Hi! 

Ik ben Sanne en ik ben 27 jaar oud. Ik ben alweer bijna 6 jaar getrouwd met Jelmer en in 2017 mama geworden van ons prachtige meisje Emma. Samen met mijn man en dochtertje wonen wij in het mooie, rustige Drenthe. Ons gezin wordt gezellig aangevuld door onze 3 honden. En ik ben zwanger van ons 2e wondertje (juni 2020), zo dankbaar!

Fantastisch om te kunnen doen  waar mijn hart ligt. Fotograferen, vloggen en bloggen over allerlei onderwerpen zoals: honden, fotografie, moederschap, baby’s, kinderen, interieur en lifestyle!

   
 
 
 
 

Weetjes over mij

  • Ik heb een HBO-opleiding afgerond die niks met fotografie te maken heeft, ik ben afgestudeerd aan de Pedagogische Academie.
  • Ik fotografeer al huisdieren vanaf mijn 14e, mijn hart heeft hier altijd al gelegen!
  • Ik ben een echte huismus: lekker thuis op de bank met de mensen om mij heen waar ik van hou!
  • Mijn droom is een groot gezellig huis met een héle grote tuin, heerlijk buiten zijn met Emma en onze honden!

 

Mijn grote passie: Fotografie

Op mijn 16e heb ik mijn eerste fotostudio spullen aangeschaft en ging ik hiermee oefenen. Al snel volgden er aanvragen van andere baasjes die ook graag zulke foto’s wilden hebben van hun huisdieren en werd ik 1 van de grootste huisdierfotografen in Nederland!

En ik ben er mega trots op! Inmiddels heb ik studiofotografie uitgebreid met buitenfotografie van honden en ook bedrijfsfotografie, lifestylefotografie en productfotografie. De afwisseling van alle verschillende onderdelen vind ik heerlijk! Het ene moment een sprookjesachtige foto van een hond in het bos, het volgende moment lifestyle productfoto’s voor een voermerk. Fantastisch!

3 van mijn eigenschappen als fotograaf: Liefde voor dieren, passie voor fotografie en eindeloos geduld en rust!

 

Interieur & Lifestyle 

Ik ben dol op inrichten, veranderen in huis en het gezellig maken! Het liefst verander ik elke week wel iets in huis of gooi ik het af en toe helemaal om! We hebben in de afgelopen jaren al zoveel wisselingen gehad van meubels, stijlen en kleuren. Mijn man wordt af en toe gek van me, haha! Na een paar weekjes begin ik alweer: “Ehh, zoiets zou ook wel leuk zijn toch?” Ik vind het heerlijk om jullie hier nu ook in mee te kunnen nemen door het bloggen & vloggen over ons leven.

 

Verslaafd…

Ik moet ook een verslaving bekennen.. Iedereen die mij kent weet dat ik van jongs af aan al mega verslaafd was aan nagellak.. Ik had meer dan 200 potjes nagellak. En was elke dag bijna wel bezig met een nieuw kunstwerk op mijn nagels. Inmiddels is de verslaving iets minder extreem, want ik ben overgestapt op gel nagellak. Dus in plaats van elke dag te wisselen, voorzie ik mijn nagels nu eens per 3 of 4 weken van een nieuw design. Maar dat is eigenlijk wel heel erg fijn! Ik heb ook helemaal geen tijd meer natuurlijk om dat zo vaak te doen. Maar verslaafd aan mooie nagels: Jep, nog steeds!

 

WhatsApp chat