Voor & Na | Outdoor Preset

“Ik ben super blij met de presets, zo makkelijk in gebruik en een geweldig effect op de foto’s. Hierdoor raak ik nog meer gemotiveerd om leuke shots van mijn hond te gaan maken.”

Marian & Bailey 

Voor & Na | Outdoor Preset

“Super tevreden over onze preset! Ik ben goed geholpen bij mijn keuze. Eindelijk wat meer eenheid in mijn Instagram Feed 🤩”

Noah & Ace

Instagram: weimaraner.ace

Voor & Na | Outdoor Preset

“Super tevreden over onze preset! Ik ben goed geholpen bij mijn keuze. Eindelijk wat meer eenheid in mijn Instagram Feed 🤩”

Noah & Ace

Instagram: weimaraner.ace

Voor & Na | Autumn Dogs Preset

“Ik heb super blij met de presets pakketten die ik heb! Super makkelijk in gebruik, genoeg variatie binnen het pakket en te gebruiken op iedere foto. Ik hoef bijna nooit een aanpassing te doen. De kleuren van de presets zijn mooi natuurlijk, wat helemaal bij mijn hondenfotografie past.”

Miranda & Luuk

Voor & Na | Outdoor Preset

“Wij hebben de outdoor preset gebruikt van PetStudio en wauw, wat zijn ze mooi. De natuur wordt mooi belicht en welke vacht kleur de hond heeft, het werkt! Gebruik het als 1 klik en klaar of als basis voor je aanpassing zoals ik heb gedaan.

Enorm blij mee. Ik hou heel erg van outdoor/moody fotos en met deze preset heb je echt een top filter. Het is niet te donker en niet te licht, perfect voor mijn natuur foto’s van mijn honden. Zo blijven de kleuren toch realistisch maar net even wat spannender en mooier.

Margo, Zoey & Lara

Instagram: wildofthem

“Wij waren al heel lang op zoek naar de juiste presets die nou echt bij ons zou passen. Na maanden twijfelen of ik geld wou uitgeven aan presets, en lang kijken en overleggen met vriendinnen. Zijn we uitgekomen tot de outdoor presets van PetStudio. Elke keer als ik een preset gebruikte was het gewoon net niet wat ik zocht. En het is onwijs fijn dat je ze gewoon van aanpassen dus dat het echt de perfecte foto wordt! Eigenlijk is aanpassen niet eens nodig met de presets van PetStudio. Toen ze ook nog jarig was, en een vette korting gaf was het voor ons duidelijk om toch echt de set te kopen. En wat zijn wij onwijs blij de aankoop!! Mooie warme foto in 1 klik, één woord en dat is fantastisch! Wij zijn fan, en gaan zeker nog de autumm presets in de toekomst kopen!”

Natasja & Harvey

@li.feofharvey

“Wij hebben de outdoor preset gebruikt van PetStudio en wauw, wat zijn ze mooi. De natuur wordt mooi belicht en welke vacht kleur de hond heeft, het werkt! Gebruik het als 1 klik en klaar of als basis voor je aanpassing zoals ik heb gedaan.

Enorm blij mee. Ik hou heel erg van outdoor/moody fotos en met deze preset heb je echt een top filter. Het is niet te donker en niet te licht, perfect voor mijn natuur foto’s van mijn honden. Zo blijven de kleuren toch realistisch maar net even wat spannender en mooier.

Margo, Zoey & Lara

@wildofthem

“Geweldige en duidelijke foto cursus voor iedereen die zijn hond mooi op de foto wil zetten.

Sanne legt alles heel duidelijk uit, en zeker met de filmpjes en voorbeelden is het makkelijk te begrijpen.

De filmpjes zijn niet te lang waar door je goed gefocust kan blijven. Ook kan je het doen op de tijd die het beste voor je uitkomt, geweldig!
Ook kwamen de tips over hoe je hond te sturen/op gemak te stellen goed van pas, ook al luistert Splinter al heel goed maken deze tips de fotoshoot nog gemakkelijker.

Ik kan niet wachten om meer aan de slag te gaan met het maken van portret foto’s!

 

Ik raad deze cursus voor iedereen aan die graag mooie foto’s van hun honden wil maken.
De prijs is het helemaal waard!’

Enorm blij mee. Ik hou heel erg van outdoor/moody fotos en met deze preset heb je echt een top filter. Het is niet te donker en niet te licht, perfect voor mijn natuur foto’s van mijn honden. Zo blijven de kleuren toch realistisch maar net even wat spannender en mooier.

 

ONLINE CURSUS HONDENFOTOGRAFIE

Rozanne & Splinter

@splinterthecorgi

“Ik ben zeer tevreden over de cursus! Het fijnste aan deze cursus vond ik de tips en voorbeelden die gegeven werden. Ik vind het fijn om eerst iets als voorbeeld te kunnen pakken, en dat proberen na te doen. Hier ben ik dus lekker mee aan de slag gegaan. Het wordt allemaal super duidelijk en rustig uitgelegd door Sanne waardoor het heel goed te volgen is.

Persoonlijk vond ik het heel fijn dat je op elk moment, waar dan ook, de cursus kunt volgen en dat het niet te lange clips steeds waren. Zo blijft het makkelijk te volgen en ben je niet op een gegeven moment je concentratie kwijt.

Ik vond het vooral fijn dat je wat voorbeelden van instellingen gaf, hier zat ik altijd mee te struggelen en nu gaat het maken van de foto’s echt veel soepeler en leuker!

Ik zal het zeker aanraden aan andere hondenliefhebbers!”
Anouk & Spike

@ohmyspike

×