Lightroom presets voor dogmoms

3 nov 2022

Lightroom presets voor de foto van je hond.  Foto’s van je hond nabewerken hoeft niet moeilijk te zijn of veel tijd te kosten. Met deze presets voor honden bewerk je je foto’s na in 1 klik op de knop. Ideaal voor hondenfoto’s, honden instagram accounts, dogfluencers en dogmoms! 

Dog Mom Lightroom Presets

Als Dog Mom wil je natuurlijk dat jouw hond prachtig op de foto komt. Je wil shinen met jouw honden foto op Instagram, Pinterest of andere Socials. Maar hoe doe je dat eigenlijk? En wat heb je nodig als Dogmom om je foto’s een boost te geven op Social Media. Hieronder een aantal redenen waarom alle Dog Moms presets moeten gebruiken!

4x Redenen om presets te gebruiken voor dogmoms en honden influencers

1. Je wil opvallen als dogmom of dogfluencer

Yes! Je hebt een Instagram account en nu is het tijd om lekker foto’s te plaatsen. Je wil honden foto’s die extra opvallen bij bedrijven, zodat je interessant wordt voor samenwerkingen. Als hondeninfluencer of Dog Mom wil je foto’s met een wauw effect en dat is precíes waar Lightroom Presets bij kunnen helpen, hierover later meer.

2. Je wil eenheid in je instagram feed met je hondenaccount

Je maakt steeds betere foto’s maar soms mis je eenheid in je Instagram feed. Eigenlijk wil je dat je volgers in een soort rust en warm bad terechtkomen als ze je feed zien. Maar om die eenheid te krijgen heb je dezelfde kleurtinten, stijl en soort foto nodig. De presets die je koopt kunnen hier super goed bij helpen. Want een preset-pack maakt gebruik van dezelfde kleurtinten waardoor je snel eenheid krijgt in je Instagram.

Wil jij eenheid in je feed creëren deze winter?

Met deze mini cursus leer jij hoe je een winterse sfeer kunt krijgen op je Instagram én hoe je eenheid krijgt in de winter.

+ gratis winterse preset pack!

3. Een preset gebruik je voor meer dan alleen je hond

Een preset is niet alleen te gebruiken voor je hond, maar voor zoveel meer. Want als dog mom heb je natuurlijk ook prachtige accessoires, ga je lekker wandelen in de natuur of heb je misschien andere dingen wat je leuk vind om te delen. Een Lightroom preset kun je overal voor gebruiken! 

4. Presets van een fotograaf in nederland

Presets bestaan al heel lang en je kunt ze overal kopen. Maar niet elke preset werkt fijn, of haalt het juiste uit jouw foto naar boven. Sommige presets zijn heel extreem, sommige presets doen net niet wat je wil. Daarom kun je het beste presets kopen van een professionele fotograaf, omdat deze thuis zijn het in nabewerken van foto’s. En een vertrouwd adresje, gewoon in Nederland is natuurlijk ook wel fijn. Mocht je dan ergens tegenaan lopen, kun je makkelijker contact opnemen om wat hulp te vragen.

Preset voor je hond van een hondenfotograaf

Oke nu weet je waarom je eigenlijk gewoon een Lightroom Preset moet kopen. Maar wat doet het eigenlijk met jouw foto? En welke moet je dan hebben?

De Lightroom Presets van Pet Studio zijn allemaal door mezelf gemaakt. Ik heb al meer dan 12 jaar ervaring als professioneel hondenfotograaf en de nabewerking van mijn professionele foto’s heb ik als preset beschikbaar voor jou. Het is dus eigenlijk een soort filter, maar dan professioneel. Je kunt met 1-klik-op-de-knop meteen de juiste bewerking krijgen voor al jouw foto’s.

Je hebt de naam Lightroom al een paar keer voorbij horen komen. Dat is namelijk het programma waarmee je de foto’s bewerkt. Voordat je nu denkt dat dit veel te moeilijk, te duur en alleen voor fotografen is. De Lightroom app op je telefoon is gewoon helemaal gratis! Het is totaal niet moeilijk om te gebruiken en zeker niet als je presets gebruikt, want dan is het 1 klik op de knop. Hieronder zie je een voorbeeld van een Lightroom Preset met een voor en na foto.

Hieronder zie je een voorbeeld van een Lightroom Preset met een voor en na foto.
Deze foto is gemaakt met een smartphone en bewerkt met 1 klik op de knop, ook op de smartphone! Voor deze foto is de Autumn Dogs Preset gebruikt. 

test een preset op jouw foto

Als je helemaal tot hier gekomen bent: hulde! haha. Maar ik heb ook nog een extraatje voor je. Want je kunt namelijk een gratis voorbeeldje aanvragen, als je me gewoon even een DM, Instagram of Whatsappje stuurt met een onbewerkte foto van je hond. Dan laat ik je het effect zien van de preset die je graag wil zien.

En daarnaast heb ik nog een super leuke kortingscode voor een preset: DOGMOM daarmee krijg je 10% korting op je bestelling. Ook op de bundels waarbij je al extra korting krijgt!

Heb je een vraag, stuur me gerust een berichtje!

Over mij

Hi, ik ben Sanne! Ik heb inmiddels al meer dan 10 jaar ervaring als hondenfotograaf en nu leer ik jou alle tips & tricks om zelf die mooie foto’s te leren maken van je hond!

Voor jou!

Ik heb een aantal super leuke online producten en cursussen ontwikkeld om jou verder te helpen met honden(fotografie) en Instagram!

ONLINE CURSUSSEN

smartphone fotografie

hondenfotografie

binnenfotografie

NABEWERKING

PRESETS

ONLINE PRODUCTEN

FOTO OPDRACHTEN

CONTENT KALENDER

MEER BLOGS

Wil je meer blogs lezen over honden & lifestyle? Op BelleFae.nl kun je allerlei gezellige blogs lezen en inspiratie vinden over honden & lifestyle.

Meer blogs & tips over hondenfotografie

OOK LEUK OM TE LEZEN..

KLIK OP EEN BLOG OM DE TIPS TE LEZEN

FOTOGRAFIE TIPS

Zo maak je mooie bloemenfoto’s van je hond

FOTOGRAFIE TIPS

10 tips om je hond op de foto te zetten

HONDENFOTOGRAFIE

9x Ergernissen van een hondenfotograaf

×