Reviews & Ervaringen

The Dog Musthaves

“Ongelofelijk is het eerste wat in mij opkomt als het gaat over Sanne voor Bellefae.nl. Sanne’s passie en professionaliteit zie je direct terug in de productfoto’s die zij voor The Dog Musthaves maakte. Hoogzwanger fotografeerde zij haar eigenwijze Saluki Zahra.

De foto’s die ik in mijn mailbox ontving waren nog meer dan ik had durven dromen. De halsband en hondenriem tot in detail gefotografeerd en laten we niet vergeten dat ze dit op een unieke manier in de spotlights zet. Als geen ander weet ik hoe moeilijk het is om honden te fotograferen.

Ik vond het echt een eer om met haar samen te werken. Ze is goed in de communicatie, strikt met afspraken en als je ook maar een verwachting hebt over de productfotografie? Geloof me die worden overtroffen. De foto’s zijn ideaal aangeleverd in formaat voor Social Media en Website, maar ook in het originele formaat. Kleine details.. maar deze doen het zakelijk heel erg goed.”

Stefanie Bolle
The Dog Musthaveswebsite

Farm Food

“De afgelopen 6 maanden hebben wij een hele leuke samenwerking gehad met Sanne. In deze periode heeft ze aantal van onze producten uitvoerig getest en haar ervaringen gedeeld in open blogs die ze heeft ondersteund met werkelijk fantastische foto’s! Wij kijken terug op een mooie samenwerking en waarderen de open en professionele houding van Sanne.”

Sharon van Dijk
Farm Food – website

 

Hondjekoek

“Samenwerkingen met Pet Studio verlopen altijd d.m.v. fijn contact en een duidelijke overeenkomst. Daarnaast worden afspraken keurig nagekomen en zijn de foto’s van heel goede kwaliteit. Samenwerken met Pet Studio is dan ook van harte aan te bevelen.”

Ramona de Brock
Hondjekoek.nl – website

Simone & Fay

“Ik heb een goede ervaring met Sanne! Je wordt warm ontvangen en ze reageert meteen heel leuk. Ook tijdens de fotoshoot zelf haalt ze alles uit de kast om het dier mooi te laten kijken.”

Marjon

“Kan haar echt aanbevelen, prachtige foto’s! Wat heb je prachtige foto’s gemaakt van mijn oude dove eigenwijze bull terriër, je had veel rust en geduld en hebt een prachtig resultaat neer gezet”

Linda

“Ze liet de honden erg op hun gemak voelen, heeft veel geduld en de foto’s zijn prachtig van onze twee schatten!”

Touw Design

“Als je op zoek ben naar mooie produktfoto’s van goede kwaliteit ben je bij Petstudio zeker op het juiste adres! 

Twee keer heeft Sanne nu al productfoto’s van onze lijnen en halsbanden gemaakt en elke keer werd ik verrast met super mooie foto’s!
Flatlays, detailfoto’s maar ook foto’s met de honden zelf, zij weet hoe zij de producten in het zonnetje kan zetten! ❤️

Lea Roos
TouwDesignwebsite

Darf

“Wij hebben meegedaan met de Give Away en hebben leuke prijzen ter beschikking gesteld. Sanne heeft daarvoor in ruil mooie productfoto’s gemaakt.

Zoals zij zegt heeft een product een verhaal en een emotie nodig,  in een emotiebranche als bij huisdieren is dat zeker zo!
Met prachtige foto’s zet ze een sfeer neer wat exact past bij onze producten!
We hebben deze lijn meteen doorgetrokken in onze huisstijl en je komt haar foto’s dan ook tegen in onze folders en website.

Mooi werk Sanne, dank voor de fijne samenwerking!”

Bob de Lange
DARFwebsite

Saskia & Renzo

“Oh Sanne, wat zijn ze mooi geworden!! Ben er erg blij mee. Het wordt nog moeilijk om er eentje uit te zoeken. Ik vond de fotoshoot erg leuk en rustig verlopen. Je nam alle tijd.”

Laura & de katten

“Een geweldige rustige, geduldige, snelle fotografe. Zelfs als de katten niet meewerken, lukt het haar nog om mooie foto’s af te leveren. Wij hebben al 4 shoots gehad van onze katten, dat zegt genoeg denk ik zo!”

Saskia & Lief

“Super tevreden baasje, ik ga absoluut met al mijn andere dieren weer naar Sanne.”

 

Corinda & de katten

“Haarscherpe foto’s, het is alsof de dieren zo uit de foto kunnen stappen. Super tevreden over de foto’s die ze twee jaar geleden van mijn katten heeft genomen. Wegens gezinsuitbreiding komt Sanne binnenkort weer langs om ook mijn laatste aanwinst op de foto te zetten. Kijk er heel erg naar uit. Worden vast weer mooie foto’s.”

Yvonne & Max

“Afgelopen zaterdag hebben we foto’s laten maken van onze Pomsky pup Max. Sanne doet dit echt op een hele leuke, enthousiaste manier en heeft veel geduld gehad met Max! Gisteren al het resultaat mogen ontvangen. Ben er echt heel blij mee! Zeker een aanrader!!”

Ellen & de Ridgebacks

“Thank you very much Sanne for the stunning photo`s of Makena, & Aragon Sherwood ❤ We are so happy with them!! And will treasure them forever! I was very impressed with your professional, & sophisticated work method. Thinking outside the box, and your natural aptitude towards animals! Super chique, and classy photographs! Looking forward to our outside photograph session very soon!!!”

Feikje & Boris

“De hond-baas fotoshoot (1 dec) was een ontzettend leuke ervaring! Het was heerlijk weer en ik had er zin in. Boris vond het ook erg gezellig. Lekker wandelen, spelen met andere honden, spelen met de bal en extra veel aandacht. Het ging allemaal heel ontspannen en spontaan. Voor Boris en mij was het gewoon een leuke wandeling en ondertussen werden foto’s gemaakt. Het resultaat is prachtig! Ik ben heel blij met de foto’s. Zo leuk om de band van mij en Boris zo mooi op foto’s te hebben.
Heel erg bedankt Sanne!”

Judith & Olly

“Geduldig, klant- en diervriendelijk, kent het vak.. In enkele minuten was Olly al helemaal gewend en had plezier in het voor de camera staan. Behalve toen ik hem optilde, toen werd er achter de fotografe gescholen en werd ik compleet genegeerd. Het was een topshoot.. Kwam thuis en kreeg al meteen 2 foto’s te zien.
Love it..
Sanne, als ik weer iets nodig heb dan weet ik je te vinden!”

Louise & Nala

“We hadden een buiten fotoshoot voor ons lieve hondje Nala gewonnen via facebook, natuurlijk erg leuk! De foto’s zijn echt super mooi geworden! In een mooie omgeving met verschillende ondergronden, waardoor er veel verschillende soorten foto’s zijn. Allemaal stuk voor stuk bijzonder. Sanne was professioneel, wist duidelijk welke plaatsen mooi zijn om Nala neer te zetten. Een erg ontspannen sfeer tijdens het maken van de foto’s. We hebben de foto’s erg snel ontvangen. Ik zou in de toekomst zeker nog een keer foto’s door Sanne laten maken en het zeker aan anderen aanraden.

Dagmar

“Fantastische fotograaf, geduld, precisie, perfectionisme, oog voor detail. Zou hier zeker nog eens terug komen!”

Astrid & Kells

“Ik vond het erg leuk om een keer mee te maken en de foto’s zijn werkelijk schitterend! Heel hartelijk bedankt!”

Tineke & Davey

“Ik ben nu 2x bij Sanne geweest, ze neemt alle tijd voor de shoot, en maakt Schitterende foto’s!”

Nynke & Freya

“Op 5 februari zijn we met mijn Golden Retriever Freya bij Sanne in de studio geweest. Freya is 1 jaar, en ze vond het lastig om stil te blijven zitten op de aangewezen plek. Ik vind het mega knap dat je op de korte momenten dat Freya goed zat zulke mooie scherpe foto’s hebt kunnen maken. En je was heel lief voor Freya. De portretfoto’s zijn mooi, maar ik vind de foto’s waar Freya haar hele lijf op staat nog mooier. Bedankt ”

Paulien & de Border Collies

“Ik ben erg tevreden over de fotoshoot bij Sanne in haar studio, zowel over de goede kwaliteit foto’s als over haar werkwijze. De honden staan echt ontspannen en vrolijk op de foto, precies zoals ik ze het liefst zie! Sanne is geduldig,gaat precies op de juiste manier om met de honden en bracht haar rust goed over op mijn honden, waardoor zij braaf hun commando’s konden opvolgen en niet als tornado’s door de studio gingen. ”

Roby & de katten

“In november een shoot gehad met mijn 3 katten. Ze namen erg de tijd om de katten op hun gemak te stellen. Al vond 1 het echt helemaal geweldig. De foto’s zijn ontzettend mooi geworden. We zijn er erg blij mee.”

Mariska

“Helemaal blij met mijn foto’s! De fotoshoot was erg gezellig en het resultaat is echt prachtig, mijn mannen staan er echt super op. Super tevreden!”

Sanne, Fin & Nox

“Super tevreden met de resultaten van de fotoshoot door Sanne en haar fantastische assistent! Ze is zeer geduldig met de dieren, gaat er super goed mee om en maakt prachtige foto’s!”

Roos & de katten

“Vandaag wederom Pet Studio over de vloer gehad voor mijn 2 katten. Met enorm veel geduld en vriendelijkheid tegen de dieren een volgens mij supermooi resultaat neergezet. Een dikke aanrader voor iedereen die graag mooie foto’s wil van de dieren!”

Dayna & Fellow

“Hele fijne fotoshoot gehad, heb een hondje die snel afgeleid is maar ondanks dat zijn er super mooie foto’s uit gekomen en hebben we veel plezier gehad!
Mooie kwaliteit van foto’s ook!”

Robbin

“Sanne maakt prachtige foto’s!”

Christina

“Aanrader. Fotografe met veel geduld. Heel blij met de foto’s van 2 shoots !”

Karlijn & Lennah

“Bij Sanne Mik kun je terecht voor de meest prachtige en pure foto’s van je huisdier!”

Helma & Nimbus

“Wij hadden een gratis fotoshoot gewonnen in 2014 of 2015 met onze whippet Nimbus. Met veel geduld van jullie kant zijn er hele mooie foto’s gemaakt , waar we nog steeds heel blij mee zijn!”

Johan & Zorro

“Heel erg bedankt voor de mooie foto’s !
We zijn er heel erg blij mee.
Je hebt het karakter van ons hondje heel mooi vast weten te leggen.
De fotosessie ging heel ontspannen en heel professioneel”

Stefanie & Maxi

“Wij hebben een outdoor shoot gedaan bij Sanne en zijn echt enorm blij met het resultaat. Naast dat het een hele gezellige ochtend was (Sanne is heel aardig en geduldig), zijn de foto’s ook echt prachtig geworden! Ik ben ontzettend blij dat ik niet hoefde te kiezen welke foto’s ik wilde afnemen en dat ik ze gewoon allemaal heb gekregen, want ik had geen keuze kunnen maken!”

Conchita & Otje

“Ontzettend leuke fotoshoot gehad van mijn Jack Russel pup en Maine Coon. Beide dieren werden in alle rust op de foto gezet en je zag dat ze echt op hun gemak waren ondanks dat er een heleboel materiaal in hun vertrouwde keuken stond. Zelfs toen we grapten dat we ook wel een van onze biggen op de foto konden zetten werden ook deze kleine hummeltjes prachtig vastgelegd! Ook na de fotoshoot kregen we snel een voorproefje te zien van het resultaat en niet veel later alle gelukte foto’s. Stuk voor stuk prachtig en super kwaliteit!”

Linda & Zora

“Wat zijn ze waanzinnig mooi geworden, de foto’s van onze Zora! Vorige week hebben we samen een outdoor fotoshoot gedaan. Het was even spannend wat betreft het weer, maar wat hadden we een geluk met die zonnestralen. Met veel geduld is Zora op allerlei manieren vastgelegd waardoor we heel veel variatie in de foto’s hebben gekregen. Gelukkig hoeven we niet te kiezen uit al die foto’s, is niet te doen!”

Rachel & de katten

“Sanne heeft recent foto’s gemaakt van mijn 3 katten en het eindresultaat is werkelijk schitterend! Ondanks het feit dat 1 poes behoorlijk bang was en ik dacht dat het nooit ging lukken is Sanne er met haar rust en geduld toch in geslaagd om ook van haar schitterende foto’s te maken. Absoluut een super fotografe en een aanrader als je graag hele mooie foto’s van je huisdier wil hebben. En zeker niet te duur!”

 

×