4x Tips voor een hondenaccount op Instagram!

10 mei 2022

Met deze 4x tips voor een  hondenaccount op Instagram creëer je zo een tof account. Misschien wil je wel een dogfluencer, honden influencer worden of wil je weten hoe je meer volgers op je instagram van je hond krijgt. Dan helpen deze tips ook! Hóe leuk is het dat je een Instagram account kunt bijhouden over je hond. Lekker ongegeneerd je hond showen, of je hond bekend maken, foto’s delen en leuke contacten met andere hondeneigenaren. Heerlijk! De liefde voor je hond krijgt er nog een extra onderdeel bij. Ik kan zelf ook enorm genieten van alle passie, liefde en creativiteit die er in hondenaccounts wordt gestopt. De foto’s, de verhalen, de uitstraling.. Het hele totaalplaatje. Geweldig! Je ziet vaak in één oogopslag of een account je aanspreekt of niet, óf je komt op een bepaalde manier in contact met iemand en voelt de connectie.  

4x Tips voor een mooi hondenaccount op Instagram 

Met deze 4 tips kun jij je hondenaccount naar the next level tillen, mét makkelijke tools om meteen aan de slag te gaan. Zodat jij uiteindelijk kan groeien op je honden Instagram.

1. Maak & deel mooie foto’s van je hond op Instagram

Klinkt logisch.. Maar Instagram is een visueel kanaal waarbij je aandacht getrokken wordt door een foto. Deze foto moet dus aanspreken om meer te willen weten of verder te kijken. Probeer je foto’s dus naar een hoger niveau te krijgen. 👉🏻 Tip: Wil je hiermee aan de slag? Bekijk dan de Online Cursus Hondenfotografie of Binnenfotografie om lekker te gaan oefenen en jouw foto’s naar een hoger niveau te krijgen! Gewoon op een makkelijke manier, zonder technische rompslomp en helemaal op je eigen tijd!

2. Zorg voor eenheid in je feed

Om een mooi & inspirerend hondenaccount te creëren is eenheid een belangrijk onderdeel. Dit spreekt aan en inspireert. 👉🏻 Tip: Gebruik een preset die past bij jouw stijl. Zo creëer je op een hele makkelijke manier eenheid en passen alle verschillende foto’s in je feed al een stuk beter bij elkaar!

3. Zorg voor afwisseling in je foto’s

Naast eenheid is ook afwisseling heel belangrijk. 5x bijna dezelfde foto van je hond achter elkaar nodigt niet echt uit om te blijven kijken of te reageren. 👉🏻 Tip: Met Pawsome Memories krijg je iedere week een inspirerende en uitdagende foto opdracht in je mailbox. Scheelt weer een hoop gepuzzel en zorgt voor meer leuke foto’s om te delen!

4. Be Social!

Instagram is een sociaal platform. Het vraagt van jou om sociaal te zijn, maar je moet anderen ook een reden geven om te reageren. Ga gesprekken aan en deel waarde. Schrijf een leuke caption waar iemand op kán reageren, of stel een leuke vraag. 👉🏻 Tip: Iedere keer iets leuks bedenken om te schrijven bij je foto kan best lastig zijn.. Wil je 365 ideeën om te posten voor jouw hondenaccount? Check dan de Hondenliefhebbers Content Kalender! Dit bespaart je heel veel tijd & frustratie!

Vergeet je trouwens niet in te schrijven voor de nieuwsbrief, dan pak jij meteen de 10% korting op je eerste bestelling!

Heb je nog vragen, je kan me altijd een berichtje sturen!

DierDier

Over mij

Hi, ik ben Sanne! Ik heb inmiddels al meer dan 10 jaar ervaring als hondenfotograaf en nu leer ik jou alle tips & tricks om zelf die mooie foto’s te leren maken van je hond!

Voor jou!

Ik heb een aantal super leuke online producten en cursussen ontwikkeld om jou verder te helpen met honden(fotografie) en Instagram!

ONLINE CURSUSSEN

smartphone fotografie

hondenfotografie

binnenfotografie

NABEWERKING

PRESETS

ONLINE PRODUCTEN

FOTO OPDRACHTEN

CONTENT KALENDER

MEER BLOGS

Wil je meer blogs lezen over honden & lifestyle? Op BelleFae.nl kun je allerlei gezellige blogs lezen en inspiratie vinden over honden & lifestyle.

Meer blogs & tips over hondenfotografie

OOK LEUK OM TE LEZEN..

KLIK OP EEN BLOG OM DE TIPS TE LEZEN

FOTOGRAFIE TIPS

Zo maak je mooie bloemenfoto’s van je hond

FOTOGRAFIE TIPS

10 tips om je hond op de foto te zetten

HONDENFOTOGRAFIE

9x Ergernissen van een hondenfotograaf

×