VLOG #1 – Mijn leven als MOEDER & ONDERNEMER

18 sep 2019

Yes, de allereerste vlog staat online! In deze eerste vlog krijg je een kijkje in ons leven, zie je een typische wandeling met een Saluki en heel veel schattige beelden met Emma en de hondjes! Heb jij de eerste vlog al gezien?

Oh, zo spannend! Ik ben gewoon begonnen met vloggen! Het is best een beetje wennen, ik sta normaal niet voor niets áchter de camera haha. Maar ik vind het wel super leuk om jullie op deze manier een kijkje te geven in ons (gezins)leven. En natuurlijk mijn leven als ondernemer, (voornamelijk) thuiswerkende moeder, (honden)fotograaf, interieur en blogger. Van alles wat dus. Alleen al onze Oosterse prinses kun je een boek overschrijven, dus ik vind het ook leuk om jullie dat een beetje te laten zien.

Deze eerste vlog is wat langer dan normaal, omdat ik ook mezelf er even in voorstel. De komende vlogs zullen zo rond de 15-20 minuten lang worden. Het zijn weekvlogs, dus elke week zal anders zijn. De ene week zal het misschien veel hondenfotografie zijn met kijkjes achter de schermen, tips etc. De andere week juist misschien veel lifestyle.

Dus ik zou zeggen: plof lekker op de bank, neem een kopje koffie of thee, zorg dat je hond een lekker botje heeft en kijk de eerste vlog. Leuk & gezellig!

 

Ik ben super benieuwd wat jullie ervan vonden! Ik zou het super leuk vinden als je ergens een reactie achterlaat (blog, onder de YouTube video, Instagram of Facebook) of een berichtje stuurt met je reactie. Vond je hem leuk? Doe dan ook een duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Er komen namelijk nog veel meer vlogs en speciale video’s! Super leuk!

Bedankt voor het kijken en tot de volgende blog/vlog etc!

Over mij

Hi, ik ben Sanne! Ik heb inmiddels al meer dan 10 jaar ervaring als hondenfotograaf en nu leer ik jou alle tips & tricks om zelf die mooie foto’s te leren maken van je hond!

Voor jou!

Ik heb een aantal super leuke online producten en cursussen ontwikkeld om jou verder te helpen met honden(fotografie) en Instagram!

ONLINE CURSUSSEN

smartphone fotografie

hondenfotografie

binnenfotografie

NABEWERKING

PRESETS

ONLINE PRODUCTEN

FOTO OPDRACHTEN

CONTENT KALENDER

MEER BLOGS

Wil je meer blogs lezen over honden & lifestyle? Op BelleFae.nl kun je allerlei gezellige blogs lezen en inspiratie vinden over honden & lifestyle.

Meer blogs & tips over hondenfotografie

OOK LEUK OM TE LEZEN..

KLIK OP EEN BLOG OM DE TIPS TE LEZEN

FOTOGRAFIE TIPS

Zo maak je mooie bloemenfoto’s van je hond

FOTOGRAFIE TIPS

10 tips om je hond op de foto te zetten

HONDENFOTOGRAFIE

9x Ergernissen van een hondenfotograaf

×