Zo maak je mooie bloemen foto’s van je hond

11 apr 2022

Met deze tips maak jij mooie bloemen foto’s van je hond. In het voorjaar of in de zomer is het heerlijk om lekker te fotograferen en spelen met zonlicht en de natuur die weer in bloei staat! Leer hondenfoto’s te maken waarbij je die fleurige sfeer helemaal in je foto terug laat komen!

Kriebelt het bij jou ook meteen zo als alles weer in bloei staat? Ik wil dan altijd meteen mooie zomerse bloemen foto’s van onze hond maken en genieten van de natuur in bloei. Ik geef je een paar hondenfotografie tips waarmee jij ook aan de slag kunt met heerlijke voorjaarsfoto’s maken van je hond!

3x tips voor mooie bloemenfoto’s van je hond:

🌸 Let tijdens wandelingen al extra op de omgeving. Zie je mooie voorjaarsplekjes? Neem daar dan eens de tijd voor om wat leuke foto’s te gaan maken 🌸 Je hebt minder bloemen nodig dan je denkt, geen hele weilanden vol dus. Denk klein, je hond met een paar bloemen erachter doet al wonderen! 🌸 Maak gebruik van het prachtige licht dat het voorjaarszonnetje ons regelmatig geeft! ⚠️ Let op de mooie bloemetjes. Probeer je hond (of jijzelf) ze niet te laten vertrappen. Spaar de natuur én geniet van de mooie natuur!

Presets voor hondenfoto’s met bloemen

Als je die mooie foto’s hebt gemaakt met bloemen, wil je natuurlijk ook dat dit perfect uitkomt op de foto. Soms is het niet helemaal wat je wilde, als je het eindresultat bekijkt. De kleuren zijn misschien net niet wat je verwacht had. Of de foto’s zijn prima gelukt, maar je wil nog nét even dat wauw-effect hebben en écht alles uit je bloemenfoto halen. Daarom is het fijn om een foto nog de juiste nabewerking te geven, waardoor je foto nog mooier uit komt en jij dus een nog mooiere foto van je hond hebt! Met een preset kun je je foto heel makkelijk nabewerken. Professionele nabewerking in 1-klik-op-de-knop. Ik heb 2 presets ontwikkeld die perfect zijn voor bloemenfoto’s! De Light Flower Preset is een preset die je foto’s een lichte, frisse en fleurige finishing touch geeft. Ik hou van deze vibe, heerlijk! Ik krijg er meteen een lente & zomergevoel van. De Floral Preset is een beetje de tegenhanger van de Light Flower Preset. Harde, donkere en diepe kleuren. Een moody sfeer, maar toch fleurig en kleurrijk waardoor bloemen ineens wél in een moody feed passen. Zo kun je een fleurige preset kiezen die perfect bij jouw stijl & smaak past. Geef je foto’s een finishing touch die bij jou en je foto’s past. 
DierDier

Light Flower Preset | by Pet Studio

24.99

Floral Preset Pack | by Pet Studio

24.99

Vergeet je trouwens niet in te schrijven voor de nieuwsbrief, dan pak jij meteen de 10% korting op je eerste bestelling!

Heb je nog vragen, je kan me altijd een berichtje sturen!

 

In deze blog staan affiliate links. Als jij via een van deze links iets koopt, krijg ik daar een klein percentage van.. Dus jij betaalt natuurlijk niets extra! Maar je helpt mij wel een beetje, zonder dat het jou iets kost. Zo kan ik leuke blogs & content voor jullie blijven maken! Dankjewel! <3

 

Over mij

Hi, ik ben Sanne! Ik heb inmiddels al meer dan 10 jaar ervaring als hondenfotograaf en nu leer ik jou alle tips & tricks om zelf die mooie foto’s te leren maken van je hond!

Voor jou!

Ik heb een aantal super leuke online producten en cursussen ontwikkeld om jou verder te helpen met honden(fotografie) en Instagram!

ONLINE CURSUSSEN

smartphone fotografie

hondenfotografie

binnenfotografie

NABEWERKING

PRESETS

ONLINE PRODUCTEN

FOTO OPDRACHTEN

CONTENT KALENDER

MEER BLOGS

Wil je meer blogs lezen over honden & lifestyle? Op BelleFae.nl kun je allerlei gezellige blogs lezen en inspiratie vinden over honden & lifestyle.

Meer blogs & tips over hondenfotografie

OOK LEUK OM TE LEZEN..

KLIK OP EEN BLOG OM DE TIPS TE LEZEN

FOTOGRAFIE TIPS

Zo maak je mooie bloemenfoto’s van je hond

FOTOGRAFIE TIPS

10 tips om je hond op de foto te zetten

HONDENFOTOGRAFIE

9x Ergernissen van een hondenfotograaf

×