Outdoor: Jouw hond in de natuur!

26 jan 2020

Sinds een paar jaar heb ik mijn werk als hondenfotograaf uitgebreid met outdoorfotografie. En wat vind ik dit heerlijk!

Het is heerlijk ontspannen om een wandeling door het bos te maken samen en af en toe poseren we en daar komen prachtige, sprookjesachtige plaatjes uit. Ik vind de sfeer die je kunt neerzetten met buitenfotografie zo fantastisch! Je wordt helemaal meegenomen in de foto. Ik vind het belangrijk dat elke hond er altijd op staat zoals hij/zij is, je moet je hond herkennen in dit perfecte plaatje. Ook volgen we altijd de hond, met alle rust en geduld!

Wil je meer weten over de pakketten en tarieven voor Outdoorfotografie? Klik dan hier:

TARIEVEN OUTDOOR

Kun je niet kiezen tussen Studio of Outdoor? Snap ik! Ik zou ook niet kunnen kiezen, beide heeft wat! Daarom heb ik ook een Studio & Outdoor-combinatie pakket. Bekijk daarvoor het combinatie pakket op de Outdoor Tarieven pagina.

Wil je meer informatie over de pakketten van studiofotografie? Klik dan hier:

TARIEVEN STUDIO

[row-b custom_class=””][col-md-4] herinnering oude hond oud bejaard honden duitse staande hondenfotograaf hondenfotografie  [/col-md-4][col-md-4]cane corso puppy fotografe hondenfotograaf hondenfotograaf hond honden [/col-md-4][col-md-4] teckel buitenfotografie outdoor hond hondenfotograaf hondenfotografie puppy [/col-md-4][/row-b]

Over mij

Hi, ik ben Sanne! Ik heb inmiddels al meer dan 10 jaar ervaring als hondenfotograaf en nu leer ik jou alle tips & tricks om zelf die mooie foto’s te leren maken van je hond!

Voor jou!

Ik heb een aantal super leuke online producten en cursussen ontwikkeld om jou verder te helpen met honden(fotografie) en Instagram! 

Meer blogs

Wil je meer blogs lezen over honden & lifestyle? Op BelleFae.nl kun je allerlei gezellige blogs lezen en inspiratie vinden over honden & lifestyle.

Gratis fotografietips & ontvang 15% korting

You're in! Op naar nog mooiere foto's van je hond!