LIGHTROOM PRESET

Tof dat je de preset wil!

MAAR LUKT ER IETS NIET? LEES HIER MEER..

Super tof!

IN EEN PAAR UURTJES AL MEER DAN 70X SUCCESVOL GEDOWNLOAD!

Zo tof, jullie zijn net zo enthousiast als ik! 
Het is echt zó ontzettend leuk om al jullie berichtjes te lezen en jullie foto’s te zien met de preset nabewerking. Echt genieten! 

Maar.. Bij een aantal van jullie gaat er iets mis. En dat is natuurlijk vervelend! En daar wil ik je uiteraard bij helpen! 

Op deze pagina kun je hopelijk de oplossing voor jouw probleem vinden. Lukt het daarna nog steeds niet: neem even contact met me op. De gratis preset is voor iedereen, de meeste mensen hebben hem al succesvol gedownload en dat heb jij straks natuurlijk ook! 

Help, er gaat iets mis..

..MET HET DOWNLOADEN VAN DE PRESET

Ik probeer hem te downloaden via Facebook, maar er gaat iets mis!
Het lijkt erop dat Facebook soms wat problemen geeft met het downloaden van de preset. Je kunt het dan even ‘handmatig’ proberen, door zelf naar de website te gaan in je browser.
Ga naar: https://petstudio.nl/gratis/

Als ik op de “Download Preset” button klik gebeurt er niks..
Waarschijnlijk wordt er dan een pop-up geblokt in je browser. Bij deze button open je namelijk een downlaod van een zip bestand, maar een internetbrowser kan dit tegenhouden en net doen alsof er niks gebeurt. In werkelijkheid is dat niet zo, maar wordt de download geblokt door je internetbrowser. Of misschien gaat je download automatisch naar je downloadmap op je computer, maar zie je dit niet gebeuren. Check dan je download map even. 

Je kunt het eventueel ook in een andere browser proberen. Lukt het bijvoorbeeld niet in Chrome? Probeer het dan eens in Safari of Firefox?

Ik krijg een foutmelding: “Geen internet verbinding”
Er zijn een paar die deze foutmelding krijgen.. Ik weet hier nog niet precies een oplossing voor, daar ben ik naar aan het zoeken. Bij de meeste mensen lukt het later alsnog (we weten alleen nog niet waarom dan ineens wel, haha), dus misschien kun je het even later weer proberen of via een andere browser of apparaat. Wanneer ik een oplossing heb, zal ik dat uiteraard laten weten. Na aanmelding om de preset te downloaden krijg je een e-mail waarin je weer terug kunt naar de download, dus je kunt het altijd even later weer proberen! 🙂 

Ik kan de download niet meer vinden..
Je hebt een e-mail ontvangen waarin je nog weer terug kunt naar je persoonlijke pagina om de preset te downloaden. Check ook even je spambox, want heel soms komt de mail hierin terecht. 

Het downloaden op de iPhone lukt niet..
Bij mij opent de preset download in een nieuw venster wanneer ik op de download button klik op mijn iPhone. Het kan zijn dat dit geblokkeerd wordt op jouw telefoon. Bij mij ziet het er zo uit, in een nieuw venster dus:

 

Als het bij jou niet lukt, kun je ook nog proberen om de Download Button even ingedrukt te houden en dan te openen in een nieuw venster óf meteen te downloaden. Zie hieronder:

Het downloaden op mijn Android wil niet, er gebeurt niks..
Dan kun je, net als hierboven bij de iPhone, de button ingedrukt houden en op “Link downloaden” klikken. Dan kan hij aangeven dat het niet ‘beveiligd’ is, maar dan klik je op ‘Behouden’ en dan download hij alsnog! 🙂 

Het installeren van mijn preset lukt niet of het uitpakken van het zip-bestand lukt niet
Daarvoor verwijs ik je eerst naar de handleiding. In de handleiding neem ik je stap voor stap mee in dit proces. Zowel op de computer, als op de telefoon. Lukt het daarna nog steeds niet? Neem dan contact op en dan kijk ik even met je mee.

Ik probeer het .zip bestand te openen op mijn Android en dat lukt niet. 
De handleiding heeft een update gehad (14-12) met een oplossing voor Android! Ga terug naar je downloadpagina en download de handleiding, hierin word je weer verder geholpen. 

Gratis fotografietips & ontvang 15% korting

You're in! Op naar nog mooiere foto's van je hond!