 werkdagen het eindresultaat in een persoonlijke gallery. Op groot formaat, zodat je zelf kunt afdrukken.

Z

Nu kun je genieten van de prachtige foto’s van je hond, en als je wil kun je zelfs je huis ermee behangen 😎

TARIEVEN & PAKKETTEN

FOTOSHOOT

BASIS

€ 245,-

Geen tijdslimiet

Incl. 5 bewerkte foto’s op Hoge Resolutie
(zodat je altijd zelf kunt afdrukken)

Gallery om je foto selectie te maken

Extra foto’s bijbestellen is mogelijk
(€ 25,- per foto)

Extra huisdier: € 25,- 

FOTOSHOOT

LUXE

€ 295,-

Geen tijdslimiet

Incl. 10 bewerkte foto’s op Hoge Resolutie
(zodat je altijd zelf kunt afdrukken)

Gallery om je foto selectie te maken

Extra foto’s bijbestellen is mogelijk
(€ 25,- per foto)

Extra huisdier: € 25,- 

Wil je al die mooie hondenfoto’s eens zien?

Neem een kijkje in het outdoor-portfolio

ALLES WAT JE NOG WIL WETEN

INFORMATIE

Wat krijg ik na de fotoshoot?

Dat hangt af van het pakket dat je hebt gekozen. Bij het ene pakket krijg je 5 bewerkte foto’s op groot formaat. Bij het andere pakket krijg je 10 bewerkte foto’s. Deze foto’s zijn op groot formaat, dus je kunt zelf iets moois voor aan de muur bestellen! 

Mijn hond is bang... Kan ik dan wel een fotoshoot doen?

Helaas zijn sommige honden inderdaad echt heel bang, dat kan gebeuren. Maar dit hoeft niet meteen een probleem te zijn. Ook bange honden kunnen prachtig op de foto. Dit vraagt alleen om nog wat extra geduld en rust. Ik weet hoe ik met bange huisdieren om moet gaan en ben van mijzelf heel erg rustig en voorzichtig. Ik zal nooit een onverwachte beweging maken bij huisdieren, of een zomaar een eng geluid maken o.i.d. Met elke beweging houd ik rekening met het dier, zodat deze niet zal schrikken.

Meestal, wanneer je het in alle rust probeert en het dier niet te veel dwingt zal het geen groot probleem zijn. Je hoeft in ieder geval niet bang te zijn dat ik iets zal doen wat de hond niet zal willen, we bekijken altijd samen wat het beste voor de hond is. En als het écht niet gaat, dan gaat het niet natuurlijk. De hond gaat voor. Maar dit heb ik nog nooit meegemaakt.

Wat zijn grote bestanden?

Digitale bestanden/Hoge Resolutie/Groot formaat: Dit zijn de bestanden die geschikt zijn om af te drukken. Hier staat dus ook geen logo op. En hiermee kun je dus je huis behangen als je dat wil. Of in alle soorten, vormen en maten af laten drukken.

Mijn hond zit niet stil, heeft het dan wel zin?

Herkenbaar? Je gaat door je hurken om een foto te maken en je hond komt meteen enthousiast op je afrennen! Je begint je wat te ergeren, waarom luistert je hond nou niet even voor die ene leuke foto! En helemaal in het bos is jouw hond natuurlijk gewend om lekker z’n eigen gang te kunnen gaan: lekker rennen, spelen en op avontuur!

Maar maak je geen zorgen! Met een fotoshoot gaat dit heel anders en heb jij gewoon die prachtige foto’s als resultaat. Jij mag je lekker met je hond bezig houden en af en toe wat instructies van mij opvolgen en ik zorg voor de mooie foto’s. Ik heb eindeloos geduld en rust. En je hond hoeft helemaal geen 5 minuten ergens op commando stil te zitten hoor! Ik pak gewoon dat ene moment, die ene seconde. En je hond? Die heeft het enorm naar zijn zin en wordt overladen met aandacht en snoepjes, haha!

Zijn er nog verborgen kosten na de shoot?

Nee! Je krijgt de foto’s van je pakket op groot formaat, dus je kunt zelf iets laten afdrukken als je dat wil. 

Waar vindt een fotoshoot plaats?

Meestal doen we de fotoshoots in het bos bij mij in de buurt. Baasjes komen meestal naar Appelscha (Drenthe/Friesland) voor de fotoshoot, om zo reiskosten te besparen. Vaak combineren ze het dan meteen met een dagje uit of een weekendje weg. De omgeving in Appelscha is namelijk práchtig. 

 

Een fotoshoot kan ook op de locatie die jij graag zou willen. Dan betaal je wel reiskosten ( € 0,45 per km) vanaf 9422 ER. Naar locatie en retour. 

Mijn hond is niet fotogeniek...

Ogen dicht op de foto, staat erbij als een zak aardappelen en de belichting van de foto wil ook maar niet lukken. Nee, mijn hond is niet zo fotogeniek en zit niet stil..

Vaak als iemand dit roept, werkt de hond uiteindelijk nog heel goed mee ook. Iedere hond is fotogeniek. Dat het thuis niet wil, dat snap ik. Het is ook gewoon erg lastig om zelf in je eentje te doen. En dat voelt je hond haarfijn aan natuurlijk, haha. Het is nog nóóit niet gelukt. En uiteraard alleen met alle geduld, rust en liefde voor de hond. We kijken altijd naar je hond, daar draait het om. Die moet op zijn/haar gemak zijn en ontspannen op de foto komen. En die fotogenieke blikken, daar hebben we onze trucjes natuurlijk voor! 😉

Kortom: Als je dit denkt.. Gooi die gedachte maar gauw aan de kant en probeer het eens, je zult verstelt staan!

Moet ik iets meenemen of voorbereiden?

Het is handig om de favoriete snoepjes mee te nemen van je hond, of de favoriete speeltjes.
Denk hierbij aan veel verschillende snoepjes en lekkere dingen,
zodat ze steeds opnieuw weer hun best willen doen voor iets héél lekkers!
En zorg ervoor dat het kleine, hapklare stukjes snoep of worst zijn,
zodat je hond geen half uur aan het kauwen is

Verder is het fijn voor het eindresultaat als je hond een beetje schoon en gekamd is,
maar je hoeft je hond natuurlijk niet perse in bad te doen van te voren.

Uiteraard hebben we in de studio ook verschillende (natuurlijke/verantwoorde) snacks!

Wanneer krijg ik de foto's?

Na de fotoshoot ga ik zo snel mogelijk met je foto’s aan de slag. Ik vind het zelf ook veel te leuk om het resulaat te zien en met je te delen! Je krijgt meestal binnen 1 á 2 weekjes je foto’s. 

Kan ik ook een cadeaubon bestellen?

Wil je een fotoshoot cadeaugeven aan iemand anders? Super leuk! Wat een speciaal en waardevol cadeau. Je kunt zeker een cadeaubon bestellen. 

Dit kan in de webshop.

Hoe lang duurt een fotoshoot?

Omdat er hoge eisen gesteld worden aan de kwaliteit is er geen tijdslimiet aan de shoot gebonden, ik neem alle tijd voor uw hond. Dieren fotograferen is niet altijd even makkelijk, de ene hond is een geboren model terwijl we voor de andere hond veel geduld op moeten brengen. Daarom  nemen we rustig de tijd om uw dier te laten wennen en hem op de gevoelige plaat vast te leggen, precies zoals hij/zij is.

Kan ik de fotoshoot verplaatsen of annuleren?

Wanneer je een fotoshoot boekt maken wij tijd voor jou en je huisdier vrij. Maar het kan natuurlijk gebeuren dat er toch iets tussen komt. 
Op het moment dat je een fotoreportage heeft, kunnen wij geen andere opdracht aannemen. Je kunt tot 24 uur van te voren je afspraak verzetten. Daarna zijn wij genoodzaakt 70% van de afgesproken kosten in rekening te brengen.

Heb je nog andere vragen? Je mag me altijd vrijblijvend een mailtje sturen!

Ervaringen van andere hondenbaasjes

deze hondenbaasjes hebben al een outdoor fotoshoot gedaan
& dit is hun ervaring

Stefanie & Maxi

“Wij hebben een outdoor shoot gedaan bij Sanne en zijn echt enorm blij met het resultaat. Naast dat het een hele gezellige ochtend was (Sanne is heel aardig en geduldig), zijn de foto’s ook echt prachtig geworden! Ik ben ontzettend blij dat ik niet hoefde te kiezen welke foto’s ik wilde afnemen en dat ik ze gewoon allemaal heb gekregen, want ik had geen keuze kunnen maken!”

Linda & Zora

“Wat zijn ze waanzinnig mooi geworden, de foto’s van onze Zora! Vorige week hebben we samen een outdoor fotoshoot gedaan. Het was even spannend wat betreft het weer, maar wat hadden we een geluk met die zonnestralen. Met veel geduld is Zora op allerlei manieren vastgelegd waardoor we heel veel variatie in de foto’s hebben gekregen. Gelukkig hoeven we niet te kiezen uit al die foto’s, is niet te doen!”

Louise & Nala

“We hadden een buiten fotoshoot voor ons lieve hondje Nala gewonnen via facebook, natuurlijk erg leuk! De foto’s zijn echt super mooi geworden! In een mooie omgeving met verschillende ondergronden, waardoor er veel verschillende soorten foto’s zijn. Allemaal stuk voor stuk bijzonder. Sanne was professioneel, wist duidelijk welke plaatsen mooi zijn om Nala neer te zetten. Een erg ontspannen sfeer tijdens het maken van de foto’s. We hebben de foto’s erg snel ontvangen. Ik zou in de toekomst zeker nog een keer foto’s door Sanne laten maken en het zeker aan anderen aanraden.”

Feikje & Boris

“De hond-baas fotoshoot (1 dec) was een ontzettend leuke ervaring! Het was heerlijk weer en ik had er zin in. Boris vond het ook erg gezellig. Lekker wandelen, spelen met andere honden, spelen met de bal en extra veel aandacht. Het ging allemaal heel ontspannen en spontaan. Voor Boris en mij was het gewoon een leuke wandeling en ondertussen werden foto’s gemaakt. Het resultaat is prachtig! Ik ben heel blij met de foto’s. Zo leuk om de band van mij en Boris zo mooi op foto’s te hebben.
Heel erg bedankt Sanne!”

Marjon

“Kan haar echt aanbevelen, prachtige foto’s! Wat heb je prachtige foto’s gemaakt van mijn oude dove eigenwijze bull terriër, je had veel rust en geduld en hebt een prachtig resultaat neer gezet”

Robbin

“Sanne maakt prachtige foto’s!”

Boek jouw fotoshoot

Wil jij ook zulke prachtige foto’s van jouw hond(en)? Of heb je nog een vraag?
Of wil je iemand een fotoshoot cadeau geven? Bestel dan een cadeaubon in de webshop.

Of wil je liever een fotoshoot in de studio?

Bovenstaande prijzen zijn incl. BTW en exclusief reiskosten. €0,45 per km tot locatie en retour (vanaf 9422ER). Wanneer u een fotoshoot boekt gaat u automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden.
Let op: Wanneer u een fotoshoot boekt maken wij tijd voor u en uw huisdier vrij. Op dat moment kunnen wij geen andere opdracht aannemen. U kunt tot 24 uur van te voren uw afspraak verzetten. Daarna zijn wij genoodzaakt 70% van de afgesproken kosten in rekening te brengen.

×