Tip: Extra inspiratie voor je foto’s nodig?

10 mei 2022

Inspiratie voor leuke honden foto is soms best lastig te vinden. Als je veel foto’s maakt van je hond, heb je soms het idee dat je steeds dezelfde foto’s maakt. Je wil graag een super leuke foto maken van je hond, maar je hebt er totaal geen inspiratie voor. Het valt niet mee om elke keer weer wat leuks te bedenken of om soms een beetje ‘out of the box’ te denken. Een hondenfotografie tip zodat jij met deze blog extra inspiratie krijgt voor schattige honden foto’s.  Als hondenfotograaf heb ik daar iets super tofs voor bedacht om jou hierbij te helpen! Ik wil namelijk heel graag dat elk hondenbaasje súper mooie foto’s van zijn of haar eigen hond kan maken, zonder gelijk een workshop hondenfotografie te volgen. Zodat je meer dan genoeg waardevolle en prachtige herinneringen hebt. Ik wil jou helpen om mooiere foto’s te leren maken, maar ook inspiratie geven om lekker aan de slag te gaan met heerlijke foto’s van je hond! Kortom elke week inspiratie voor leuke honden foto.

Inspirerende foto opdrachten voor mooie hondenfoto’s

Mét tips & voorbeeld foto

Met deze inspirerende foto opdrachten kun jij meteen aan de slag om prachtige herinneringen te creëren van je hond. Met deze opdrachten krijg je meer uitdaging en kun je jouw hondenfotografie verder ontwikkelen. Met Pawsome Memories krijg je elke weer een foto opdracht in je mailbox.  Met Pawsome Memories kun je heerlijk aan de slag en mooie foto’s van je eigen hond maken! ✨ Elke week een inspirerende foto opdracht in je mailbox mét voorbeeldfoto ✨ 52 uitdagende en toffe foto opdrachten ✨ Start meteen met de eerste opdracht! ✨ Een jaar lang wekelijks een opdracht, maar levenslang toegang tot het overzicht van alle opdrachten! Maar ook.. ✨ Groei in je fotografie & creativiteit ✨ Maak toffe foto’s van je hond voor op Instagram ✨ Creëer super veel waardevolle herinneringen van je hond! Lekker aan de slag met nieuwe uitdagingen en ideeën! Meer mooie herinneringen creëren van je hond en meer toffe content voor op Instagram.
Als je aan de slag gaat met Pawsome Memories, krijg je binnen 5 minuten de eerste opdracht al in je mail! Daarna krijg je een jaar lang iedere week een leuke opdracht in je mailbox, met tips en een voorbeeld foto. Zo word jij iedere week gestimuleerd om een hele gave foto van je hond te maken.   

Dit zeggen anderen over Pawsome Memories:

 

Pawsome Memories | Foto Opdrachten

47.50

Vergeet je trouwens niet in te schrijven voor de nieuwsbrief, dan pak jij meteen de 10% korting op je eerste bestelling!

Heb je nog vragen, je kan me altijd een berichtje sturen!

DierDier

Over mij

Hi, ik ben Sanne! Ik heb inmiddels al meer dan 10 jaar ervaring als hondenfotograaf en nu leer ik jou alle tips & tricks om zelf die mooie foto’s te leren maken van je hond!

Voor jou!

Ik heb een aantal super leuke online producten en cursussen ontwikkeld om jou verder te helpen met honden(fotografie) en Instagram!

ONLINE CURSUSSEN

smartphone fotografie

hondenfotografie

binnenfotografie

NABEWERKING

PRESETS

ONLINE PRODUCTEN

FOTO OPDRACHTEN

CONTENT KALENDER

MEER BLOGS

Wil je meer blogs lezen over honden & lifestyle? Op BelleFae.nl kun je allerlei gezellige blogs lezen en inspiratie vinden over honden & lifestyle.

Meer blogs & tips over hondenfotografie

OOK LEUK OM TE LEZEN..

KLIK OP EEN BLOG OM DE TIPS TE LEZEN

FOTOGRAFIE TIPS

Zo maak je mooie bloemenfoto’s van je hond

FOTOGRAFIE TIPS

10 tips om je hond op de foto te zetten

HONDENFOTOGRAFIE

9x Ergernissen van een hondenfotograaf

×