GRATIS

Er staan weer hele toffe gratis dingen voor je klaar! Nu allemaal in een Valentijnsthema, super gezellig! Lees hieronder snel verder!
In de eerste 2 weken van februari komen er nog meer gratis dingen online, dus hou deze pagina in de gaten! 🙂

Pawsome Memories Valentine Special

Meld je nu aan voor een gratis Pawsome Memories foto opdracht én krijg extra korting op andere producten! Van 1 februari t/m 14 februari kun je je aanmelden voor de Pawsome Memories Valentine Special! 

Laat je inspireren met een super leuke foto opdracht en ga zelf aan de slag om een toffe herinnering te maken van jouw hond! 

Klik op de button hieronder om meer te lezen over deze Valentine Special! 

RECEPT

Valentijnsbonbons

Verwen je hond met deze lekkere én gezonde valentijnsbonbons. Ze zijn super makkelijk te maken en het is een ware traktatie voor je hond! Bekijk het recept in de blog én de voordelen van de ingrediënten.

Coming soon…

Er komen nog meer leuke (gratis) dingen online op deze pagina in de eerste 2 weken van februari.
Hou de pagina dus goed in de gaten! 

En heb je de Limited Preset al gezien? 

preset valentijn Valentine dog hond hondenfoto valentijn valentijnsfoto hond idee tip hondenfoto

LIMITED PRESET PACK

Valentine Dogs Preset

Met deze Limited Valentine Preset geef je jouw valentijnsfoto een warme & softe sfeer. De perfecte aanvulling op je gratis Pawsome Memories Valentine Special. Hiermee bewerk je je foto in 1-klik-op-de-knop naar een mooie, zachte en warme sfeer.

De preset is limited en t/m 14 februari verkrijgbaar. Wanneer je je aangemeld hebt voor de Pawsome Memories Valentine Special ontvang je ook een kortingscode voor deze Limited Preset! 🙂 

×