Persoonlijke update: Hoe gaat het en plannen voor 2020?

20 jan 2020

We zijn inmiddels al bijna aan het einde van de eerste maand van 2020. Maar hoe gaat 2020 er bij Pet Studio uit zien? Hoe gaat het er bij ons uit zien? Wat zijn mijn/onze plannen? En hoe gaat het nu (inclusief een zwangerschapsupdate!)?

In de vorige vlog (klik hier) hebben jullie natuurlijk al een groot deel kunnen zien van de update, waaronder ons nieuwtje dat wij een tweede kindje verwachten! In deze blog praat ik jullie verder bij, geef ik een persoonlijke update en deel ik onze plannen voor 2020.

Zwangerschapsupdate
We beginnen maar met datgene wat mijn leven nu het meeste bepaalt haha. Ik ben inmiddels 17,5 week zwanger. We zijn ontzettend blij en dankbaar dat we een broertje of zusje voor Emma mogen verwachten. Alleen het zwanger zijn is niet echt mijn hobby zeg maar, die stralende zwangerschapsgloed? Die ontbreekt bij mij volledig. Na 16 weken is het misselijk zijn wel eindelijk iets beter geworden, maar ik ben nog steeds ongelóóflijk moe. Veel last van mijn buik (buikpijn/bandenpijn, had ik bij Emma ook..), maagzuur en ik voel me er gewoon niet fit en mooi/stralend bij.

Ik kreeg na de aankondiging heel veel vragen over Emma’s reactie. We hebben het Emma nog niet verteld, het is een wonder dat ze nog niks doorheeft want dat bijdehante dametje heeft álles door en hoort álles. Emma is ook heel veel bezig met begrippen als ‘morgen, straks, gister, vanavond, zometeen’ etc. Het duurt voor haar zo ontzettend lang, dat we ervoor hebben gekozen het niet direct aan haar te vertellen. Anders zouden we ook elke dag horen: “Komt de baby straks dan? Ah, morgen? Vanavond?”

Maar inmiddels begint het wel tijd te worden dat zij het ook weet, we zijn er steeds een beetje meer mee bezig. Gisteren hebben we bijvoorbeeld een Maxi-Cosi en 2 Way Fix opgehaald via marktplaats en dan is Emma gewoon mee. Tot onze grote verbazing kwam de vraag pas toen we bijna thuis waren: “Wij hebben een Maxi-Cosi gehaald he? Voor wie is die dan?” Ehhhh, tja… Maar we wachten nog even tot na de 20 weken echo. Dan is het eindelijk tijd om het haar te vertellen, ik ben zo benieuwd hoe ze gaat reageren!

Ondertussen zijn we bezig met plannen voor Emma’s nieuwe kamertje, gaan we haar binnenkort vast in een ander bedje laten slapen (daar zal ik later meer over delen in een nieuwe blog), op zoek naar spullen voor baby nr. 2 etc. We willen bijvoorbeeld een andere kinderwagen omdat onze huidige niet bevalt en we daar niet nog een babytijd mee willen prutsen.

De blog is vernieuwd & verplaatst!

w w w . B e l l e F a e . n l

Lifestyle blog over honden, moederschap & meer!

En nog even een flínke verbouwing.. 
Jullie hebben vast al voorbij zien komen op Instagram of in de vlog dat we ook alweer aan het verbouwen zijn. We waren net klaar met het hele huis.. Haha! We gaan een slaapkamer bouwen op ons platte dak waardoor we er een master bedroom bij krijgen! We gaan het grotendeels zelf doen i.v.m. het budget, dus dat wordt een flinke klus! Doordat we nog geen idee hebben wanneer dat klaar gaat zijn, kunnen we niet echt bezig met de slaapkamers nu.

Want wij krijgen straks natuurlijk een nieuwe slaapkamer, Emma krijgt dan onze slaapkamer en baby 2 krijgt Emma’s slaapkamer. Dus alles moet doorschuiven, maar we moeten eerst afwachten wanneer de grote slaapkamer klaar is. Misschien is het wel niet op tijd klaar? Dat zou ook nog kunnen.. Geen idee. De baby komt natuurlijk sowieso de eerste tijd bij ons op de slaapkamer, dus het kan allemaal wel. Maar ik wil straks natuurlijk ook gehoor geven aan mijn nesteldrang en de babykamer maken enz. haha. Dus hopelijk verloopt het allemaal soepel en vlot met de verbouwing!

Plannen voor Pet Studio
Ook voor Pet Studio heb ik nog 300.000 plannen haha. In 2019 ben ik gestart met vloggen en meer bloggen. Dit wil ik in 2020 verder gaan uitbreiden, wat ook een perfect moment is daarvoor i.v.m. mijn zwangerschapsverlof etc 🙂
Daarnaast ben ik in 2019 gestart met super gave samenwerkingen en fotograferen voor bedrijven. Mega leuk! Ook hier wil ik me meer op gaan richten.

En we zijn natuurlijk bezig met het upgraden van de fotostudio! We hebben al heel wat gedaan in 2019, maar we zijn er nog niet! Daar gaan we de komende tijd ook mee verder, zodat het werken in de studio nog fijner en professioneler gaat worden. Heerlijk!

En de fotoshoots dan?
De fotoshoots gaan natuurlijk gewoon door! Ik vind het heerlijk om honden te fotograferen (zowel in de studio als op een buitenlocatie), dat blijft helemaal mijn ding! Er gaat straks alleen wel een punt komen dat ik tijdelijk alleen fotoshoots in de studio ga doen, dat is lichamelijk straks beter vol te houden dan met je dikke buik in de modder te liggen ergens in het bos haha. Maar dat komt later! 🙂 Nu eerst lekker door met fotograferen en elke unieke hond prachtig fotograferen! Maar mocht je komende maanden een outdoor-fotoshoot willen, wacht dan niet te lang met boeken of stuur me vast een mailtje om wat vragen te stellen als je die hebt. Dat mag natuurlijk altijd!

Ik kan nog wel even doorgaan met de update, alle plannen etc, maar dit is het in grote lijnen. Over sommige dingen zal ik binnenkort een aparte blog delen, zodat niet alles in deze blog komt haha. Anders zijn jullie morgen nog niet klaar met het lezen van 1 blog.

Veel van de dingen waar we nu mee bezig zijn deel ik natuurlijk vaak in de VLOGS en ook op mijn Instagram. Je kunt mij/ons daar volgen, dat zou super leuk en gezellig zijn! En mocht je vragen hebben, iets kwijt willen, ergens benieuwd naar zijn of graag iets willen zien op de vlog/blog? Stuur dan een DM op Instagram of een berichtje op Facebook, of een mailtje natuurlijk! Altijd goed en leuk!

En iedereen ontzéttend bedankt voor alle felicitaties en leuke reacties op onze aankondiging! Zo lief al die berichtjes!

Belle Fae.nl | Lifestyle blog over honden, moederschap & meer!

Over mij

Hi, ik ben Sanne! Ik heb inmiddels al meer dan 10 jaar ervaring als hondenfotograaf en nu leer ik jou alle tips & tricks om zelf die mooie foto’s te leren maken van je hond!

Voor jou!

Ik heb een aantal super leuke online producten en cursussen ontwikkeld om jou verder te helpen met honden(fotografie) en Instagram!

ONLINE CURSUSSEN

smartphone fotografie

hondenfotografie

binnenfotografie

NABEWERKING

PRESETS

ONLINE PRODUCTEN

FOTO OPDRACHTEN

CONTENT KALENDER

MEER BLOGS

Wil je meer blogs lezen over honden & lifestyle? Op BelleFae.nl kun je allerlei gezellige blogs lezen en inspiratie vinden over honden & lifestyle.

Meer blogs & tips over hondenfotografie

OOK LEUK OM TE LEZEN..

KLIK OP EEN BLOG OM DE TIPS TE LEZEN

FOTOGRAFIE TIPS

Zo maak je mooie bloemenfoto’s van je hond

FOTOGRAFIE TIPS

10 tips om je hond op de foto te zetten

HONDENFOTOGRAFIE

9x Ergernissen van een hondenfotograaf

×