MAMA & BABY

26 jan 2020

Tijd om iets uit te leggen over het Mama & Baby gedeelte op de website van een hondenfotograaf, want ergens is dat een beetje vreemd toch? Hondenfotograaf, hondenblogger.. En ineens dingen over baby’s, zwangerschap, mama zijn en kinderen?

Zoektocht & droom

Ik droomde al heel lang van een plek waar ik meer kwijt kon dan alleen hondenfotografie en blogs over honden. Natuurlijk blijft dit altijd een groot en belangrijk gedeelte van de website en van Pet Studio. Maar deze droom heb ik lang mee geworsteld, hoe kan ik dit nou een plekje geven? Veel brainstormen, nadenken, plannen maken etc. volgde.

In 2017 ben ik moeder geworden van Emma en tijdens de zwangerschap begon ik enthousiast te worden over alles wat hiermee te maken had: babykamers, kleertjes, opvoeding, voeding en ga zo maar door. Ik ben gestart met een blog over fotografie en honden. Maar al snel bleek dat ik meer over mezelf kwijt wilde, want mijn leven werd inmiddels bepaald door veel meer dingen dan alleen mijn werk als hondenfotograaf en het zorgen voor onze honden.

Inmiddels hebben we een dochtertje van 2,5 jaar, ben ik zwanger van ons tweede kindje en hebben we een koophuis waar we veel aan verbouwd hebben en nog steeds veel mee bezig zijn qua verbouwen & inrichten. Dat inrichten is wel een dingetje trouwens, daar ben ik altijd heel veel mee bezig haha. Dat zal ook altijd zo blijven, mijn man ziet me soms aankomen.. Nee he, niet weer veranderen..

Wat kun je nu verwachten op Pet Studio?

Naast mijn werk als hondenfotograaf, fotograaf voor producten, lifestyle en bedrijven ben ik nu ook blogger & vlogger. Dus de website is ook een combinatie van deze onderdelen. Er zijn veel blogs over honden, fotografie, hondenvoer en alle andere hondgerelateerde onderwerpen. Maar ook blogs over interieur, lifestyle, mama, baby, zwangerschap, kind en natuurlijk ook de combinatie. Hoe gaat dat met een hond & een kind samen?

Vlogs

Sinds eind vorig jaar upload ik ook elke week een weekvlog op Youtube over ons leven. Ook hiervoor heb ik nog heel veel leuke plannen en ideeën en dit zal steeds verder groeien en uitbreiden tot wat ik voor ogen heb. Nu mijn website ook meer is ingericht op het bloggen & vloggen kan ik hier ook meer over delen. Ik vind het heerlijk om dingen te delen over mijn passie en interesse. En dingen die ons bezig houden.

Ik vind het ook super leuk dat jullie zoveel reageren op de blogs en vlogs! Wil je een keertje iets specifieks weten? Wat zou je in de blogs of vlogs willen zien? Wil je iets weten over mij? Stuur me gerust een DM op Instagram, een bericht op Facebook of gewoon een mailtje! Super leuk!

Over mij

Hi, ik ben Sanne! Ik heb inmiddels al meer dan 10 jaar ervaring als hondenfotograaf en nu leer ik jou alle tips & tricks om zelf die mooie foto’s te leren maken van je hond!

Voor jou!

Ik heb een aantal super leuke online producten en cursussen ontwikkeld om jou verder te helpen met honden(fotografie) en Instagram!

ONLINE CURSUSSEN

smartphone fotografie

hondenfotografie

binnenfotografie

NABEWERKING

PRESETS

ONLINE PRODUCTEN

FOTO OPDRACHTEN

CONTENT KALENDER

MEER BLOGS

Wil je meer blogs lezen over honden & lifestyle? Op BelleFae.nl kun je allerlei gezellige blogs lezen en inspiratie vinden over honden & lifestyle.

Meer blogs & tips over hondenfotografie

OOK LEUK OM TE LEZEN..

KLIK OP EEN BLOG OM DE TIPS TE LEZEN

FOTOGRAFIE TIPS

Zo maak je mooie bloemenfoto’s van je hond

FOTOGRAFIE TIPS

10 tips om je hond op de foto te zetten

HONDENFOTOGRAFIE

9x Ergernissen van een hondenfotograaf

×