Review: SaalDigital fotoalbum

23 jan 2018

  Een hele tijd geleden mocht ik een fotoboek proberen van SaalDigital om een review over te schrijven. De review kon niet meteen geschreven worden. Lees je mee?

  Toen ik het boek binnen kreeg waren de mooie, dikke bladzijdes helaas heel erg hobbelig. Ik heb SaalDigital hier meteen over gemaild en zij gaven aan dat dit wel eens kan door de lijm tussen de bladen. Ik moest hem een tijdje wegleggen met iets zwaars erbovenop zodat het weer recht kon trekken. Mocht het niet rechttrekken kon ik contact opnemen voor een nieuw exemplaar.  

De blog is vernieuwd & verplaatst!

w w w . B e l l e F a e . n l

Lifestyle blog over honden, moederschap & meer!

  Zo gezegd zo gedaan, weggelegd en af en toe gekeken. Maar het duurde best lang voor het wegtrok en daarna ben ik eigenlijk niet meer toegekomen aan het schrijven van een review ivm de komst van ons dochtertje.   Inmiddels zijn de pagina’s zo goed als recht, gelukkig. Er zit nog een lichte buiging in. Ik ben heel benieuwd hoe het met een ander album zou zijn, of het dan meteen goed zou zijn of dat je dit ook wat zou hebben.  

  Verder vind ik de kwaliteit echt prachtig. Mooie dikke bladzijdes, erg goede kwaliteit van afdrukken, prachtige kleuren. Er zit een mooie glans op de bladzijdes, de foto’s komen prachtig uit. Het boek is voorzien van een stevige kaft, waar je zowel op de voorkant als de achterkant iets kunt laten drukken. Het ontwerpen van het album ging ook prima, goede software en je kunt er geheel naar eigen smaak iets prachtigs van maken.   Ik heb gekozen voor een album van 28 x 19 (A4, liggend) met glanzend papier. De cover is glanzend en ongewatteerd. Deze keuzes lijken best lastig, maar de website en software van Saal Digital laat de verschillen goed zien!  

  In principe ben ik dus erg tevreden over het boek, ik vind het goede kwaliteit. Ik vind het wel erg jammer dat ik het boek eerst weg moest leggen omdat het in eerste instantie niet goed is. Dan is de eerste ‘wauw’ een klein beetje weg. Maar nu is het alsnog goed. 🙂   Een aanrader om fotoproducten te bestellen!

Belle Fae.nl | Lifestyle blog over honden, moederschap & meer!

Over mij

Hi, ik ben Sanne! Ik heb inmiddels al meer dan 10 jaar ervaring als hondenfotograaf en nu leer ik jou alle tips & tricks om zelf die mooie foto’s te leren maken van je hond!

Voor jou!

Ik heb een aantal super leuke online producten en cursussen ontwikkeld om jou verder te helpen met honden(fotografie) en Instagram!

ONLINE CURSUSSEN

smartphone fotografie

hondenfotografie

binnenfotografie

NABEWERKING

PRESETS

ONLINE PRODUCTEN

FOTO OPDRACHTEN

CONTENT KALENDER

MEER BLOGS

Wil je meer blogs lezen over honden & lifestyle? Op BelleFae.nl kun je allerlei gezellige blogs lezen en inspiratie vinden over honden & lifestyle.

Meer blogs & tips over hondenfotografie

OOK LEUK OM TE LEZEN..

KLIK OP EEN BLOG OM DE TIPS TE LEZEN

FOTOGRAFIE TIPS

Zo maak je mooie bloemenfoto’s van je hond

FOTOGRAFIE TIPS

10 tips om je hond op de foto te zetten

HONDENFOTOGRAFIE

9x Ergernissen van een hondenfotograaf

gratis e-book tips hondenfotografie hondenfoto hondenfoto's tips cursus hondenfotograaf

Download het gratis E-book

Jouw hondenfoto's naar the next level. Een stappenplan om betere foto's van je hond te gaan maken. 

Wil jij mooiere foto's van je hond leren maken? Meld je aan voor het e-book en ga aan de slag!

Yes, je bent aangemeld! Check je mailbox (ook je spambox)

×