ONLINE CURSUS

Smartphone Fotografie

Leer jouw hond fotograferen met je smartphone.
Prachtige, sprekende foto’s van je hond met de telefoon die je altijd in je broekzak hebt! Maak de mooiste herinneringen van jouw hond.

Voor Android & iOS

De foto’s die jij met je telefoon maakt worden niet mooi of onscherp.
Bij anderen zie je prachtige foto’s en bij jou wil dit maar niet lukken. Herkenbaar?

Je hond zit mooi of je hebt een prachtig stukje natuur ontdekt op je wandeling. Je wil er een foto van maken met je telefoon om deze herinnering vast te leggen. Maar.. De foto is helemaal niet zo mooi als je dacht en eigenlijk herken je hier jouw mooie moment helemaal niet in. Al gauw denk je dat mooie foto’s met je telefoon maken niet mogelijk is of niet voor jou weggelegd is. Zijn deze dingen herkenbaar voor je?

$

Jouw telefoonfoto’s zien er echt uit als telefoonkiekjes. Ze worden helemaal niet zo mooi als je hoopt en zoals jij het in het echt ziet.

$

Je foto’s worden niet scherp en zo’n wazige achtergrond lijkt al helemaal onmogelijk. Een sprekende, mooie foto van je hond met je telefoon lukt niet.

$

Je weet niet hoe je de juiste belichting op de foto moet krijgen. Soms zijn ze helemaal overbelicht of juist te donker..

$

Je hond is te druk of kijkt de verkeerde kant op als jij een foto wil maken. Een scherpe foto is een onmogelijke opgave en bij jou lijkt het elke dag wel #wontlookwednesday

Wil jij ook van dit…

…naar dit?

Ik ga jou helpen om mooie foto’s van je hond te maken met je smartphone.

IN DEZE CURSUS..

$

Leer je hoe je een scherpe, sprekende foto van je eigen hond kunt maken en welke instellingen je hiervoor gebruikt

$

Leer je kijken als een echte smartphone fotograaf en de juiste plekjes te vinden voor een mooie foto

$

Leer je hoe je je hond kunt laten poseren en hoe je van jouw hond een echt topmodel maakt

$

Leer je op de juiste manier samenwerken met je hond en krijg je een betere band zodat jullie allebei plezier hebben in fotograferen

$

Leer je alles wat je nodig hebt om een foto met een wauw-effect te maken en nemen we afscheid van de telefoonkiekjes

$

Leer je met een simpele finishing touch als nabewerking je foto een wauw-effect te geven

Je kunt de cursus helemaal op je eigen tijd volgen. In eenvoudige videolessen en leuke praktijkopdrachten leer je om sprekende foto’s te maken met je telefoon. 

De cursus is geschikt voor Android & iOS

Welke smartphone heb ik dan nodig?

Je kunt met iedere smartphone mooiere foto’s leren maken. Om het beste resultaat te kunnen behalen en alles uit deze cursus te kunnen halen is het wel handig als je telefoon een ‘portret’-stand heeft. Om mee te kunnen doen en je foto’s te kunnen verbeteren is het dus niet noodzakelijk om de allernieuwste smartphone te hebben. Vraag je je af of jouw telefoon wel geschikt is? Of weet je niet of jouw telefoon een portretstand heeft, waar ik het over heb? Stuur me dan gewoon een DM op Instagram of een mailtje, dan kijk ik even met je mee!

Wil jij ook…

$

Foto’s met een wauw-effect, gewoon met je smartphone?

$

Sprekende, scherpe foto’s leren maken van je hond

$

Veel makkelijker mooie foto’s leren maken, met de camera die je altijd in je broekzak hebt

$

Prachtige herinneringen kunnen maken zonder dat je een fotocamera mee moet slepen

$

Leren hoe je van jouw hond een topmodel maakt

Dan is deze cursus echt helemaal iets voor jou! Geen (onscherpe) telefoonkiekjes meer, maar prachtige foto’s van jouw hond die bijna niet te onderscheiden zijn van fotografen-kwaliteit! Ben jij klaar om aan de slag te gaan met het fotograferen met je Smartphone?

Yes, I’m ready!

Er is niemand anders die
de blik van jouw hond zo goed kent als jijzelf! 

Waarom zou je dan niet zelf leren om je hond goed op de foto te zetten,
zodat je áltijd leuke foto’s hebt van je hond.

Maar het lukt me niet om foto’s van mijn eigen hond te maken..

Ik wil zo graag mooie foto’s van mijn hond, maar hij wil echt niet stilzitten.. 
Zonde! Want dat is niet nodig, ook van jouw hond kun je mooie foto’s leren maken. En dat ga ik je in deze cursus leren. Want iedere hond verdient een baasje die mooie foto’s kan maken! En elke hond verdient een mooie foto! Weg met die telefoonkiekjes die iedereen kan maken, maar ga voor dat prachtige eindresultaat.
Ook jij & je hond kunnen dit. 
Je moet alleen weten wat je moet doen, welke tips en trics! In deze cursus ga ik je stap voor stap leren hoe je alles moet doen om die sprekende foto te maken.

OOK JOUW HOND IS FOTOGENIEK, JE MOET ALLEEN DE JUISTE KNOPJES LEREN VINDEN

Maar het lukt me niet om foto’s van mijn eigen hond te maken..

Ik wil zo graag mooie foto’s van mijn hond, maar hij wil echt niet stilzitten.. 
Zonde! Want dat is niet nodig, ook van jouw hond kun je mooie foto’s leren maken. En dat ga ik je in deze cursus leren. Want iedere hond verdient een baasje die mooie foto’s kan maken! En elke hond verdient een mooie foto! Weg met die telefoonkiekjes die iedereen kan maken, maar ga voor dat prachtige eindresultaat.
Ook jij & je hond kunnen dit. 
Je moet alleen weten wat je moet doen, welke tips en trics! In deze cursus ga ik je stap voor stap leren hoe je alles moet doen om die sprekende foto te maken.

OOK JOUW HOND IS FOTOGENIEK, JE MOET ALLEEN DE JUISTE KNOPJES LEREN VINDEN

MIJN MISSIE

Het is mijn missie dat elk hondenbaasje zélf mooie foto’s van zijn hond kan maken & altijd waardevolle herinneringen heeft

Waarom deze smartphone cursus?

Als hondenfotograaf ben ik natuurlijk dól op mooie hondenfoto’s. Maar eigenlijk gaat het verder dan dat. Het is mijn missie dat elk hondenbaasje zélf prachtige foto’s van zijn hond kan maken en plezier in het fotograferen kan hebben. Ik weet namelijk hoe belangrijk is het is om mooie foto’s van je huisdier te hebben. Niet alleen voor nu, om te genieten en om trots te zijn op je eigen hond.. Maar ook voor later, als waardevolle herinnering.

In mijn jeugd had ik mijn eerste eigen kat Mickey en ik had echt zó’n bijzondere band met hem. Het was echt mijn maatje. Helaas werd hij ziek en moesten we al veel te jong afscheid van hem nemen. En ik heb bijna geen foto’s van hem.. Daar heb ik nog steeds zoveel spijt van. Dat gun ik niemand. Want iedereen moet genoeg prachtige herinneringen hebben van hun dierbare viervoeter. Want even eerlijk? Ze zijn veel meer dan ‘gewoon’ een huisdier. Ze zijn ons gezinslid, ons maatje.

En nu frustreerde het mij enorm dat ik alsnóg weinig foto’s van mijn eigen honden had, omdat ik in mijn vrije tijd niet ook nog eens die zware camera mee wilde slepen naar het bos. En een smartphone? Die maakt geen mooie foto’s… Tenminste.. Dat dacht ik.

Maar na maanden oefenen en ontwikkelen heb ik ontdekt dat je wél prachtige foto’s met je smartphone kunt maken. Zelfs zó goed, dat ze amper van camerakwaliteit te onderscheiden zijn. Je moet alleen wel even weten hoe en welke technieken je moet gebruiken. En met mijn 12 jaar ervaring als professioneel hondenfotograaf weet ik precies de juiste kneepjes van het vak. En dat is precies wat ik je wil leren, zodat jij nooit meer te weinig foto’s maakt.

INHOUD CURSUS

Module 1: Let's get started

1.1 | Wat is je doel?
1.2 | Jouw stijl ontdekken
1.3 | Zo begin je

Module 2: Instellingen

2.1 | Instellingen
2.2 | Belichting
2.3 | Scherpstellen

Module 3: Je hond is jouw model

3.1 | Jij & je hond
3.2 | Zo wordt je hond een topmodel
3.3 | Wat werkt niet?

Module 4: Zo maak je de juiste foto

4.1 | Leer kijken als een smartphone fotograaf
4.2 | Compositie
4.3 | Omgeving
4.4 | Waar sta jij?

Module 5: Alles op een rij

5.1 | Zo maak je die mooie foto écht

Module 6: Nabewerking

6.1 | Zo krijg jij wauw-foto’s
6.2 | Nabewerken op je telefoon

ONLINE CURSUS

Smartphone Fotografie

€ 247,-

Levenslang toegang tot de cursus

Direct aan de slag, na aanschaf heb je meteen toegang

6 modules met in totaal 16 videolessen en werkboeken met praktijkopdrachten

Helemaal in je eigen tijd te volgen

Met een moment dat je je foto & vragen kunt opsturen voor hulp & feedback

Ook toegang tot alle updates in de toekomst

Koop nu

Betaal in 3 maandtermijnen van € 82,40

JOUW MAATJE

Je hond is zoveel meer dan alleen een hond, waarom zouden we dan genoegen nemen met een kiekje?

Je wil het liefst zoveel mogelijk foto’s maken van je hond
en prachtige herinneringen vastleggen.

En die telefoonkiekjes heb je al zoveel van, jij wil toch ook meer?

Want herinneringen kun je alleen maar nu maken. Daarom is het nu de perfecte tijd om hierin te groeien. Om prachtige herinneringen te verzamelen van je hond. Nu zijn het mooie foto’s van je hond, later super waardevolle herinneringen. En dat is iets waar je geen spijt van wil krijgen. Maar je wil ook nu kunnen genieten van prachtige foto’s, toch?
Lekker genieten, trots zijn en pronken met je eigen hond. En die foto’s, die heb je ook nog eens zélf gemaakt! Hoe tof is dat? Driedubbel trots.

Maak foto’s waarbij jouw hart een sprongetje maakt. Waarbij je hart ontploft van trots en liefde. Waarbij je kunt denken: “Oh wauw, wat staat mijn hond hier geweldig op, deze foto wil ik wel aan de hele wereld laten zien!”

In de cursus leer ik je hoe jij deze mooie, waardevolle herinneringen kunt maken met de camera die je altijd in je broekzak hebt.

Yes, dit wil ik!

Ik had veel te weinig mooie, sprekende foto’s voor Instagram..

MAAR OOK GEEN TIJD & ZIN OM STEEDS MIJN CAMERA MEE TE NEMEN MET WANDELINGEN..

Ik wilde graag mooie foto’s van onze honden op Instagram plaatsen, maar ik had eigenlijk nooit genoeg mooie foto’s. Maar nieuwe foto’s maken kwam er ook niet echt van. En de foto’s met mijn telefoon vond ik niet mooi genoeg om op mijn feed te plaatsen. Je ziet soms zúlke mooie Instagram accounts van honden. Daar staan altijd hele mooie, sprekende foto’s op. Telefoonkiekjes passen daar niet altijd tussen. Daarom wilde ik op een makkelijkere manier mooie foto’s maken. Het liefst gewoon met de smartphone, want die heb je altijd bij je. Dan kun je daarmee ook eens foto’s maken die gewoon mooi staan op je feed. 

En dat is gelukt! Ik kan nu met mijn Smartphone foto’s maken die prachtig staan in mijn feed. Sprekende foto’s met een heerlijke vibe. Super geschikt voor een hondenaccount op Instagram. I love it!

Ik wil ook makkelijk mooie foto’s voor Insta!

VEELGESTELDE VRAGEN

FAQ

Wanneer kan ik beginnen met de cursus?

Je krijgt na aanschaf meteen toegang tot de cursus. Je kunt dus meteen aan de slag! Yes!

Welke smartphone moet ik hebben?

Dat maakt in principe niet veel uit. Je kunt met iedere smartphone leren om mooiere foto’s te maken. Je kunt met Android & iOS meedoen. Je kunt wel het mooiste resultaat behalen als jouw smartphone een ‘portretmodus’ of ‘portretstand’ heeft.

Zitten er ook opdrachten & oefeningen bij?

Ja, zeker! Bij iedere les zitten leuke praktijkopdrachten om te oefenen en de geleerde informatie te leren beheersen.

Ik maak al best leuke foto's met mijn smartphone, is het dan ook geschikt?

De cursus neemt je van het begin tot het eind mee om dát mooie, sprekende resultaat te krijgen. Wil jij het resultaat leren behalen dat je in de voorbeeld foto’s ziet? En ben je daar nu nog niet? Dat leer ik je in de cursus.

Wat maakt deze smartphone fotografie cursus speciaal?

De cursus leert je hoe je zúlke mooie, sprekende foto’s van je hond leert maken. Foto’s die amper te onderscheiden zijn van spiegelreflex-camera foto’s. Dát is wat ik je ga leren. Je leert écht je hond fotograferen met je smartphone.

Mijn hond zit niet stil, heeft het dan wel zin?

Ja zeker, juist! In de cursus leer je ook hoe je je hond kunt leren poseren en hoe je van jouw hond een topmodel kunt maken. Je bent namelijk niet de enige met een niet-op-afstand-bestuurbare-hond. 😉

Zit er ook nabewerking in?

Yes, we behandelen ook de nabewerking om van jouw foto écht een wauw-foto te maken met de juiste finishing touch. En nee, dit is niet ingewikkeld, maar juist super makkelijk & snel!

Hoelang duurt de cursus?

De cursus is bestaat uit 6 modules met videolessen van ongeveer 2 tot 10 minuten. De meeste lessen bevatten werkboeken, met allerlei oefeningen om het in de praktijk te brengen. En sommige lessen zul je meerdere keren willen bekijken. Uiteindelijk moet je natuurlijk ook oefenen in de praktijk.

Ik heb nu geen tijd, kan ik ook later starten?

Je kunt starten wanneer jij wil. Je kunt de hele cursus doen op je eigen tijd. Je hebt levenslange toegang, dus don’t worry. Je hebt alle tijd!

Hoelang heb ik toegang tot de cursus?

Je hebt een levenslange toegang, je kunt dus altijd nog een keer kijken en de cursus volgen.

Moet ik jaarlijks betalen of zit ik aan een abonnement vast?

Nee, je koopt de cursus in 1x en hebt daarmee levenslang toegang tot de cursus én alle updates in de toekomst.

Je kunt de cursus wel in termijnen betalen. Bijvoorbeeld in 2 of 3 maandtermijnen. Maar na deze termijnbetaling komen er geen extra kosten meer bij. Het gaat echt om een eenmalige aanschaf.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja, je kunt de cursus in 1x of je kunt de cursus in 2 of 3 maandtermijnen betalen.

Ik wil ook leren fotograferen met een spiegelreflex, is deze cursus dan wel geschikt?

Als je wil leren fotograferen met een spiegelreflexcamera raad ik je de gewone Online Cursus Hondenfotografie aan. Smartphone Fotografie is heel anders dan gewone hondenfotografie.

Zit er ook begeleiding van jou bij?

In principe is het een cursus die je op je eigen tijd, zelf doet. Maar er zit wel een moment in dat je een foto kunt opsturen met je vragen. Dan help ik je bij je vragen en je krijgt feedback op je foto.

Wil je liever leren fotograferen met een spiegelreflexcamera?

Online Cursus Hondenfotografie

Heb je een vraag?

Stuur me een mailtje

gratis e-book tips hondenfotografie hondenfoto hondenfoto's tips cursus hondenfotograaf

Download het gratis E-book

Jouw hondenfoto's naar the next level. Een stappenplan om betere foto's van je hond te gaan maken. 

Wil jij mooiere foto's van je hond leren maken? Meld je aan voor het e-book en ga aan de slag!

Yes, je bent aangemeld! Check je mailbox (ook je spambox)

×