PetStudio-nieuws | Buitenfotografie, poseren met Noortje en meer..

2 jun 2016

 

Buitenfotografie, nieuwe kleding, Noortje en meer.. Lees meer over de nieuwtjes van Pet Studio!

De afgelopen tijd was het een beetje stil, maar nu toch even een leuke update waar ik erg trots op ben! De reden dat het een beetje stil is, is mijn afstuderen. De komende paar weken ben ik nog even heel druk met afstuderen, maar daarna kan ik me hopelijk gaan storten op alle leuke plannen etc!

Buitenfotografie
Op de Facebook-pagina hebben jullie al kunnen lezen dat ik ook meer ga doen met buitenfotografie, naast studiofotografie. Super leuk en zo is er eigenlijk voor iedere voorkeur wel iets te vinden bij Pet Studio!
Er komt nog een nieuw pakket bij tarieven te staan voor buitenfotografie, maar er komt nog een speciaal pakket. Daar kun je verderop in dit bericht meer over lezen.

pet-studio-sanne-mik-hondenfotograaf-hondenfotografe

Hond & baas
Vaak krijg ik de vraag of de baas ook samen met hun geliefde viervoeter op de foto kunnen. Dat is natuurlijk super leuk, ik vind het een leuke uitdaging om de band tussen jou en je hond(en) vast te leggen. In de fotostudio is het momenteel met grote honden nog een beetje lastig, we zijn bezig met uitbreidingen van de studio waardoor het straks hopelijk wel te realiseren is. Met kleine hondjes kan het in de studio.

Maar.. nu we meer met buitenfotografie bezig gaan, is het natuurlijk helemaal mogelijk! Er komt straks een speciaal pakket bij tarieven voor een fotoshoot van jou met je hond(en). Super leuk toch?

Poseren met Noortje
Afgelopen weekend mocht Noortje samen met mij poseren, waarom? Nou, dat had een speciale reden! Een hele leuke reden zelfs, eentje waar ik heel erg trots op ben! Al jaren praat ik over het bedrukken van kleding zodat ik herkenbaar ben op shows en andere fotografie-evenementen waar ik met mijn studio sta. Nu heb ik het eindelijk laten doen! Ik heb shirts laten bedrukken met het logo (en een schattige Golden-pup), maar ook een outdoorjas!
Ik ben er super trots op en vind het resultaat erg geslaagd. Dus dat moest even vastgelegd worden, samen met Noortje.

pet-studio-fotograaf-sanne-mik-hondenfotograaf

Zoals je ziet is Noortje wel een beetje gek. Noortje is de hond van mijn ouders, een Schapendoes van een jaar. Ze komt af en toe bij ons logeren en we stelen haar soms voor een gezellige wandeling. Noortje is een super lief en gek hondje, opgegroeid met Chihuahua’s dus ze is ervan overtuigd dat zij ook een Chihuahua is. Ze rolt zich net zo als de Chihuahua’s op, op de kussentjes op de bank. Ze denkt ook echt dat zij een schoothondje is, dat zie je op de foto. Ik wilde met haar poseren, maar zij dacht “Hee! Knuffeltijd op schoot!”. Gek hondje, maar wel erg lief.

 

pet-studio-jas-outdoor-hondenfotografe-sanne-mik

Gelukkig kon Noortje ook normaal met mij poseren, zodat we een aantal leuke foto’s konden maken. Mijn kleine grote knuffelbeertje!
Ze is altijd door het dolle heen om mij te zien en wil het liefst de hele tijd op schoot om vervolgens haar poten in m’n nek te leggen en heerlijk te knuffelen. Ik ben dol op Noortje!

pet-studio-hondenfotograaf-sanne-mik

Nou, zodra ik afgestudeerd ben worden er veel ideeën uitgewerkt en kunnen we verder aan de slag met alle plannen. Ook zullen de prijzen en pakketten tegen die tijd online komen voor de nieuwe opties bij Pet Studio.

Bedankt voor het lezen! En mocht je nog een idee of verzoek hebben.. Mailen mag altijd!

Groetjes,

Sanne
Hondenfotograaf | Pet Studio

BewarenBewaren

Over mij

Hi, ik ben Sanne! Ik heb inmiddels al meer dan 10 jaar ervaring als hondenfotograaf en nu leer ik jou alle tips & tricks om zelf die mooie foto’s te leren maken van je hond!

Voor jou!

Ik heb een aantal super leuke online producten en cursussen ontwikkeld om jou verder te helpen met honden(fotografie) en Instagram!

ONLINE CURSUSSEN

smartphone fotografie

hondenfotografie

binnenfotografie

NABEWERKING

PRESETS

ONLINE PRODUCTEN

FOTO OPDRACHTEN

CONTENT KALENDER

MEER BLOGS

Wil je meer blogs lezen over honden & lifestyle? Op BelleFae.nl kun je allerlei gezellige blogs lezen en inspiratie vinden over honden & lifestyle.

Meer blogs & tips over hondenfotografie

OOK LEUK OM TE LEZEN..

KLIK OP EEN BLOG OM DE TIPS TE LEZEN

FOTOGRAFIE TIPS

Zo maak je mooie bloemenfoto’s van je hond

FOTOGRAFIE TIPS

10 tips om je hond op de foto te zetten

HONDENFOTOGRAFIE

9x Ergernissen van een hondenfotograaf

gratis e-book tips hondenfotografie hondenfoto hondenfoto's tips cursus hondenfotograaf

Download het gratis E-book

Jouw hondenfoto's naar the next level. Een stappenplan om betere foto's van je hond te gaan maken. 

Wil jij mooiere foto's van je hond leren maken? Meld je aan voor het e-book en ga aan de slag!

Yes, je bent aangemeld! Check je mailbox (ook je spambox)

×