VLOG #2 – EIGENWIJZE honden & Emma ziek 🙁

25 sep 2019

Deze week is onze dochter Emma erg ziek, zijn de honden héél erg eigenwijs en gaat het er oneerlijk aan toe met de honden. Ook ben ik jarig, maar moet ik mijn verjaardag helaas afzeggen… Kijk je mee?

Deze week is de vlog korter, de vorige was extra lang omdat ik me ook voorgesteld had etc. Deze week is de vlog ook anders geworden dan ik had gehoopt, omdat Emma zo ziek was. Maar alsnog een leuke vlog met vreselijk eigenwijze momenten van onze honden… Wat een monsters zijn het soms toch ook! Kijk je weer mee?

 

Ik ben super benieuwd wat jullie ervan vonden! Ik zou het super leuk vinden als je ergens een reactie achterlaat (blog, onder de YouTube video, Instagram of Facebook) of een berichtje stuurt met je reactie. Vond je hem leuk? Doe dan ook een duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Er komen namelijk nog veel meer vlogs en speciale video’s! Super leuk!

Bedankt voor het kijken en tot de volgende blog/vlog etc!

Over mij

Hi, ik ben Sanne! Ik heb inmiddels al meer dan 10 jaar ervaring als hondenfotograaf en nu leer ik jou alle tips & tricks om zelf die mooie foto’s te leren maken van je hond!

Voor jou!

Ik heb een aantal super leuke online producten en cursussen ontwikkeld om jou verder te helpen met honden(fotografie) en Instagram!

ONLINE CURSUSSEN

smartphone fotografie

hondenfotografie

binnenfotografie

NABEWERKING

PRESETS

ONLINE PRODUCTEN

FOTO OPDRACHTEN

CONTENT KALENDER

MEER BLOGS

Wil je meer blogs lezen over honden & lifestyle? Op BelleFae.nl kun je allerlei gezellige blogs lezen en inspiratie vinden over honden & lifestyle.

Meer blogs & tips over hondenfotografie

OOK LEUK OM TE LEZEN..

KLIK OP EEN BLOG OM DE TIPS TE LEZEN

FOTOGRAFIE TIPS

Zo maak je mooie bloemenfoto’s van je hond

FOTOGRAFIE TIPS

10 tips om je hond op de foto te zetten

HONDENFOTOGRAFIE

9x Ergernissen van een hondenfotograaf

×