Studio: Sprekende portretten

26 jan 2020

Studio: Sprekende portretten

26 jan 2020

Mijn werk als hondenfotograaf is begonnen met studiofotografie, pas later heb ik dit uitgebreid met outdoorfotografie (en bedrijven, lifestyle en productfotografie).

Ik blijf de studiofoto’s prachtig vinden. Ze vangen precies de sprekende blik van de hond, zijn enorm sprekend en stijlvol. Maar ook strak, prachtig om in huis te hangen. Deze portretten vind ik altijd alsof de huisdieren zó uit de foto zouden kunnen stappen.

labrador pup puppy hondenfotograaf

Met studiofotografie kun je alle kanten op. Je kunt kiezen voor verschillende achtergrondkleuren, verschillende sfeertjes qua belichting en natuurlijk voor volledig witte achtergronden.

Wil je meer weten over de pakketten en tarieven voor studiofotografie? Klik dan hier:

TARIEVEN STUDIO

Kun je niet kiezen tussen Studio of Outdoor? Snap ik! Ik zou ook niet kunnen kiezen, beide heeft wat! Daarom heb ik ook een Studio & Outdoor-combinatie pakket. Bekijk daarvoor het combinatie pakket op de Outdoor Tarieven pagina:

TARIEVEN OUTDOOR

[row-b custom_class=””][col-md-4] studio hond fotografie petstudio pet studio hondenfotograaf hondenfotografie bracco italiano  [/col-md-4][col-md-4] studio hond husky studiofotografie fotostudio hondenfotograaf hondenfotografie hond honden[/col-md-4][col-md-4] studio hond honden hondenfotograaf hondenfotografie rhodesian Ridgeback  [/col-md-4][/row-b]

Over mij

Hi, ik ben Sanne! Ik heb inmiddels al meer dan 10 jaar ervaring als hondenfotograaf en nu leer ik jou alle tips & tricks om zelf die mooie foto’s te leren maken van je hond!

Voor jou!

Ik heb een aantal super leuke online producten en cursussen ontwikkeld om jou verder te helpen met honden(fotografie) en Instagram! 

Meer blogs

Wil je meer blogs lezen over honden & lifestyle? Op BelleFae.nl kun je allerlei gezellige blogs lezen en inspiratie vinden over honden & lifestyle.

Meer blogs & tips over hondenfotografie

OOK LEUK OM TE LEZEN..

KLIK OP EEN BLOG OM DE TIPS TE LEZEN

FOTOGRAFIE TIPS

Zo maak je mooie bloemenfoto’s van je hond

FOTOGRAFIE TIPS

10 tips om je hond op de foto te zetten

HONDENFOTOGRAFIE

9x Ergernissen van een hondenfotograaf

Gratis fotografietips & 10% korting op je eerste bestelling!

You're in! Op naar nog mooiere foto's van je hond!

×