ONLINE CURSUS

Hondenfotografie

Leer zélf die prachtige foto’s maken van je hond. In eenvoudige stappen, zonder technische rompslomp.
Want jij kunt óók zulke mooie foto’s leren maken van je hond!

herken je dit?

Je probeert foto’s te maken van je hond, maar je hond wil niet stil zitten en als je thuis komt zie je dat de foto’s weer niet scherp zijn. Of weer niet zijn geworden wat je eigenlijk had gehoopt.

Mooie foto’s van je hond zijn waardevol en belangrijk.
Daarom is het ook extra frustrerend als dit (weer) niet lukt.
Omdat ik wéét dat jij het met de juiste tips & tricks ook kunt, wil ik je daar dólgraag bij helpen. Zodat jij ook, zonder al die frustratie en ergernis, die mooie foto’s van je allerliefste maatje kunt maken.

YES, TELL ME MORE!

"

IN DEZE HONDENFOTOGRAFIE CURSUS LEER IK JE ÁLLES WAT JE NODIG HEBT OM DIE MOOIE FOTO VAN JE HOND TE MAKEN 🥳

Dit ga je leren

Z

Alles wat je nodig hebt om die prachtige foto van je eigen hond te maken!

Z

De makkelijkste en meest praktische instellingen voor hondenfotografie

Z

Hoe je scherpe foto’s maakt met een wazige achtergrond – zodat jouw hond er echt uit springt!

Z

Hoe je samenwerkt met jouw hond om hem mooi op de foto te krijgen. Meer rust en minder frustratie!

Z

Je leert alles over belichting, hoe je hiermee om gaat en welke instellingen hierbij het beste zijn

De ervaring & groei van het baasje van Mylo

Voor de cursus

na de cursus

“Mijn liefde voor fotografie is enórm gegroeid, voornamelijk door mijn groei & ontwikkeling.

Ik worstelde enorm met scherpte-diepte en met het instellen van een juist focuspunt. De online cursus heeft hier erg bij geholpen. Door de tips en tricks in de cursus lukt het steeds beter om Mylo echt uit de foto te laten springen. De online cursus is super gemakkelijk te volgen en kan op elk moment gedaan worden, wat heel fijn is naast een drukke studie of baan.

Ik zou de online cursus zeker aan anderen aanbevelen.”

Esmé & Mylo

Zo werkt het..

DIRECT TOEGANG

Na aanschaf kun je metéén aan de slag. Helemaal op je eigen tijd en levenslang toegang tot de cursus. Óók tot alle updates in de toekomst.

JE LEERT FOTOGRAFEREN

Zónder technische rompslomp. Precies wat je nodig hebt om die mooie foto te maken. En écht fotograferen, zonder veel te hoeven nabewerken. Nabewerken is een finishing touch.

COMMUNITY

In de besloten community kun je je vragen & foto’s delen met de andere cursisten. En feedback geven en krijgen, ook van mij. Samen verder leren voor de mooiste foto’s!

En dit gaat het jou opleveren 🤩

Z

Prachtige herinneringen van je hond op élk moment en van elke levensfase

Z

Je kunt zélf mooie foto’s maken, dus je bent niet meer afhankelijk van die ene fotoshoot met een fotograaf

Z

Scherpe foto’s! Dat scheelt een hoop frustratie..

Z

Jij weet nu ook hoe je je camera moet instellen – en dat is makkelijker dan je denkt!

Z

Je hoeft niet mega goed te worden in nabewerken en Photoshop, want die mooie foto leer je al maken met je camera!

Z

Mooie foto’s van jouw hond aan de muur, die je ook nog eens zelf gemaakt hebt! Hoe gaaf is dat!

JOUW MAATJE

Je hond is zoveel meer dan alleen een hond, waarom zouden we dan genoegen nemen met een kiekje?

Dit zeggen anderen over de cursus

Op de wachtlijst

Meer reviews & ervaringen

MIJN MISSIE

Het is mijn missie dat elk hondenbaasje zélf mooie foto’s van zijn hond kan maken & altijd waardevolle herinneringen heeft

Ik wil je graag iets op het hart drukken..

WAAROM JIJ NU MOET INVESTEREN IN JE HONDENFOTO’S..

Hi, ik ben Sanne! Al meer dan 12 jaar hondenfotograaf en ik weet hoe belangrijk het is om mooie foto’s te hebben van je hond. Onze honden zijn onze maatjes. Ze betekenen zoveel meer voor ons dan ‘gewoon een hond’. Toch? En daarom is het nú zo belangrijk om waardevolle herinneringen te verzamelen van je hond.

Ik heb ervaren hoe het is om geen mooie foto’s te hebben van zo’n dierbaar maatje. In mijn jeugd had ik mijn eerste eigen kat, Mickey. Hij was écht mijn maatje. Maar helaas werd hij veel te jong ziek en moesten we afscheid van hem nemen. Ik heb maar 2 foto’s van hem. En dat raakt me elke keer weer. Je wil overvloedig veel prachtige herinneringen hebben om terug te kijken, voor als je maatje er later (hopelijk heel veel later!) niet meer is. Maar de realiteit is dat ze niet levenslang bij ons blijven. En om dan mooie herinneringen te hebben, moet je ze wel nú maken.

Daarom is het mijn missie geworden dat íeder hondenbaasje prachtige foto’s kan maken van zijn eigen hond. En daar wil ik bij helpen. Zodat deze herinneringen nóg mooier en waardevoller worden. En hoe gaaf is het als je deze foto’s zélf zo mooi kunt maken. Dat je écht jouw hond kunt fotograferen, zonder dat je hier iedere keer een fotoshoot voor hoeft te boeken.

Ik wil dat jij zelf die mooie foto’s van je hond kunt maken, zodat je nú kunt pronken met je hond en later met een warm & trots gevoel kunt terugkijken.
Dus ik wil je op het hart drukken: investeer jouw tijd en aandacht in het maken van mooie foto’s van je hond.

Op de wachtlijst

Wat zit er in de cursus?

Anouk & Spike

“Ik ben zeer tevreden, ik zal het zeker aanraden aan andere hondenliefhebbers!”

Margo, Zoey & Lara

“Met deze cursus leer je in rustige en eenvoudige stappen hoe je het perfecte plaatje schiet.”

Joyce & River Rose

“Het fotograferen wordt makkelijker & leuker met alle tips!”

Meer ervaringen van anderen lezen?

Lees de volledige reviews onderaan deze pagina

INHOUD CURSUS

Module 1: Hoe begin je?

1.1 | Hoe begin je?
1.2 | Jouw motivatie
1.3 | Find your purpose

Module 2: Apparatuur

2.1 | Goed apparatuur: een vereiste?
2.2 | Welke camera?
2.3 | Het goede glaswerk
2.4 | Accessoires
2.5 | Hardware & Software
2.6 | Dus wat is nou de beste set?

Module 3: Instellingen

3.1 | De meest praktische instellingen
3.2 | Portret of actie?
3.3 | Weersomstandigheden

Module 4: Jij & je hond

4.1 | Ken je hond
4.2 | Ken jezelf
4.3 | Afleiden
4.4 | De ideale beloning
4.5 | Poseren
4.6 | Vraag hulp
4.7 | Wat werkt absoluut niet?

Module 5: Locatie & omgeving

5.1 | Wat voor locatie?
5.2 | Wat is geschikt voor foto’s?
5.3 | Locatie optimaal benutten
5.4 | Leer kijken als een fotograaf
5.5 | Licht
5.6 | Seizoenen op de foto
5.7 | Waar sta jij?

Module 6: Tips & Tricks

6.1 | Scherpstellen
6.2 | Kijkruimte & beeldverhouding
6.3 | Probeer en experimenteer

Module 7: Nabewerking

7.1 | Nabewerking
7.2 | Een foto bewerken in Photoshop
7.3 | Een foto bewerken in Lightroom

Bonuslessen

Bonusles 1: 6 waardevolle tips
Bonusles 2: Je eigen fotografiestijl
Bonusles 3: Zwarte honden fotograferen

De ervaring & groei van het baasje van Noodle

Voor de cursus

na de cursus

“Ontzettend blij dat ik deze stap heb gezet! Het fotograferen is zo nog veel leuker!

Ik ben je eeuwig dankbaar dat je je kennis op papier hebt gezet! Zoveel van je kunnen leren!”

Robin & Noodle

PRIJZEN

Heel binnenkort komt er een volledig nieuw cursusaanbod! En dat gaat suuuuuuuper gaaf & waardevol worden! 🥳🤩

Schrijf je in en wij houden je op de hoogte als het nieuwe aanbod live gaat!

Ervaringen van andere hondenbaasjes

deze hondenbaasjes zijn al aan de slag gegaan met hun hondenfoto’s
en dit is hun ervaring

Margo,
Zoey & Lara

‘Fotografie is mijn hobby en passie, hierin kan ik mijn creativiteit in kwijt en maak ik mooie plaatjes van mijn honden. Door de foto’s die ik maak heb ik altijd mooie herinneringen bij me.

Ik merkte wel dat ik mezelf wou verdiepen in fotografie en hoe ik nou nog betere plaatjes kan schieten. Het is namelijk best lastig als je alles zelf moet uitvogelen. Met deze cursus leer je in rustige en eenvoudige stappen hoe je het perfecte plaatje schiet.

Wat ik heel fijn vond ik dat er duidelijk eerst een stuk over je camera ging en daarna je hond en jijzelf. Want zonder basis van je camera kun je nog steeds niet een goede foto maken.

Sanne legt alles heel rustig en makkelijk uit in de cursus. Wat ik juist fijn vond, is dat het juist niet langdradig is. Je houdt echt je aandacht bij elk stukje van de modules. Het zijn korte filmpjes met uitleg en daardoor heel toegankelijk. Vooral de settings van de camera vond ik enorm nuttig om te leren en mijzelf daarin te laten groeien door die tips op te volgen.

Ik snap dat mensen denken “oef het is wel een prijs, maar ik kan je wel vertellen dat het het geld waard is. Of je nou beginner bent of al wat plaatjes hebt gemaakt, dit is echt een fijne cursus om mee te werken en van te leren.

‘Een onwijs leuke training om te volgen als je gek bent op honden en fotografie. De training zit vol met tips over hoe jij je hond het beste op de foto kan zetten. Alle onderwerpen komen hierbij aan bod. Hoe jij je camera het beste kan instellen, tot aan hoe jij je hond het beste kan begeleiden tijdens een fotoshoot. Ook de informatie over hoeveel invloed de omgeving of locatie hebben, waren heel behulpzaam!

Zelf vind ik het heel fijn dat ik de training vanuit huis kan volgen waar en wanneer ik dat wil. Je kan precies zien waar je bent gebleven en Sanne legt alles in hele duidelijke, korte video’s uit per module.

Als je meer wilt halen uit jouw camera en dit wilt combineren met jouw liefde voor honden, ga je dat met deze training bereiken!

‘Geweldige en duidelijke foto cursus voor iedereen die zijn hond mooi op de foto wil zetten.

Sanne legt alles heel duidelijk uit, en zeker met de filmpjes en voorbeelden is het makkelijk te begrijpen.

De filmpjes zijn niet te lang waar door je goed gefocust kan blijven. Ook kan je het doen op de tijd die het beste voor je uitkomt, geweldig!
Ook kwamen de tips over hoe je hond te sturen/op gemak te stellen goed van pas, ook al luistert Splinter al heel goed maken deze tips de fotoshoot nog gemakkelijker.

Ik kan niet wachten om meer aan de slag te gaan met het maken van portret foto’s!

 

Ik raad deze cursus voor iedereen aan die graag mooie foto’s van hun honden wil maken.
De prijs is het helemaal waard!’

Anouk & Spike

‘Ik ben zeer tevreden over de cursus! Het fijnste aan deze cursus vond ik de tips en voorbeelden die gegeven werden. Ik vind het fijn om eerst iets als voorbeeld te kunnen pakken, en dat proberen na te doen. Hier ben ik dus lekker mee aan de slag gegaan. Het wordt allemaal super duidelijk en rustig uitgelegd door Sanne waardoor het heel goed te volgen is.

Persoonlijk vond ik het heel fijn dat je op elk moment, waar dan ook, de cursus kunt volgen en dat het niet te lange clips steeds waren. Zo blijft het makkelijk te volgen en ben je niet op een gegeven moment je concentratie kwijt.

Ik vond het vooral fijn dat je wat voorbeelden van instellingen gaf, hier zat ik altijd mee te struggelen en nu gaat het maken van de foto’s echt veel soepeler en leuker!

Ik zal het zeker aanraden aan andere hondenliefhebbers!’

Joyce & River Rose

Sanne legt in elk filmpje alles zo rustig en duidelijk uit, heel rustgevend om naar te luisteren. Persoonlijk vind ik het fijn dat je de cursus, wanneer jij maar wilt, terug kan kijken en dat je ook cheatsheets kunt downloaden, want wie herkent het niet… wil je beginnen met fotograferen en denk je… hoe zat dat ook alweer.

De tips hoe om te gaan met een hond en op welke signalen je moet letten, wat een verschil levert je dat alleen al op. Een hond die op zijn of haar gemak is levert meteen al betere foto’s. En dan nog de tips over instellingen, dat maakt het fotograferen niet alleen makkelijker maar ook leuker, omdat je alles vooral al kunt instellen en er dan minder bij na hoeft te denken tijdens het fotograferen zelf. Je kunt de cursus op jouw eigen tempo volgen, in 1 keer of misschien doe je er meerdere dagen over, het kan allemaal. De filmpjes duren enkele minuten en daarin word uitgelegd wat jij nodig hebt om aan de slag te kunnen. Al had ik het persoonlijk wel fijn gevonden als sommige van deze filmpjes wat langer zouden duren, zoals over positionering en hoe die perfecte plekjes te herkennen. Dit is denk ik, althans voor mij, namelijk het meest lastige aan hondenfotografie.

Overall vind ik het een zeer leerzame cursus en heb ik er veel van geleerd. Ik ben meteen aan het oefenen gegaan, niet alleen met het fotograferen maar ook met het “droog” oefenen met mijn hond. Haar op een plek zetten en dan zelf mijn positie opzoeken zonder dat zij achter mij aan komt lopen. Dit heeft al zulke mooie foto’s opgeleverd. De zoomlens die word aangeraden heb ik helaas nog niet maar staat zeker op mijn verlanglijstje, helemaal na de uitleg wat je hier allemaal mee kunt creëren. Voor nu houden wij het meer bij close-ups.

Behalve wat ik al eerder benoemde, iets langere uitleg over positionering en het herkennen van de foto locaties, heb ik geen verbeterpunten. Ik ben ontzettend blij en dankbaar dat ik deze cursus heb gewonnen en alles wat ik ervan heb geleerd. Nu mijzelf verder ontwikkelen en hopelijk maak ik binnenkort ook zulke prachtige foto’s als Sanne.’

Op de wachtlijst

Inhoud cursus

VEELGESTELDE VRAGEN

FAQ

Wanneer kan ik beginnen met de cursus?

Je krijgt na aanschaf meteen toegang tot de cursus. Je kunt dus meteen aan de slag! Yes!

Ik heb (nog) geen spiegelreflex, maakt dat uit?

De cursus is ingestoken op het leren fotograferen met een spiegelreflex camera. Ik werk zelf met een spiegelreflex camera en daar leer ik jou ook mee fotograferen. 

Mocht je nog een spiegelreflex camera willen aanschaffen dan neem ik je hierin mee in Module 2. 

Moet je al ervaring hebben met fotograferen?

Nee hoor, dat hoeft niet. Ik neem je helemaal vanaf de basis mee in het proces. Je hoeft zelfs nog geen spiegelreflex camera te hebben, ook dat wordt besproken in de cursus!

Ik fotografeer al langer, is het dan ook waardevol?

Zeker! In deze cursus leer je sprekende outdoor foto’s te maken van je hond. Ik neem je mee vanaf de basis, maar als jij de basis al beheert zul je hier alsnog genoeg van kunnen leren om die perfecte foto te kunnen maken!

Mijn hond zit niet stil, heeft het dan wel zin?

Ja zeker, juist! In de cursus leer je ook hoe je je hond kunt leren poseren en hoe je van jouw hond een topmodel kunt maken. Je bent namelijk niet de enige met een niet-op-afstand-bestuurbare-hond. 😉

Zit er ook nabewerking in?

Ja, er zit ook een les met nabewerking in. Ik leer je een finishing touch voor je foto’s. Maar je leert geen foto’s omtoveren met photoshop, want die goede foto heb je dan al gemaakt. Ik leer je fotograferen. En photoshop gebruiken we als finishing touch! 🙂 

Hoelang duurt de cursus?

De cursus is bestaat uit 35 videolessen van ongeveer 2 tot 10 minuten. Sommige lessen bevatten werkboeken. En sommige lessen zul je meerdere keren willen bekijken. Uiteindelijk moet je natuurlijk ook oefenen in de praktijk. 

Ik heb nu geen tijd, kan ik ook later starten?

Je kunt starten wanneer jij wil. Je kunt de hele cursus doen op je eigen tijd. Je hebt levenslange toegang, dus don’t worry. Je hebt alle tijd!

Hoelang heb ik toegang tot de cursus?

Je hebt een levenslange toegang, je kunt dus altijd nog een keer kijken en de cursus volgen.

Moet ik jaarlijks betalen of zit ik aan een abonnement vast?

Nee, je koopt de cursus in 1x en hebt daarmee levenslang toegang tot de cursus én alle updates in de toekomst.

Je kunt de cursus wel in termijnen betalen. Bijvoorbeeld in 2 of 3 maandtermijnen. Maar na deze termijnbetaling komen er geen extra kosten meer bij. Het gaat echt om een eenmalige aanschaf.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja, je kunt de cursus in 1x of je kunt de cursus in 2 of 3 maandtermijnen betalen.

Wat maakt deze fotografie cursus speciaal?

Deze cursus is speciaal gericht op hondenfotografie. Ik leer jou jóuw hond zelf op de foto te zetten.

Ik deel al mijn kennis en ervaring met je. Ik leer je precies hoe ik te werk ga. Jij leert sprekende outdoor foto’s te maken van je eigen hond. Hoe tof!

Enthousiast geworden om zélf die mooie foto’s van je hond te gaan maken? Jij kan dit!

Wil je liever leren fotograferen met een smartphone?

Online Cursus Smartphone Fotografie

×