Giftbox Partner

Wat is de Pet Studio Giftbox? 

Bij de Luxe-fotoshoot pakketen krijgt de klant een Giftbox. In deze Giftbox zit een houten USB-stick met alle foto’s op hoge resolutie, zodat de klant de foto’s zelf af kan drukken op alle gewenste formaten en materialen. Ook zit hier een houten fotoblokje in met hun favoriete foto van de shoot.

Maar daarnaast zit er ook een extra cadeautje in voor de hond (of baas), dit extra cadeautje wisselt regelmatig. Het ene moment zijn dit snacks van een bepaald merk, het andere moment een speeltje, het andere moment een andere accessoire. Super leuk om erbij te krijgen!

Partner worden

Door jouw product aan de PetStudio-Giftbox toe te voegen, laat je hondeneigenaren kennis maken met jouw product/merk/bedrijf.
Een perfecte manier om het product onder de aandacht te brengen.

Hoe werkt dat dan? 
De inhoud van de PetStudio-Giftbox kan wisselen per maand. Wil je jouw product een maand lang in de Giftbox? Ik zal dan ook aankondigen dat deze maand jouw product in de Giftbox zit. Wil je jouw producten in een bepaald aantal Giftboxen, of af en toe? Alles kan! Neem contact op voor meer info en jouw ideeën, ik vind het super leuk om samen met jou iets moois voor hondeneigenaren te bedenken. En uiteraard mag er dan een wat promotiemateriaal van jouw bedrijf bij in, zoals een flyer, visitekaartje of kortingsbon. Je kunt dus zelf bepalen hoeveel producten je wil geven, of hoelang je jouw product in de Giftbox zou willen zien.

Wat voor producten moet ik aan denken?
Er kunnen allerlei producten in de Giftbox. Bijvoorbeeld een zakje/doosje met snacks of botjes. Een proefzakje van een voermerk. Een klein speeltje, halsband, tuigje, riem, sleutelhanger, voerbak en ga zo maar door. Wat jij graag onder de aandacht wil brengen bij hondeneigenaren, kan in principe in de Giftbox. Maar alles gaat uiteraard in overleg, dus we kunnen er gewoon samen even over brainstormen!

Het kan natuurlijk ook zijn dat je nog een andere idee hebt of een andere samenwerking zou willen? Ook leuk! Stuur een mail naar info@petstudio.nl

De giftbox krijg je bij het Luxe-pakket. Hier zit een USB-stick in met alle HR-foto’s voor eigen gebruik. Een super leuk fotoblok op hout met jouw favoriete foto. Een geweldig item om in huis te zetten! En iets lekkers of iets leuks voor je hond.

De inhoud van het pakket kan soms wat wisselen. Maar de USB-stick zit er natuurlijk sowieso altijd in! 

 

×