Weer een fantastische fotoshootdag bij Pet Studio!

17 mrt 2016

 

De modelletjes van afgelopen zaterdag.. Stuk voor stuk prachtige en lieve honden! Wil je lezen hoe het gegaan is? Kijk hier voor het verslag van de dag met foto’s van de modelletjes…..

Afgelopen zaterdag was het zover.. De portfolioshoots waar iedereen zich voor aan kon melden. Ik had zóveel aanmeldingen, niet normaal! Super gaaf, het waren meer dan 400 aanmeldingen! Hoe moet je daar nou uit kiezen? Ze zijn natuurlijk allemaal prachtig!

De eerste hond die langskwam in de studio heeft me helemaal ingepakt..

whippet petstudio sanne mik hondenfotograaf

Deze knappe Whippet was een uitdaging, maar zo lief! Ik was helemaal verliefd. Hij wilde, zoals een echte windhond, niet écht luisteren. Maar met veel geduld kwamen we er en luisterde hij nog goed ook! Maar tussendoor wilde hij eigenlijk veel liever knuffelen. Hij kwam met zijn voorpoten op mijn schouders staan, kwam tegen me aan staan en genoot volop van het knuffelen! Ohhh.. Zo lief!

bracco italiano sanne mik pet studio hondenfotograaf

Toen kwam deze stoere reu. Een Bracco Italiano. Een enthousiast en lief dier. Toen hij door had wat er moest gebeuren ging hij al snel op het podium zitten en poseren. Hij vond het allemaal wel prima en hij vond de snoepjes ook erg lekker! Wat een gave, stoere hond!

pet studio sanne mik hondenfotografe

En een vosje! Nouja, daar leek hij in ieder geval wel heel erg op. Prachtig, met zijn mooie dieprode kleur en zwarte rug én nog super zacht ook! Tintin was net een “zakenman”, hij ging op het podium zitten en keek ons strak aan. Maar dat was het ook wel, hij keek nergens van op of om. Een heerlijk onverstoorbaar beest, haha. Maar wel een enorme lieverd. En super mooi, dus die foto’s kunnen natuurlijk nooit lelijk worden!

Petstudio sanne mik hondenfotografe

Deze mooie dame heeft me verbaasd, niet alleen haar bijzondere kleurtje maar ook haar karakter. Deze hond was gewoon écht op afstand bestuurbaar! Heel erg enthousiast, dól op haar bal waar ze goed mee af te leiden was maar ze luisterde ook zo goed! Ze ging telkens op commando zelf het podium op en zitten. Zó makkelijk, dat heb ik nog nooit meegemaakt. Heerlijk, ze mocht wel blijven als mascotte haha!

petstudio sanne mik hondenfotografe

Mojo was ik zo benieuwd naar! Die kleur, die oogjes.. En hij is zó mooi gespierd. Dat zie je op deze foto’s natuurlijk niet. Maar wat een práchtig gespierd lichaam. Mojo was ook zo’n “op-afstand-bestuurdbare”-hond. Hij was super lief, enthousiast en slim! Hij had alles meteen door, wat er van hem verwacht werd en hoe het werkte. Mojo deed ook heel veel leuke kunstjes. Twee daarvan vond ik zo leuk, dat ik ze ook aan mijn eigen hondjes heb geleerd. Mojo-inspiratie. 😀

poedel pet studio sanne mik honden fotografe

Een grote poedel en ook nog prachtig getrimd! Die moest ik meteen in de studio! Die vacht.. Zácht, perfect.. Wauw. Ik durfde hem eerst bijna niet te aaien, maar gelukkig ging zijn kapsel helemaal niet in de war en konden we gewoon lekker knuffelen met deze jonge clown. En een clowntje, dat was het! Hij stuiterde door de studio heen, haha! Dat zag er extra grappig uit, met die mooi getrimde voetjes enz. Heerlijke, enthousiaste, jonge hond!

Al met al.. Weer een geslaagde dag! Wat vind jij van de modelletjes en de foto’s?

Groetjes,
Sanne

p.s. Hou de website, blog en FaceBook-pagina in de gaten voor acties en nieuwtjes.

Over mij

Hi, ik ben Sanne! Ik heb inmiddels al meer dan 10 jaar ervaring als hondenfotograaf en nu leer ik jou alle tips & tricks om zelf die mooie foto’s te leren maken van je hond!

Voor jou!

Ik heb een aantal super leuke online producten en cursussen ontwikkeld om jou verder te helpen met honden(fotografie) en Instagram!

ONLINE CURSUSSEN

smartphone fotografie

hondenfotografie

binnenfotografie

NABEWERKING

PRESETS

ONLINE PRODUCTEN

FOTO OPDRACHTEN

CONTENT KALENDER

MEER BLOGS

Wil je meer blogs lezen over honden & lifestyle? Op BelleFae.nl kun je allerlei gezellige blogs lezen en inspiratie vinden over honden & lifestyle.

Meer blogs & tips over hondenfotografie

OOK LEUK OM TE LEZEN..

KLIK OP EEN BLOG OM DE TIPS TE LEZEN

FOTOGRAFIE TIPS

Zo maak je mooie bloemenfoto’s van je hond

FOTOGRAFIE TIPS

10 tips om je hond op de foto te zetten

HONDENFOTOGRAFIE

9x Ergernissen van een hondenfotograaf

×