Hi, ik ben Sanne

Ik leer jou om prachtige hondenfoto’s te maken

Ik ben Sanne en ik ben al meer dan 14 jaar professioneel hondenfotograaf. Het is mijn missie om andere hondenbaasjes en (hobby)fotografen te helpen om mooiere foto’s van hun honden te leren maken.

Elke hond verdient een mooie foto

En ik wil jou graag helpen om dat te doen. Want jij kunt zélf die prachtige foto’s maken, zodat je altijd geweldige foto’s & herinneringen van je hond hebt.
Het is namelijk niet zo moeilijk, je hebt alleen nét even die praktische en handige tips nodig. En die geef ik je. Zonder technische rompslomp. Gewoon wat je nodig hebt om die mooie foto van je hond te maken.

Leer prachtige hondenfoto’s maken in eenvoudige stappen.

Hondenfotografie

Leer zélf die mooie outdoorfoto’s maken van je eigen hond met deze online cursus. Ik leer je alles wat je nodig hebt om dat sprekende eindresultaat te behalen!

Smartphone fotografie

In deze cursus leer jij wauw-foto’s maken met je smartphone. Hoe maak je mooie, scherpe en sprekende foto’s met de camera die je altijd op zak hebt?

Binnenfotografie

In deze cursus leer jij sprekende en stralende foto’s te maken ín huis! Hoe ga je om met de belichting? Met de plek? Met de setting? Je leert het allemaal in deze Online Cursus!

REVIEW

“Sanne legt in elk filmpje alles zo rustig en duidelijk uit, heel rustgevend om naar te luisteren.
Het fotograferen wordt niet alleen makkelijker, maar ook leuker met alle tips!”

Joyce & river rose

×