EEN FOTOSHOOT DOOR EEN PROFESSIONELE HONDENFOTOGRAAF

Fotoshoot van je hond

Met meer dan 14 jaar ervaring als hondenfotograaf zet ik met alle liefde en geduld jouw hond op de foto. Wil jij prachtige, betoverende en sprekende foto’s van je eigen hond hebben? Boek dan een fotoshoot voor een prachtige, blijvende herinnering.

Prachtige foto’s van je hond,
alsof ze zó uit het beeld kunnen stappen.

Elke hond verdient een mooie foto & elk hondenbaasje verdient een mooie herinnering.

En ik wil jou héél graag helpen aan die betoverende herinnering van jouw lieve maatje. Ik weet hoe belangrijk mooie foto’s zijn. Foto’s waarbij je hart een sprongetje maakt van verliefdheid en geluk. Jouw lieve maatje.

altijd hoge resolutie

Je krijgt de foto’s op Hoge Resolutie, zodat je altijd zelf kunt afdrukken.

Geen tijdslimiet

Er is geen tijdslimiet, we nemen alle tijd voor jouw hond. Ook als hij wat langer moet wennen.

voor alle honden

Elke hond is een model. Ook als je hond bang is of niet stil wil zitten kan het gewoon.

GEDULD, RUST & LIEFDE

Met veel rust, geduld & liefde wordt de fotoshoot gedaan. Is je hond bang? Geen probleem!

WAT VOOR FOTOSHOOT WIL JIJ?

Liefde voor dieren, passie voor fotografie en een flinke dosis geduld.

Ik hou van honden, ik hou van práchtige foto’s van honden en ik heb eindeloos geduld. Met veel rust, liefde en geduld kan ik van iedere hond een prachtige foto maken. Het is nog nooit níet gelukt. Zélfs als baasjes denken dat hun hond heel bang is of totaal niet fotogeniek. Het lukt altijd, met uiteraard het welzijn van de hond voorop. Ik heb al meer dan 14 jaar ervaring met het fotograferen van honden (en katten, waar je nog een portie extra rust & geduld voor nodig hebt). Het is mijn passie om van jouw hond de mooiste foto te maken. 🥰

Mijn hart maakt bij elke hond een sprongetje. Ik zie in elke hond een mooie foto. En die wil ik zó graag voor jou maken. Dat je nóg verliefder wordt op je hond, met zo’n prachtige foto.

Paulien

“Ik ben erg tevreden over de fotoshoot bij Sanne in haar studio, zowel over de goede kwaliteit foto’s als over haar werkwijze. De honden staan echt ontspannen en vrolijk op de foto, precies zoals ik ze het liefst zie! Sanne is geduldig,gaat precies op de juiste manier om met de honden en bracht haar rust goed over op mijn honden, waardoor zij braaf hun commando’s konden opvolgen en niet als tornado’s door de studio gingen. ”

Linda

“Wat zijn ze waanzinnig mooi geworden, de foto’s van onze Zora! Vorige week hebben we samen een outdoor fotoshoot gedaan. Het was even spannend wat betreft het weer, maar wat hadden we een geluk met die zonnestralen. Met veel geduld is Zora op allerlei manieren vastgelegd waardoor we heel veel variatie in de foto’s hebben gekregen. Gelukkig hoeven we niet te kiezen uit al die foto’s, is niet te doen!”

Meer ervaringen van andere hondenbaasjes lezen?

NU IS HET TIJD VOOR JOUW HOND

Wat voor fotoshoot wil jij van jouw hond?

Klik op één van de buttons voor meer informatie
over de fotoshoots in het bos of de fotoshoots in de studio.

Boek jouw fotoshoot

Wil jij ook zulke prachtige foto’s van jouw hond(en)? Of heb je nog een vraag?
Of wil je iemand een fotoshoot cadeau geven? Bestel dan een cadeaubon in de webshop.

Bovenstaande prijzen zijn incl. BTW en exclusief reiskosten. €0,45 per km tot locatie en retour (vanaf 9422ER). Wanneer u een fotoshoot boekt gaat u automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden.
Let op: Wanneer u een fotoshoot boekt maken wij tijd voor u en uw huisdier vrij. Op dat moment kunnen wij geen andere opdracht aannemen. U kunt tot 24 uur van te voren uw afspraak verzetten. Daarna zijn wij genoodzaakt 70% van de afgesproken kosten in rekening te brengen.

×