Hi, ik ben Sanne!

Ik zal je iets meer over mij en Pet Studio vertellen.

Even voorstellen

Fantastisch om te kunnen doen waar mijn hart ligt. Fotograferen, vloggen en bloggen over allerlei onderwerpen zoals: honden, fotografie, moederschap, baby’s, kinderen, interieur en lifestyle!

Ik ben 30 jaar oud. Ik ben alweer 8 jaar getrouwd met Jelmer en ik ben mama van de drie mooiste & liefste kinderen (niet bevooroordeeld hoor, haha!) Emma (juni 2017) & Hugo (juni 2020) & Sophie (april 2022)

Samen met mijn man en 3 kinderen wonen wij in het mooie, rustige Drenthe. Heerlijk, wij genieten enorm van de rust en de ruimte! Nouja, ruimte, dat is nog een wens voor later: een héle grote tuin. Ons gezin wordt gezellig aangevuld door onze 3 honden. Die zo’n grote tuin ook wel zouden kunnen waarderen, haha

Mijn passie: fotografie

3 van mijn eigenschappen als fotograaf:
Liefde voor dieren, passie voor fotografie en eindeloos geduld en rust!

Op mijn 16e heb ik mijn eerste fotostudio spullen aangeschaft en ging ik hiermee oefenen. Al snel volgden er aanvragen van andere baasjes die ook graag zulke foto’s wilden hebben van hun huisdieren en werd ik 1 van de grootste huisdierfotografen in Nederland!

En ik ben er mega trots op! Inmiddels heb ik studiofotografie uitgebreid met buitenfotografie van honden en ook bedrijfsfotografie, lifestylefotografie en productfotografie voor de dierenbranche. De afwisseling van alle verschillende onderdelen vind ik heerlijk! Het ene moment een sprookjesachtige foto van een hond in het bos, het volgende moment lifestyle productfoto’s voor een voermerk. Fantastisch!

De mensen om mij heen weten dat:

 • Ik een heel ander HBO-diploma heb: leerkracht basisonderwijs!
 • Ik fotografeer al huisdieren vanaf mijn 14e, mijn hart heeft hier altijd al gelegen!
 • Ik ben een echte huismus: lekker thuis op de bank met de mensen om mij heen waar ik van hou!
 • Ons interieur vaker een make-over krijgt dan mijn man kan bijhouden, ghehe. Iets met 8 banken in 5 jaar huwelijk? Oeps..
  • Mijn droom een groot gezellig huis is met een héle grote tuin, heerlijk buiten zijn met Emma, Hugo, Sophie en onze honden!
  • Je mij nooit zult zien zonder nagellak en ik zelf de mooiste creaties maak met gelnagels.
  • Je mij wakker kunt maken voor sushi & rode wijnLove it! (Maar ook dat ik al meer dan een jaar geen alcohol meer drink)
  • Ik dol ben op spelletjesavonden!
  ×