Op locatie bij jou in de buurt

Waar vindt een fotoshoot plaats? Alle locaties zijn mogelijk! Ik krijg heel vaak de reactie: “Oh ja, maar dat is wel ver weg.” Maar gelukkig is dat uiteindelijk nooit een probleem! Er zijn heel veel opties om een de fotoshoot in te plannen.

Locatie bij jou in de buurt

Het kan op een locatie bij jou in de buurt. Jouw favoriete bos waar je altijd met je hond wandelt. Dat kan natuurlijk! Dit is voor jou en je hond misschien fijn en ontspannen. Dan kom ik gewoon naar jou toe en wandelen we het vertrouwde en veilige rondje met de mooiste en favoriete plekjes van jou en je hond.
Bij tarieven vind je meer informatie over de reiskosten die er dan overheen komen.

Tip: Woon je nou heel ver weg? Veel mensen zorgen ervoor dat een hondenvriendje dan ook een fotoshoot wil inplannen op dezelfde dag, zodat jullie de reiskosten willen delen. Een win-win situatie! Dit scheelt voor iedereen en is makkelijk te regelen!

 

Locatie bij mij in de buurt

Je kunt natuurlijk ook bij mij in de buurt komen, ik woon bij één van de mooiste wandelgebieden van Nederland én je hoeft geen extra reiskosten te betalen. Het Drents-Friese Wold is bijvoorbeeld práchtig om met je hond te wandelen, het is heel erg groot en je kunt er allerlei routes lopen.

Tip: Veel mensen maken er een dagje of een weekendje Drenthe/Friesland van, in combinatie met een fotoshoot. Een heerlijk dagje of weekendje weg met je hond én een prachtige herinnering met het eindresultaat van de fotoshoot: wat wil je nog meer?

 

In de studio

Kies je voor een studioshoot, dan kom je natuurlijk sowieso bij mij in de studio (Industrieweg 39, Smilde). Deze shoot kun je zelfs combineren met een outdoorshoot, mocht je niet kunnen kiezen en eigenlijk allebei wel willen. Dan kunnen we na de studioshoot lekker samen het bos in hier in de buurt en daar ook outdoor foto’s maken. Twee vliegen in één klap! En bij deze locatie geldt natuurlijk ook de tip van hierboven: maak er een gezellig dagje of weekendje weg van naar Drenthe/Friesland!

 

Iets anders?

Wil je iets anders? Heb je een ander idee? Of heb je nog vragen ergens over? Mail me gerust, ik denk graag mee om iets op te zetten wat helemaal bij jou past!

 

×