Hond & Baas-shoot: De band tussen jou en je hond op de foto!

7 dec 2017

Die trouwe viervoeter, jouw maatje waar je een speciale band mee hebt.. En dan díe speciale band laten vastleggen op de gevoelige plaat, dat is toch wel erg gaaf!

Een tijdje geleden stuurde Feikje mij een berichtje, dat ze wel graag een Hond & Baas-shoot wilde. We hebben het een paar keer moeten verzetten in verband met het werk van Feikje, maar afgelopen week was het eindelijk zo ver! We spraken af bij een mooi bos dat Feikje had uitgekozen als locatie.

Feikje en Boris waren er al en Boris was lekker aan het spelen met de bal. De fotoshoot begint gewoon door gezellig te gaan wandelen, zo leer ik het baasje en de hond een beetje kennen en kan de hond aan mijn gezelschap wennen.

Omdat Boris inmiddels al 10 jaar oud was, wilde Feikje nog mooie foto’s van hun samen nu Boris nog actief en gezond is. En actief was hij nog, zo! Hij was de hele tijd aan het rennen en spelen met zijn bal, wat een leuke hond zeg!

Voor Boris was deze fotoshoot enorm ontspannen, hij heeft het denk ik helemaal niet doorgehad. Voor hem was het een gezellige wandeling met nóg meer extra aandacht van zijn baasje, dat is gezellig! Het was echt heerlijk ontspannen. Feikje & Boris waren gewoon lekker samen aan het spelen, knuffelen en contact maken en ik schiet de plaatjes. Wat wil je nog meer? Heerlijk toch! En aan het eind heeft Boris een gezellige middag gehad en baasje een prachtig resultaat!

Ik vind het altijd erg bijzonder en leuk om te zien, ieder baasje heeft op zijn eigen manier een speciale band met zijn hond. Iedereen maakt weer op een andere manier contact en hebben hun eigen dingetjes samen. Enorm leuk om vast te leggen maar ik vind het resultaat ook altijd prachtig! Zo gaaf om zulke foto’s van jou en je hond te hebben, ik kan daar echt enorm van genieten.

Zou jij ook een hond & baas shoot willen? Je mag natuurlijk altijd, geheel vrijblijvend, een berichtje sturen! 

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Over mij

Hi, ik ben Sanne! Ik heb inmiddels al meer dan 10 jaar ervaring als hondenfotograaf en nu leer ik jou alle tips & tricks om zelf die mooie foto’s te leren maken van je hond!

Voor jou!

Ik heb een aantal super leuke online producten en cursussen ontwikkeld om jou verder te helpen met honden(fotografie) en Instagram!

ONLINE CURSUSSEN

smartphone fotografie

hondenfotografie

binnenfotografie

NABEWERKING

PRESETS

ONLINE PRODUCTEN

FOTO OPDRACHTEN

CONTENT KALENDER

MEER BLOGS

Wil je meer blogs lezen over honden & lifestyle? Op BelleFae.nl kun je allerlei gezellige blogs lezen en inspiratie vinden over honden & lifestyle.

Meer blogs & tips over hondenfotografie

OOK LEUK OM TE LEZEN..

KLIK OP EEN BLOG OM DE TIPS TE LEZEN

FOTOGRAFIE TIPS

Zo maak je mooie bloemenfoto’s van je hond

FOTOGRAFIE TIPS

10 tips om je hond op de foto te zetten

HONDENFOTOGRAFIE

9x Ergernissen van een hondenfotograaf

×