Verzend- en leveringsbeleid

Verzending

De bestellingen die geplaatst worden op PetStudio.nl zijn digitale producten. Daarom worden de producten in de bestelling direct geleverd na aankoop. Een enkel product wordt in delen geleverd (dit staat aangegeven in de productomschrijving). De klant krijgt meteen na betaling toegang tot het product dat hij/zij besteld heeft. Er is dus geen sprake van verzending per post of een specifieke levertijd (tenzij anders aangegeven).

Levering

De producten worden digitaal en direct na aankoop geleverd. Er is geen sprake van een verzendmethode per post of een specifieke levertijd. 

Retourbeleid

Een bestelling kan niet geretourneerd of geruild worden omdat het om een digitaal product gaat dat meteen in bezit van de klant is na aanschaf. Zie ook Artikel 17.2 in de Algemene voorwaarden.

Klachtenregeling

Ben je niet tevreden over één van de online producten of trainingen? Dat vinden we uiteraard heel jammer om te horen. Neem dan contact met me op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing. Een bestelling kan niet geretourneerd of geruild worden omdat het om een digitaal product gaat dat meteen in bezit van de klant is na aanschaf. Zie ook Artikel 17.2 in de Algemene voorwaarden. We houden de trainingen voortdurend in ontwikkeling, dus we kijken graag samen met jou naar hetgeen dat jij gemist hebt. Of helpen je graag verder met waar jij tegenaanloopt.

Stuur me een mailtje info@petstudio.nl met jouw vraag.

Meer en uitgebreidere voorwaarden vind je in de Algemene Voorwaarden

×