Smeltbericht: Allerschattigste Puppydagen!

11 jan 2016

 

December was voor Pet Studio een maand vol schattigheid. Een oproepje voor de allerschattigste puppyshoots leverde ongelooflijk veel schattige puppy-aanmeldingen op!
Zoveel schattigheid is toch niet uit te kiezen? Helaas moest ik toch een paar modelletjes kiezen (zijn er natuurlijk meer geworden dan ik in eerste instantie wilde, te schattig!). De modelletjes die ik gekozen heb waren stuk voorstuk schattig genoeg om te ontvoeren, maar dat mocht niet van de baasjes.. Heel raar? Haha!

Hoe heb ik kunnen kiezen uit ál (en wat waren het er veel!) die schattige aanmeldingen? Dat was ook heel erg moeilijk! Maarja, helaas kan ik ze niet allemaal uitnodigen voor die fotoshoots en moest ik toch echt kiezen. Uiteindelijk, met veel moeite, heb ik 8 fluffy modelletjes gekozen. Deze fotoshoots werden ingepland op 2 dagen. Nou vind ik fotoshoots altijd super om te doen, maar een dag vol met puppyschattigheid is toch echt wel fantastisch!

Het eerste modelletje dat kwam was net een vosje!
petstudio pet studio hondenfotograaf sanne mik
Dit kleine vosje heet Mushi. Toen ik de aanmelding binnen kreeg wist ik het meteen, deze wilde ik sowieso! Op de foto leek het net een klein beertje. Toen ze in de studio kwamen was ze kleiner dan ik had verwacht, echt super cute! Een heel lief, maar pittig hondje. Ze was meteen vrolijk aan het spelen in de studio en bleef maar met een speeltje rondrennen. Je begrijpt natuurlijk wel dat ik Mushi metéén wilde houden! Begint goed, die puppyshoots. De eerste had ik meteen al willen ontvoeren, haha!

Toen kwam het volgende modelletje.
puppy petstudio pet studio honden hondenfotograaf
Jip! Jip was echt zo’n hondje die iedereen meteen deed smelten. Hij was gewoon bijna té zacht om te aaien, je voelde hem bijna niet zo zacht! Een super lief en vrolijk pupje, voelde zich meteen op zijn gemak in de studio en met wat snoepjes durfde hij ook al mooi te poseren!

honden pet studio petstudio labradoodle sanne mik

Soms heb je van die honden.. Die gaan zitten, kijken lief en leuk en klaar! Van die geboren fotomodelletjes, nou, Diesel was zo een!
Diesel was niet echt onder de indruk en luisterde al naar alle commando’s. Hij ging zitten, keek lief naar ons, deed wat hij moest doen en was met een paar minuutjes klaar. Ik heb nog gevraagd of hij als standaard modelletje mocht blijven, maar nee hij ging toch weer mee naar huis. Ideaal, zo’n modelletje!

mopshond pug pet studio petstudio hondenfotograaf sanne mik

De laatste voor de eerste puppydag alweer.. Maar wel een hele leuke! Ik vond hem meteen zo’n leuk koppie hebben, vanaf de foto. Zo’n schattig fronsje!
Mac zijn ouders waren en Mopshondje en een Maltezer x Chihuahua. Een geslaagde uitkomst, wat een geinig hondje. Hij was super vrolijk en enthousiast! Maar ook een super goed modelletje, hij heeft allerlei poses laten zien, haha.

corgi petstudio pet studio sanne mik hondenfotograaf

Dag 2 van de puppyshoots begon met iets héél schattigs! Een Welsh Corgi Fluff! Oh, wat een lief clowntje. De eigenaresse “waarschuwde” me al dat het een kleine clown was, nou, dat heeft Lynn ook waargemaakt.
Een ontzettend leuke, grappige en vrije pup. Ze voelde zich meteen thuis in de studio en kwam ons uitgebreid knuffelen en spelen door de hele studio! Een heerlijk diertje!

herder pet studio petstudio hondenfotograaf sanne mik

Iets heel anders.. Een “enge” herder! Cleo is een Oud Duitse Herder. Wat een póten, dat belooft een flinke hond te worden, haha. Een super schattige pup, die echt het ultieme puppybeeld weergeeft. Enthousiast, lief en wat lomp en onhandig. Maarja, wat wil je ook als je zulke grote, schattige berenpootjes hebt.

sanne mik petstudio pet studio hondenfotograaf kooiker

Dit kleine eigenwijze koppie tovert een glimlach op je gezicht, toch? Misty is een Kooikerpup.
Misty wilde héél graag knuffelen, maar op de foto zetten was nog een hele uitdaging. Ze was héél erg druk en enthousiast waardoor je haar bijna niet voor de camera langs zag stuiteren, haha!
Zij had maar 1 doel: KNUFFELEN!

honden petstudio pet studio sanne mik hondenfotograaf stafford pitbull

Na alle fluffy en schattige pups was het nog tijd voor de laatste: een stoere stafford!
Queen was al wat ouder, maar nog steeds schattig en lief. Een onverstoorbaar hondje, haha, we konden afleiden wat we wilden maar ze werd er niet warm of koud van.
Wat een mooi kleurtje heeft ze ook, he?

Nu heb je vast al wel door dat dit zeer geslaagde puppyshoots waren, maar hoe kan het ook anders toch? Met zoveel schattige pups!
Het was ontzettend leuk om alle pups te knuffelen en op de foto te zetten. Een uitdaging bij sommige pups, maar het resultaat mag er zijn. En de pups hebben meteen een leuke socialisatie te pakken!

Ik wil iedereen bedanken voor het opgeven van hun pups en de baasjes en pups bedanken dat jullie naar de studio zijn gekomen!

Zoiets was wel voor herhaling vatbaar.. Wie weet..

Groetjes,
Sanne

BewarenBewaren

Over mij

Hi, ik ben Sanne! Ik heb inmiddels al meer dan 10 jaar ervaring als hondenfotograaf en nu leer ik jou alle tips & tricks om zelf die mooie foto’s te leren maken van je hond!

Voor jou!

Ik heb een aantal super leuke online producten en cursussen ontwikkeld om jou verder te helpen met honden(fotografie) en Instagram!

ONLINE CURSUSSEN

smartphone fotografie

hondenfotografie

binnenfotografie

NABEWERKING

PRESETS

ONLINE PRODUCTEN

FOTO OPDRACHTEN

CONTENT KALENDER

MEER BLOGS

Wil je meer blogs lezen over honden & lifestyle? Op BelleFae.nl kun je allerlei gezellige blogs lezen en inspiratie vinden over honden & lifestyle.

Meer blogs & tips over hondenfotografie

OOK LEUK OM TE LEZEN..

KLIK OP EEN BLOG OM DE TIPS TE LEZEN

FOTOGRAFIE TIPS

Zo maak je mooie bloemenfoto’s van je hond

FOTOGRAFIE TIPS

10 tips om je hond op de foto te zetten

HONDENFOTOGRAFIE

9x Ergernissen van een hondenfotograaf

×