Pet Time Story: Sigrid & Kayuh de Husky

16 nov 2017

 

Vandaag in ‘Pet Time Story’: Sigrid & Kayuh de Husky. “Kayuh is echt een dief, hij kijkt overal of hij iets kan pakken, haha!”


Mijn hond is de allerleukste, allerliefste en allerknapste.. Herken je dit? Natuurlijk! Als trotste eigenaar wil je aan de hele wereld laten zien hoe mooi, grappig, slim, schattig en lief je hond is. In ‘Pet Time Story‘ maak je kennis met die állerleukste hond! Wil jij jouw hond ook in ‘Pet Time Story’ voorbij zien komen? Boek dan nu een fotoshoot bij Pet Studio. 

Vertel eens wat over Kayuh..
‘Kayuh is een Husky reu van 2 jaar. Hij is op mijn pad gekomen doordat ik een hond zocht en kennissen van ons hadden toevallig een nestje.
Ik kende beide ouderdieren en hun karakter en wist waar ik aan begon met een Husky. Het is zeker geen gemakkelijk ras en ze passen dan ook niet bij iedereen, maar juist hun speciale karakter maakt dat ik ze zo geweldig vind! En ik had geluk, nog 1 zo’n schattig Husky puppy bolletje beschikbaar: Kayuh. Ik ben op puppybezoek geweest en hij was precies wat ik zocht. De fokkers woonden nog geen twee minuten lopen van ons huis, dus ik kon heel vaak op bezoek. Super natuurlijk!’

‘Kayuh is een erg lieve en sociale hond. Iedereen is zijn beste vriend! Tegelijkertijd is hij ook wel een beetje eenkennig en hangt hij erg aan mij.
Hij is heel nieuwsgierig en wil graag overal bij zijn. Hij doucht graag en de dierenarts is zijn beste vriend. Hij houdt enorm van appels en als hij de kans krijgt, steelt hij ze uit de bomen! Hij is gek op kinderen en vooral baby’s. We wonen vlak bij een school en hij staat graag door het raam naar buiten te kijken als de kinderen pauze hebben. Kayuh kan ook prima met andere honden omgaan, hij vindt het leuk om samen te spelen en te rennen. Echt een sociaal vriendje!’
‘Het is wel een echte Husky hoor, hij kan namelijk heerlijk eigenwijs zijn!
Het is echt een hond met een eigen mening en zelfs een flinke dosis gevoel voor humor, haha! Het is echt een praatgraag, heel erg enthousiast maar tegelijkertijd ook een held op sokken. Die sokken, ja.. Hij heeft ook een obsessie voor sokken! Hij vist ze uit elke wasmand of andere plek als hij de kans krijgt. Geen sok is veilig bij hem, dus ik hou ze veilig weggeborgen, want ik wil niet dat hij een verstopping krijgt.’

“Een obsessie voor sokken..”

‘Kayuh heeft een behoorlijk jachtinstinct. Met het wandelen zit hij dan ook altijd vast en als het kan aan een lange lijn, zodat hij wel lekker kan rennen en zich kan uitleven, maar het ook veilig is voor alle andere diertjes. En voor zichzelf natuurlijk. Zelfs aan de korte lijn kan hij nog muisjes uit de berm plukken! En fijn voor het vrouwtje: hij is gek op uitslapen. En op uitstapjes met de auto, dat is handig en fijn!’

Leergierig en actief, dus samen sporten!

‘Kayuh is heel leergierig en actief, dus we sporten lekker samen. Dit sporten doen we vanaf september/oktober ongeveer, als het weer wat koeler wordt. In de warmere maanden gaan we ‘s ochtends vroeg flink wandelen, zodat Kayuh lekker kan rennen en het niet te warm krijgt.
We doen canicross, stepjoring, detectiewerk en maken lange wandelingen.
Canicross is hardlopen met de hond, waarbij de hond aan een elastieken lijn aan je vastzit en je vooruit trekt. Het kan heel hard gaan. Stepjoring is mushen met één hond en een step in plaats van een slee. Ook dat kan heel hard gaan. Beide sporten vinden we erg leuk om te doen en Kayuh is dan ook lekker enthousiast! Detectiewerk houdt in dat de hond een (verstopt) object met een bepaalde geur zoekt, zoals bijvoorbeeld drugshonden.
In Kayuhs geval is de geur anijs. Hij vind dit superleuk om te doen en het zet zijn koppie ook mooi aan het werk. En hij is heel leergierig.. Hij kan heel veel verschillende trucjes! Op stem- en handgebaren! Knapperd he?’

‘Als je graag meer van Kayuh wilt zien kun je hem volgen op zijn eigen Instagram-pagina

Kayuh bij Pet Studio
Heel erg lief en enthousiast, dat is het eerste dat ik kan zeggen over Kayuh. Aan enthousiasme en energie geen tekort! Kayuh vond het éénn groot feest in de studio. Hij vloog op het podium en snel er weer af om een beloning te halen, dan snel weer terug en zo ging het door. Poseren was voor deze knappe meneer geen probleem, volgens mij is hij ervoor geboren haha! Kayuh heeft de hele studio grondig onderzocht en kwam ineens met papiertjes uit de prullenbak weer aanlopen. Hij was even aan het “opruimen”, volgens mij moet dat toch iets anders Kayuh. Kayuh had het begin sta tafel ook goed begrepen, daar hoor je dus rechtop bij te staan. Met je voorpoten er bovenop. En dan zie je ook nog snoepjes en speeltjes, wauw! Dat was leuk! Een gezellige hond zo in de studio, heerlijk!

Je ervaring bij Pet Studio?
‘Ik vond de fotoshoot erg gezellig en leuk. Kayuh mocht eerst lekker rondsnuffelen en de studio verkennen en na een bakje koffie mocht hij op de foto. Kayuh is er gek op om gefotografeerd te worden, want dat betekend altijd aandacht en lekkers. Sanne deed dit erg leuk en door haar vrolijke houding, bleef hij enthousiast en had er veel plezier in. De sfeer was ontspannen en prettig en Sanne ging erg leuk met Kayuh om!

Sigrid & Kayuh, bedankt dat we kennis mochten maken met jullie!

Wil jij jouw hond ook in ‘Pet Time Story’ voorbij zien komen? Neem contact op met Pet Studio.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

Over mij

Hi, ik ben Sanne! Ik heb inmiddels al meer dan 10 jaar ervaring als hondenfotograaf en nu leer ik jou alle tips & tricks om zelf die mooie foto’s te leren maken van je hond!

Voor jou!

Ik heb een aantal super leuke online producten en cursussen ontwikkeld om jou verder te helpen met honden(fotografie) en Instagram!

ONLINE CURSUSSEN

smartphone fotografie

hondenfotografie

binnenfotografie

NABEWERKING

PRESETS

ONLINE PRODUCTEN

FOTO OPDRACHTEN

CONTENT KALENDER

MEER BLOGS

Wil je meer blogs lezen over honden & lifestyle? Op BelleFae.nl kun je allerlei gezellige blogs lezen en inspiratie vinden over honden & lifestyle.

Meer blogs & tips over hondenfotografie

OOK LEUK OM TE LEZEN..

KLIK OP EEN BLOG OM DE TIPS TE LEZEN

FOTOGRAFIE TIPS

Zo maak je mooie bloemenfoto’s van je hond

FOTOGRAFIE TIPS

10 tips om je hond op de foto te zetten

HONDENFOTOGRAFIE

9x Ergernissen van een hondenfotograaf

gratis e-book tips hondenfotografie hondenfoto hondenfoto's tips cursus hondenfotograaf

Download het gratis E-book

Jouw hondenfoto's naar the next level. Een stappenplan om betere foto's van je hond te gaan maken. 

Wil jij mooiere foto's van je hond leren maken? Meld je aan voor het e-book en ga aan de slag!

Yes, je bent aangemeld! Check je mailbox (ook je spambox)

×