Super tof dat je erbij wil blijven!

Ik vind het super leuk dat je de mailtjes wil blijven ontvangen en dat ik je mag helpen en inpsireren bij het fotograferen van jouw hond! Het is mijn missie om iedere hondenbaas te helpen aan prachtige foto’s van hun eigen hond: die je ook nog eens zelf maakt!

 

Let op: Komen de mailtjes soms per ongeluk in de spambox? Markeer dan de mail even als ‘geen spam’ of ‘geen ongewenste mail’. Soms kun je ook klikken op ‘vertrouw afzender’. Je kunt Pet Studio ook toevoegen aan je contacten, om te voorkomen dat ze in de spam belanden. 

Nu alvast wat inspiratie & tips?

LEES DEZE BLOG

10 tips om je hond op de foto te zetten

LEES DEZE BLOG

Zo bewerk jij super makkelijk je foto’s na!

Online Cursus Hondenfotografie

Wil jij zelf mooie foto’s leren maken van je hond? Met meer dan 12 jaar ervaring als hondenfotograaf weet ik precies wat je nodig hebt om die mooie foto’s te kunnen maken. Dit wil ik jou ook graag leren, zodat je zélf die mooie foto’s van je hond kunt maken!

Ik leer je precies wat je nodig hebt. Zonder al die technische rompslomp eromheen. Ik vertel je precies hoe ik te werk ga: simpel, maar succesvol.

“Het fotograferen wordt makkelijker & leuker met alle tips!”

Joyce & River Rose

NABEWERKING IN 1-KLIK-OP-DE-KNOP

Presets

Een soort filter voor je foto’s, maar dan 100x beter. Met een preset pack bewerk jij al je foto’s in 1-klik-op-de-knop in 1 stijl. Kies een preset die bij jou past. Laat de kleuren en sfeer jouw foto’s versterken.

En trouwens? Heb je een instagram account voor je hond? Dan is een preset de ideale manier om eenheid in je feed te creëren! 

In 1 klik mooiere foto’s!

Het is tijd om met eenvoudige stappen betere foto’s te maken

Inspiratie. Opdrachten. Uitdaging. Meer herinneringen.

Elke week een foto opdracht:
Pawsome Memories

Jij krijgt iedere week een inspirerende en uitdagende foto opdracht in je mailbox. Mét voorbeeld foto. Een jaar lang, dus 52 opdrachten. Daag jezelf uit om meer creatieve en inspirerende foto’s van je hond te maken.

365 dagen inspiratie

Content Kalender

Een Content Kalender boordevol inspiratie voor hondenbaasjes & kattenbaasjes!

365 ideeën om te posten op Instagram.

Door de ideeen van de Content Kalender te gebruiken krijg je meer interactie met je volgers.
Maar je bespaart ook nog eens tijd!
Je kunt er gewoon op ieder moment van het jaar mee starten, want het zijn 365 ideeën. Ook meerdere jaren door te gebruiken dus!

REVIEWS

Foto gemaakt door Margo

Eenvoudig naar het perfecte plaatje!

“Met deze cursus leer je in rustige en eenvoudige stappen hoe je het perfecte plaatje schiet. Sanne legt alles heel rustig en makkelijk uit in de cursus.”

Margo, Zoey & Lara

Geweldige cursus!

“Geweldige en duidelijke foto cursus voor iedereen die zijn hond mooi op de foto wil zetten. Ik raad deze cursus voor iedereen aan die graag mooie foto’s van hun honden wil maken. De prijs is het helemaal waard!”

Rozanne & Splinter

Foto gemaakt door Rozanne

Vol inspiratie & tips voor Instagram!

“De Kattenliefhebbers Content Kalender is een super handige tool voor elke catfluencer of iedereen die het leuk vindt om af en toe een kiekje te delen van zijn/haar kat. Vol inspiratie en tips om het meeste uit je Instagram account te halen. Aanrader!”

Julia & The Fluffy Siberians

Pawsome Memories is zo leuk!

“Soms heb ik weinig inspiratie in het maken van een foto of hoe ik Guus kan laten poseren. Meestal zijn het toch dezelfde poses waar je dan op terug valt. Maar nu niet meer! Pawsome Memories is ook onwijs leuk naast de training Hondenfotografie. Elke week het geleerde uit de training, in de praktijk brengen met de wekelijkse opdrachten. Dit is écht zo leuk!”

Dian & Guus

Foto gemaakt door Dian

Wat heb jij nodig?

online training hondenfotograaf hondencursus cursus hondenfotografie

ONLINE CURSUS

Hondenfotografie

Jij kunt zélf die mooie foto’s leren maken van je hond. Ik leer je alles wat je nodig hebt om die sprekende, outdoor foto’s te leren maken. Zónder alle technische rompslomp eromheen.

Ik deel mijn kennis en ervaring. Ik vertel je precies hoe ik te werk ga. Simpel, maar effectief! 

online training hondenfotograaf hondencursus cursus hondenfotografie

NABEWERKING

Lightroom Presets

Je foto’s nabewerken in 1-klik-op-de-knop met de Presets! Jouw hondenfoto is in een paar seconde bewerkt en naar the next level getild! 

Het werkt super makkelijk & je foto’s worden er veel mooier van!

 

online training hondenfotograaf hondencursus cursus hondenfotografie

FOTO OPDRACHTEN

Pawsome Memories

Iedere week een inspirerende foto opdracht in je mailbox!

Een jaar lang Inspirerende opdrachten om prachtige herinneringen vast te leggen van je hond!

online training hondenfotograaf hondencursus cursus hondenfotografie

CONTENT KALENDER

Honden & Katten

Een Content Kalender boordevol inspiratie voor hondenbaasjes & kattenbaasjes! 365 ideeën om te posten op Instagram. Door de ideeen van de Content Kalender te gebruiken krijg je meer interactie met je volgers. Maar je bespaart ook nog eens tijd! Je kunt er gewoon op ieder moment van het jaar mee starten, want het zijn 365 ideeën. Ook meerdere jaren door te gebruiken dus!

×