Ambassadeur worden

Ben jij een tevreden klant en wil je geld verdienen als ambassadeur?

Als trotse ambassadeur kun je maandelijks geld verdienen.

Ben jij superenthousiast over bijvoorbeeld de presets of de online cursus? Dan kun je je aanmelden om ambassadeur te worden!
Misschien ben je al bekend met affiliate marketing of ambassadeurs en influencers.
Maar misschien is het helemaal nieuw voor je. Dat geeft niets! Het is super simpel en het enige wat je hoeft te doen is enthousiast zijn!

N

Voor enthousiaste klanten die andere hondenbaasjes ook willen inspireren om mooie foto’s van hun hond te maken

N

Commissies per verkocht product met jouw persoonlijke code

N

Een persoonlijke kortingscode voor jouw familie, vrienden en volgers

N

De verdiende commissies worden maandelijks uitbetaald, gewoon op jouw bankrekening!

N

Zodat jij gewoon lekker extra snacks of speeltjes voor je hond kunt kopen of lekker uit eten kunt! 

N

Beperkt aantal plekken

Zo werkt het!

Meld je aan als ambassadeur

Vul het aanmeldformulier in om je aan te melden als ambassadeur. Je hoeft geen 10.000+ volgers te hebben om je aan te moeten melden. Je moet natuurlijk wel klant zijn om enthousiast te zijn over onze producten.

Promoot & inspireer

Inspireer andere hondenbaasjes, promoot de online producten & cursussen en deel jouw persoonlijke kortingscode. Hoe enthousiaster jij bent, hoe meer hondenbaasjes je kunt inspireren om ook aan de slag te gaan met hun hondenfoto’s!

Verdien commissies & verwen je hond

Voor elk verkochte product met jouw persoonlijke code verdien jij een commissie. Het geld dat je verdient wordt maandelijks op je rekening gestort. Je mag natuurlijk helemaal zelf weten wat je ermee doet, maar je hond verwennen is altijd aan te raden 😉 

word ambassadeur

Promoot de online producten & cursussen bij jouw volgers, kennissen, vrienden & familie
en inspireer andere hondenbaasjes om ook aan de slag te gaan met de foto’s van hun hond!

Hoeveel volgers moet ik hebben?

Dat maakt niet uit! Het gaat vooral om de betrokkenheid van je volgers. En misschien heb je mensen in je omgeving (vrienden, kennissen, familie) die ook aan de slag willen met mooiere hondenfoto’s?

Wat moet ik ervoor doen?

In principe ben je zelf verantwoordelijk voor hoeveel je het promoot. Want hoe meer je promoot, hoe groter de kans dat iemand iets gaat kopen met jouw unieke code en verdien jij weer extra geld. Je hoeft geen groot account te hebben van 10.000 volgers, ik heb liever dat jij enthousiast bent en eerlijk deelt, dan dat je iets deelt omdat het moet.

Hoe werkt het precies?

Eigenlijk werkt het heel simpel. Als iemand met jouw unieke code een product in mijn webshop aanschaft, krijg jij daar commissie over. De hoogte van de commissie verschilt per product, omdat sommige goedkoper zijn in aanschaf.

Vervolgens krijg je in de eerste week van de maand je commissies uitbetaald op je rekening.

Hoe lang ben ik dan ambassadeur?

Het ambassadeurschap is standaard 3 maanden. Na 3 maanden bekijken we hoe het verlopen is en of we deze 3 maanden gaan verlengen, of dat het plekje doorgegeven wordt aan iemand anders.

Hoeveel verdien ik dan?

Dat is een hele goede vraag, dat ligt voornamelijk bij jezelf. Hoe meer mensen je code gebruiken, hoe meer je verdient. De vastgestelde commissies per product ontvang je na aanmelding als ambassadeur. Je ontvangt dan ook meteen je persoonlijke code.

Wees dus enthousiast en inspirerend in je omgeving. Je mag het zowel promoten in je kennissenkring, familie maar natuurlijk ook op Facebook & Instagram. Of misschien heb je zelfs een website of blog!

Krijg ik dan shoptegoed?

Nee. Je krijgt je commissie gewoon op je rekening gestort zodat je er zelf mee kunt doen wat je wil. Als jij van de commissies heel veel snacks voor je honden wil kopen, of lekker zelf uit eten wil gaan, dan is dat helemaal prima!

Maakt het uit wat ik gekocht heb?

Nee in principe niet. Of je nu een cursus of alleen een preset gekocht hebt, je kan altijd ambassadeur worden. Het is alleen wel lastiger om een product te promoten die je zelf niet gebruikt natuurlijk haha.

Wat kost het?

Het kost jou niets, je kunt juist geld verdienen! Het kost je hoogstens wat tijd, maar je bent natuurlijk sowieso al enthousiast foto’s van je hond aan het delen! Door enthousiast te zijn en anderen te inspireren kun je commissies verdienen.

gratis e-book tips hondenfotografie hondenfoto hondenfoto's tips cursus hondenfotograaf

Download het gratis E-book

Jouw hondenfoto's naar the next level. Een stappenplan om betere foto's van je hond te gaan maken. 

Wil jij mooiere foto's van je hond leren maken? Meld je aan voor het e-book en ga aan de slag!

Yes, je bent aangemeld! Check je mailbox (ook je spambox)

×