Fotoshoot van je hond

Een fotoshoot van je hond in de studio of outdoor.
Prachtige, sprekende portretten. Zoals je hond écht is.

Liefde voor dieren, passie voor fotogrEen fotoshoot van je hond in de studio of outdoor.
Prachtige, sprekende portretten. Zoals je hond écht is.afie en een flinke dosis geduld.”

Een fotoshoot van je hond door een professionele hondenfotograaf.
Prachtige foto’s van je hond, alsof ze zó uit het beeld kunnen stappen.

Jouw hond is geweldig en dát wil jij graag op de foto hebben. Je wil prachtige foto’s van je hond, zodat je een prachtige, blijvende herinnering hebt. Het is fantastisch om foto’s te laten maken door een hondenfotograaf, want jij hoeft je geen seconde druk te maken om hóe je nou die mooie foto’s van je hond moet maken.

$

Kies voor outdoorfotografie of studiofotografie

$

Er is geen tijdslimiet. We nemen alle tijd en rust voor jouw hond. 

$

Ook jouw hond is een model! Ook als je hond nooit stil zit.  

$

Iedere hond kan op de foto. Of je hond nou bang is, heel druk is of heel jong of oud.

Een fotoshoot in het bos of in de studio

Outdoor

Sprookjesachtige foto’s in het bos tijdens een ontspannen wandeling met je hond!

Mijn hond is de allerleukste en knapste! Die van jou toch ook? Maar die knappe, eigenwijze viervoeter goed op de foto krijgen is een ander verhaal. Maar je wil natuurlijk ook aan anderen laten zien hoe knap en leuk jouw maatje is! En iets waar je natuurlijk nog (lang) niet over na wilt denken, maar je wil voor later ook een prachtige herinnering hebben aan je hond.

foto hond fotoshoot hond studio hondenfotograaf fotostudio honden fotograaf Smilde Drenthe assen

Studio

Sprekende portretten.
Alsof je hond zó uit het beeld kan stappen!

Foto’s die écht alleen maar gaan om jouw knappe, leuke, lieve hond. Geen afleiding, geen attributen. De volledige focus op jouw hond. Je wordt automatisch naar die prachtige blik van die trouwe ogen getrokken. De mooiste herinnering voor later, waar je nu natuurlijk nog niet aan wil denken, maar wel heel fijn is om te hebben! En voor nu gewoon om te pronken met jouw hond bij anderen!

Maar mijn hond blijft echt niet stilzitten…

 Herkenbaar? Je gaat door je hurken om een foto te maken en je hond komt meteen enthousiast op je afrennen! Je begint je wat te ergeren, waarom luistert je hond nou niet even voor die ene leuke foto! En helemaal in het bos is jouw hond natuurlijk gewend om lekker z’n eigen gang te kunnen gaan: lekker rennen, spelen en op avontuur!

Maar maak je geen zorgen! Met een fotoshoot gaat dit heel anders en heb jij gewoon die prachtige foto’s als resultaat. Jij mag je lekker met je hond bezig houden en af en toe wat instructies van mij opvolgen en ik zorg voor de mooie foto’s. Ik heb eindeloos geduld en rust. En je hond hoeft helemaal geen 5 minuten ergens op commando stil te zitten hoor! Ik pak gewoon dat ene moment, die ene seconde. En je hond? Die heeft het enorm naar zijn zin en wordt overladen met aandacht en snoepjes, haha!

“Er is géén tijdslimiet, we nemen alle tijd & rust voor jouw hond(en)!

Ik neem alle tijd. Of het nou 4 uur duurt, of een half uurtje.
Er is geen tijdslimiet. Het blijven dieren, je kunt nooit voorspellen hoe het gaat.
Sommige dieren hebben wat meer tijd nodig, dat is prima.
Ik kijk naar de hond, niet naar de klok.
Het gaat mij erom dat de hond zich op zijn of haar gemak voelt
en er prachtige foto’s gemaakt kunnen worden waar de hond ontspannen op staat.

PAKKETTEN

FOTOSHOOTS

LUXE FOTOSHOOT

Studio

€ 245,-

PetStudio Verwenpakket t.w.v. meer dan € 40,- met o.a. een poster van FurrPosters.nl naar keuze, allerlei verzorgingsproducten, snacks etc. 

Alle foto’s op klein formaat met een logo

Geen tijdslimiet

Alle foto’s op groot formaat digitaal voor eigen gebruik/afdrukken via WeTransfer

Keuze uit 2 achtergrondkleuren

Extra huisdier: € 25,- 

LUXE FOTOSHOOT

Outdoor

€ 245,-

PetStudio Verwenpakket t.w.v. meer dan € 40,- met o.a. een poster van FurrPosters.nl naar keuze, allerlei verzorgingsproducten, snacks etc. 

Alle foto’s op klein formaat met een logo

Geen tijdslimiet

Alle foto’s op groot formaat digitaal voor eigen gebruik/afdrukken via WeTransfer

Diversiteit in foto’s

Extra huisdier: € 25,- 

COMBINATIE

Studio & Outdoor

€ 425,-

PetStudio Verwenpakket t.w.v. meer dan € 40,- met o.a. een poster van FurrPosters.nl naar keuze, allerlei verzorgingsproducten, snacks etc. 

Alle foto’s op klein formaat met een logo

Geen tijdslimiet

Alle foto’s op groot formaat digitaal voor eigen gebruik/afdrukken via WeTransfer

Fotoshoot op 1 achtergrondkleur in de studio

Fotoshoot in het bos vlakbij de studio

Extra huisdier: € 45,-

Wil je zelf leren fotograferen?

Doe de Online Cursus Hondenfotografie en leer zélf die mooie foto’s maken van je hond. 
Helemaal op je eigen tijd!

Paulien

“Ik ben erg tevreden over de fotoshoot bij Sanne in haar studio, zowel over de goede kwaliteit foto’s als over haar werkwijze. De honden staan echt ontspannen en vrolijk op de foto, precies zoals ik ze het liefst zie! Sanne is geduldig,gaat precies op de juiste manier om met de honden en bracht haar rust goed over op mijn honden, waardoor zij braaf hun commando’s konden opvolgen en niet als tornado’s door de studio gingen. ”

Linda

“Wat zijn ze waanzinnig mooi geworden, de foto’s van onze Zora! Vorige week hebben we samen een outdoor fotoshoot gedaan. Het was even spannend wat betreft het weer, maar wat hadden we een geluk met die zonnestralen. Met veel geduld is Zora op allerlei manieren vastgelegd waardoor we heel veel variatie in de foto’s hebben gekregen. Gelukkig hoeven we niet te kiezen uit al die foto’s, is niet te doen!”

Meer ervaringen van andere hondenbaasjes lezen?

Moet ik iets meenemen & voorbereiden?

Het is handig om de favoriete snoepjes mee te nemen van je hond, of de favoriete speeltjes.
Denk hierbij aan veel verschillende snoepjes en lekkere dingen,
zodat ze steeds opnieuw weer hun best willen doen voor iets héél lekkers!
En zorg ervoor dat het kleine, hapklare stukjes snoep of worst zijn,
zodat je hond geen half uur aan het kauwen is

Verder is het fijn voor het eindresultaat als je hond een beetje schoon en gekamd is,
maar je hoeft je hond natuurlijk niet perse in bad te doen van te voren.

Uiteraard hebben we in de studio ook verschillende (natuurlijke/verantwoorde) snacks!

Mijn hond is bang, kan ik dan wel een fotoshoot doen?

Helaas zijn sommige honden inderdaad echt heel bang, dat kan gebeuren. Maar dit hoeft niet meteen een probleem te zijn. Ook bange honden kunnen prachtig op de foto. Dit vraagt alleen om nog wat extra geduld en rust. Ik weet hoe ik met bange huisdieren om moet gaan en ben van mijzelf heel erg rustig en voorzichtig. Ik zal nooit een onverwachte beweging maken bij huisdieren, of een zomaar een eng geluid maken o.i.d. Met elke beweging houd ik rekening met het dier, zodat deze niet zal schrikken.

Meestal, wanneer je het in alle rust probeert en het dier niet te veel dwingt zal het geen groot probleem zijn. Je hoeft in ieder geval niet bang te zijn dat ik iets zal doen wat de hond niet zal willen, we bekijken altijd samen wat het beste voor de hond is. En als het écht niet gaat, dan gaat het niet natuurlijk. De hond gaat voor. Maar dit heb ik nog nooit meegemaakt.

Pet Studio Verwenpakket

Wat zit daarin?

Een luxe verwenpakket met allemaal items die met zorg geselecteerd zijn voor de modelletjes!Je krijgt o.a. een A4-poster van FurrPosters naar keuze, allerlei fijne verzorgingsproducten, lekkere snacks en meer!

De inhoud van het pakket kan soms wat wisselen. Maar de poster zit er sowieso altijd in!

Wat krijg ik na een fotoshoot?

Nou, gewoon alles!

Je krijgt eerst alle gelukte foto’s op klein formaat, met een klein logo. Deze krijg je via een speciale webpagina, persoonlijk voor jou. Later krijg je ook alle foto’s op groot formaat via WeTransfer. Dan kun je dus altijd alles zelf afdrukken! Ideaal!

Grote, digitale bestanden?

Wat is dat nou? Wat kan ik daarmee?

Digitale bestanden/Hoge Resolutie/Groot formaat: Dit zijn de bestanden die geschikt zijn om af te drukken. Hier staat dus ook geen logo op. En hiermee kun je dus je huis behangen als je dat wil. Of in alle soorten, vormen en maten af laten drukken.
En bij het Luxe pakket krijg je dus alle foto’s op groot formaat, dan hoef je nooit meer te kiezen en heb je alles in eigen beheer!

Kan ik dat dan niet met gewone foto’s?

Nee, maar..

Nee, de foto’s op klein formaat of ook wel webformaat, genoemd zijn niet geschikt om af te drukken. Daar is de resolutie te laag voor en daar staat een klein logo op. Deze foto’s zijn bedoeld om lekker mee te pronken op je telefoon, computer of Social Media en websites. De foto’s mag je met een logo dus ook gewoon op je Facebook, Instagram of website gebruiken, super leuk zelfs!

Maar.. Je krijgt later ook alle grote digitale bestanden, dus dan kun je alles afdrukken!

Je kunt er zelfs je huis mee behangen!

FAQ

Veelgestelde vragen

Wat krijg ik bij een fotoshoot?

U krijgt altijd alle gelukte foto’s op klein formaat (geschikt voor Facebook en websites etc.) met een klein logo. Verder heeft Pet Studio verschillende pakketen, voor zowel studiofotografie als outdoorfotografie. Wat je naast alle kleine foto’s krijgt bij de fotoshoot is afhankelijk van het door u gekozen pakket. Mocht u toch nog vragen hebben kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

Hoe krijg ik mijn foto’s aangeleverd?

U krijgt de foto’s op een gepersonaliseerde webpagina, u krijgt dus een e-mail met een link naar deze site.

Wanneer krijg ik mijn foto’s?

Na de fotoshoot ga ik zo snel mogelijk met uw foto’s aan de slag. Ik vind het zelf ook veel te leuk om het resultaat te zien en met u te delen! U krijgt binnen 5 werkdagen uw foto’s.

Een leuk dagje uit….

Drenthe, niet echt centraal.. Maar wel een heel mooie omgeving om er een leuk dagje uit van te maken! De studio is gevestigd in een bosrijke omgeving (het Drents-Friese Wold), wat natuurlijk ideaal is met honden. Er zijn allerlei prachtige wandelroutes, zoals “de Natte Neuzen” route speciaal voor honden, nog geen 10 minuten van de studio. Daarnaast is er in de omgeving voldoende te doen voor het hele gezin in bijvoorbeeld het leuke dorp Appelscha, zoals Attractiepark Duinenzathe. Dus combineer de fotoshoot met een heerlijke middag in de prachtige Drentse natuur of een gezellig dagje pretpark.

Mijn hond kan niet loslopen, en nu?

In de studio is dat natuurlijk helemaal geen probleem, de studio is een afgesloten ruimte dus uw hond kan hier zonder problemen los rondlopen. Op een buitenlocatie is het natuurlijk een ander verhaal, maar ook dan maakt het niet uit. Veiligheid van de honden gaat voorop, dan maken we aangelijnd foto’s en kunnen we een riem eventueel wegwerken mocht u dat willen.

Ik heb meerdere honden, kunnen deze samen op de foto?

Ja, dat is mogelijk. Het is wel afhankelijk van uw keuze: studio of outdoor. Bij outdoor kunnen uw honden natuurijk altijd samen op de foto! Áls dit lukt natuurlijk, het blijven dieren en het is soms een hele uitdaging om ze samen op de foto te krijgen. We maken dan zowel individuele portretfoto’s als foto’s van de honden samen. In de studio is dit wat lastiger, onze studio biedt momenteel nog niet de mogelijkheid om de honden tegelijk samen op de foto te zetten. Wel zijn hier genoeg andere leuke oplossingen voor: stuur gerust een mailtje!

Wanneer kan ik mijn hond/kat op de foto laten zetten?

Fotoshoots vinden zowel overdag als ’s avonds en door de week of in het weekend plaats. Er is ruimte om, na de autoreis, uw hond even uit te laten.
Ook beschikken we over een ruime parkeerplaats op eigen terrein. Wanneer u binnen komt zal uw hond even moeten wennen, terwijl hij/zij dit doet bespreken wij onder het genot van een kop koffie/thee de wensen voor de fotoshoot.

Hoe lang duurt een fotoreportage?

Omdat er hoge eisen gesteld worden aan de kwaliteit is er geen tijdslimiet aan de shoot gebonden, ik neem alle tijd voor uw hond. Dieren fotograferen is niet altijd even makkelijk, de ene hond is een geboren model terwijl we voor de andere hond veel geduld op moeten brengen. Daarom  nemen we rustig de tijd om uw dier te laten wennen en hem op de gevoelige plaat vast te leggen, precies zoals hij/zij is.

Wat krijg ik na de fotoreportage?

Met veel geduld en verschillende afleidingsmanoeuvres komen we uiteindelijk tot een prachtig resultaat met zoveel mogelijk afwisselende poses. Hoeveel foto’s dit zullen zijn, hangt van uw dier af. We hebben te maken met levende wezens en kunnen dus niet van te voren vaststellen wat u zult krijgen. Ik zorg ervoor dat uw dier op zijn/haar gemak is en de fotoshoot zoveel mogelijk naar uw wens verloopt en dat u dus zoveel mogelijk keus heeft.

Waar vindt de fotoreportage plaats?

Een studio-fotoshoot van uw hond vindt plaats in de studio in Smilde (Drenthe, 9422 CX). Een outdoor-fotoshoot kan op iedere gewenste buitenlocatie. (€0,25 per km tot locatie en retour, vanaf 9422ER).

De fotoshoot verplaatsen of annuleren?

Wanneer u een fotoshoot boekt maken wij tijd voor u en uw huisdier vrij. Maar het kan natuurlijk gebeuren dat er toch iets tussen komt, of het weer werkt niet mee bij een outdoor-fotoshoot. Wanneer er veel regen voorspeld wordt kijken we samen naar een nieuwe afspraak.
Op het moment dat u een fotoreportage heeft, kunnen wij geen andere opdracht aannemen. U kunt tot 24 uur van te voren uw afspraak verzetten. Daarna zijn wij genoodzaakt 70% van de afgesproken kosten in rekening te brengen.

Bovenstaande prijzen zijn incl. BTW en exclusief reiskosten. €0,25 per km tot locatie en retour (vanaf 9422ER). Wanneer u een fotoshoot boekt gaat u automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden.
Let op: Wanneer u een fotoshoot boekt maken wij tijd voor u en uw huisdier vrij. Op dat moment kunnen wij geen andere opdracht aannemen. U kunt tot 24 uur van te voren uw afspraak verzetten. Daarna zijn wij genoodzaakt 70% van de afgesproken kosten in rekening te brengen.

×