Online Cursus

HONDENFOTOGRAFIE

 

 

ONLINE CURSUS

Hondenfotografie

Wat nou als jij gewoon zélf kunt leren om die prachtige foto’s van je hond te maken?

Met deze online cursus leer je op je eigen tijd prachtige, sprekende portretten te maken van je eigen hond!

Jij kunt dit ook!

En ik ga je precies leren hoe!

Inmiddels fotografeer ik al meer dan 10 jaar honden en maak ik baasjes gelukkig met een prachtig eindresultaat. Ik heb deze online cursus gemaakt zodat jij uiteindelijk ook zulke mooie foto’s van je eigen hond kunt maken. Zonder al teveel technische ‘rompslomp’ eromheen. Gewoon, precies wat je nodig hebt om die mooie foto te leren maken.

Ik deel mijn kennis en ervaring. Ik vertel je precies hoe ik te werk ga. Simpel, maar effectief! 

Ben je klaar om je huis te gaan behangen met foto’s van je eigen hond, die je ook nog eens zelf hebt gemaakt?

Foto gemaakt door Joyce

“Het fotograferen wordt makkelijker & leuker met alle tips!”

Joyce & River Rose

Foto gemaakt door Margo

“Met deze cursus leer je in rustige en eenvoudige stappen hoe je het perfecte plaatje schiet.”

Margo, Zoey & Lara

ervaring online cursus hondenfotografie pet studio review zelf leren fotograferen hond fotograferen tips portret

Foto gemaakt door Anouk

“Ik zal het zeker aanraden aan andere hondenliefhebbers!”

Anouk

Lees de volledige reviews onderaan de pagina

Voor wie?

=

Je bent een dol op je hond

=

Je kunt niet genoeg foto’s van je hond hebben en maken

=

Je houdt van prachtige foto’s en wil leren om die zélf te maken

=

Je wil online en op je eigen tijd leren

=

Iedereen die van fotograferen houdt. Of je nou beginner bent en nog een spiegelreflex moet kopen of al een tijdje oefent.

online cursus hondenfotografie hondenfoto training tips portret outdoor bos

In deze cursus leer je..

=

Fotograferen met een spiegelreflex camera

=

Alles wat je moet weten om een sprekende foto outdoor van je hond te maken

=

Een goede foto te maken zónder heel veel te moeten bewerken

=

Een basisnabewerking als finishing touch voor je foto’s

Foto gemaakt door Rozanne

“Ik raad deze cursus voor iedereen aan die graag mooie foto’s van hun honden wil maken.
De prijs is het helemaal waard!”

Rozanne & Splinter

Foto gemaakt door Dian

“Als je meer wilt halen uit jouw camera en dit wilt combineren met jouw liefde voor honden, ga je dat met deze training bereiken!”

Dian & Guus

Lees de volledige reviews onderaan de pagina

Dit leer je niet..

En daar ga je blij mee zijn!

Ik leer je niet om een matige foto te maken en later om te toveren in Photoshop tot een prachtplaat.
Ik leer je fotograferen.

Ik leer je wél hoe je je foto een finishing touch kunt geven in Photoshop. Maar die goede foto heb je dan al gemaakt met je camera. And trust me, you’re gonna like it!

INHOUD CURSUS

Module 1: Hoe begin je?

1.1 | Hoe begin je?
1.2 | Jouw motivatie
1.3 | Find your purpose

Module 2: Apparatuur

2.1 | Goed apparatuur: een vereiste?
2.2 | Welke camera?
2.3 | Het goede glaswerk
2.4 | Accessoires
2.5 | Hardware & Software
2.6 | Dus wat is nou de beste set?

Module 3: Instellingen

3.1 | De meest praktische instellingen
3.2 | Portret of actie?
3.3 | Weersomstandigheden

Module 4: Jij & je hond

4.1 | Ken je hond
4.2 | Ken jezelf
4.3 | Afleiden
4.4 | De ideale beloning
4.5 | Poseren
4.6 | Vraag hulp
4.7 | Wat werkt absoluut niet?

Module 5: Locatie & omgeving

5.1 | Wat voor locatie?
5.2 | Wat is geschikt voor foto’s?
5.3 | Locatie optimaal benutten
5.4 | Leer kijken als een fotograaf
5.5 | Licht
5.6 | Seizoenen op de foto
5.7 | Waar sta jij?

Module 6: Tips & Tricks

6.1 | Scherpstellen
6.2 | Kijkruimte & beeldverhouding
6.3 | Probeer en experimenteer

Module 7: Nabewerking

7.1 | Nabewerking
7.2 | Een foto bewerken in Photoshop
7.3 | Een foto bewerken in Lightroom

Bonuslessen

Bonusles 1: 6 waardevolle tips
Bonusles 2: Je eigen fotografiestijl
Bonusles 3: Zwarte honden fotograferen

ONLINE CURSUS

Hondenfotografie

€ 387,-

Levenslang toegang tot de cursus

7 modules met videolessen, werkboeken en cheatsheets

In totaal 35 videolessen

3 bonuslessen

Ook toegang tot alle updates in de toekomst

Tijdelijk met gratis coachingssessie t.w.v. € 79,-!*

Koop nu

Betaal in 3 maandtermijnen van € 129,-

* Deze actie is geldig t/m 31 juli

GRATIS E-BOOK

Jouw hondenfoto’s naar the next level

Download het gratis Stappenplan e-book om jouw hondenfotografie naar de next level te krijgen. Leer hoe je snel en effectief kunt groeien met honden fotografie en ook die mooie foto’s van je hond kunt leren maken. 

gratis e-book tips hondenfotografie hondenfoto hondenfoto's tips cursus hondenfotograaf

Wat zeggen anderen?

‘Geweldige en duidelijke foto cursus voor iedereen die zijn hond mooi op de foto wil zetten.

Sanne legt alles heel duidelijk uit, en zeker met de filmpjes en voorbeelden is het makkelijk te begrijpen.
De filmpjes zijn niet te lang waar door je goed gefocust kan blijven. Ook kan je het doen op de tijd die het beste voor je uitkomt, geweldig!
Ook kwamen de tips over hoe je hond te sturen/op gemak te stellen goed van pas, ook al luistert Splinter al heel goed maken deze tips de fotoshoot nog gemakkelijker.

Ik kan niet wachten om meer aan de slag te gaan met het maken van portret foto’s!

 

Ik raad deze cursus voor iedereen aan die graag mooie foto’s van hun honden wil maken.
De prijs is het helemaal waard!’

Rozanne & Splinter

‘Een onwijs leuke training om te volgen als je gek bent op honden en fotografie. De training zit vol met tips over hoe jij je hond het beste op de foto kan zetten. Alle onderwerpen komen hierbij aan bod. Hoe jij je camera het beste kan instellen, tot aan hoe jij je hond het beste kan begeleiden tijdens een fotoshoot. Ook de informatie over hoeveel invloed de omgeving of locatie hebben, waren heel behulpzaam!  

Zelf vind ik het heel fijn dat ik de training vanuit huis kan volgen waar en wanneer ik dat wil. Je kan precies zien waar je bent gebleven en Sanne legt alles in hele duidelijke, korte video’s uit per module. 

Als je meer wilt halen uit jouw camera en dit wilt combineren met jouw liefde voor honden, ga je dat met deze training bereiken!

Dian & Guus

‘Fotografie is mijn hobby en passie, hierin kan ik mijn creativiteit in kwijt en maak ik mooie plaatjes van mijn honden. Door de foto’s die ik maak heb ik altijd mooie herinneringen bij me.

Ik merkte wel dat ik mezelf wou verdiepen in fotografie en hoe ik nou nog betere plaatjes kan schieten. Het is namelijk best lastig als je alles zelf moet uitvogelen. Met deze cursus leer je in rustige en eenvoudige stappen hoe je het perfecte plaatje schiet.

Wat ik heel fijn vond ik dat er duidelijk eerst een stuk over je camera ging en daarna je hond en jijzelf. Want zonder basis van je camera kun je nog steeds niet een goede foto maken.

Sanne legt alles heel rustig en makkelijk uit in de cursus. Wat ik juist fijn vond, is dat het juist niet langdradig is. Je houdt echt je aandacht bij elk stukje van de modules. Het zijn korte filmpjes met uitleg en daardoor heel toegankelijk. Vooral de settings van de camera vond ik enorm nuttig om te leren en mijzelf daarin te laten groeien door die tips op te volgen.

Ik snap dat mensen denken “oef het is wel een prijs, maar ik kan je wel vertellen dat het het geld waard is. Of je nou beginner bent of al wat plaatjes hebt gemaakt, dit is echt een fijne cursus om mee te werken en van te leren.

Margo en Zoey & Lara

Sanne legt in elk filmpje alles zo rustig en duidelijk uit, heel rustgevend om naar te luisteren. Persoonlijk vind ik het fijn dat je de cursus, wanneer jij maar wilt, terug kan kijken en dat je ook cheatsheets kunt downloaden, want wie herkent het niet… wil je beginnen met fotograferen en denk je… hoe zat dat ook alweer.

De tips hoe om te gaan met een hond en op welke signalen je moet letten, wat een verschil levert je dat alleen al op. Een hond die op zijn of haar gemak is levert meteen al betere foto’s. En dan nog de tips over instellingen, dat maakt het fotograferen niet alleen makkelijker maar ook leuker, omdat je alles vooral al kunt instellen en er dan minder bij na hoeft te denken tijdens het fotograferen zelf. Je kunt de cursus op jouw eigen tempo volgen, in 1 keer of misschien doe je er meerdere dagen over, het kan allemaal. De filmpjes duren enkele minuten en daarin word uitgelegd wat jij nodig hebt om aan de slag te kunnen. Al had ik het persoonlijk wel fijn gevonden als sommige van deze filmpjes wat langer zouden duren, zoals over positionering en hoe die perfecte plekjes te herkennen. Dit is denk ik, althans voor mij, namelijk het meest lastige aan hondenfotografie.

Overall vind ik het een zeer leerzame cursus en heb ik er veel van geleerd. Ik ben meteen aan het oefenen gegaan, niet alleen met het fotograferen maar ook met het “droog” oefenen met mijn hond. Haar op een plek zetten en dan zelf mijn positie opzoeken zonder dat zij achter mij aan komt lopen. Dit heeft al zulke mooie foto’s opgeleverd. De zoomlens die word aangeraden heb ik helaas nog niet maar staat zeker op mijn verlanglijstje, helemaal na de uitleg wat je hier allemaal mee kunt creëren. Voor nu houden wij het meer bij close-ups.

Behalve wat ik al eerder benoemde, iets langere uitleg over positionering en het herkennen van de foto locaties, heb ik geen verbeterpunten. Ik ben ontzettend blij en dankbaar dat ik deze cursus heb gewonnen en alles wat ik ervan heb geleerd. Nu mijzelf verder ontwikkelen en hopelijk maak ik binnenkort ook zulke prachtige foto’s als Sanne.’

Joyce & River Rose

‘Ik ben zeer tevreden over de cursus! Het fijnste aan deze cursus vond ik de tips en voorbeelden die gegeven werden. Ik vind het fijn om eerst iets als voorbeeld te kunnen pakken, en dat proberen na te doen. Hier ben ik dus lekker mee aan de slag gegaan. Het wordt allemaal super duidelijk en rustig uitgelegd door Sanne waardoor het heel goed te volgen is.

Persoonlijk vond ik het heel fijn dat je op elk moment, waar dan ook, de cursus kunt volgen en dat het niet te lange clips steeds waren. Zo blijft het makkelijk te volgen en ben je niet op een gegeven moment je concentratie kwijt.

Ik vond het vooral fijn dat je wat voorbeelden van instellingen gaf, hier zat ik altijd mee te struggelen en nu gaat het maken van de foto’s echt veel soepeler en leuker!

Ik zal het zeker aanraden aan andere hondenliefhebbers!’

Anouk

COACHING

Wil je graag wat hulp of feedback?

Loop je vast of wil je graag feedback op je foto’s? Samen kijken naar wat jij nog anders kunt doen om een nog beter resultaat te krijgen? Ik help je graag verder! Je kunt een feedbackmoment inplannen waarin je je vragen kunt stellen en feedback op je foto’s kunt krijgen. We plannen een online zoom-meeting in van 30 minuten. Je stuurt van tevoren al je vragen en foto’s op, zodat we de 30 minuten efffectief kunnen gebruiken!

Zodra je een feedbackmoment hebt gekocht, krijg je een agenda-pagina waarin je jouw moment kunt inplannen.

=

Online Zoom-meeting van 30 minuten

=

Coaching & feedback op je foto’s

=

Stuur vooraf je foto’s & vragen op, zodat de 30 minuten effectief gebruikt kunnen worden

€ 79,-

* Alleen te boeken als je de Online Cursus Hondenfotografie hebt aangeschaft

Start, practice, enjoy.

HELEMAAL OP JOUW TIJD

Zodra je de cursus hebt gekocht, kun je meteen in je online leeromgeving. Je hebt levenslange toegang en kunt helemaal op je eigen tijd de cursus volgen. Hoe chill is dat?

Ik neem je mee vanaf het begin, tot aan het eindresultaat. Van welke set het fijnst is voor hondenfotografie, tot de instellingen, tot aan de nabewerking. En alles ertussen in.

Ben je klaar om zélf zulke mooie foto’s te gaan maken van je hond?

VEELGESTELDE VRAGEN

FAQ

Ik heb (nog) geen spiegelreflex camera, maakt dat uit?

De cursus is ingestoken op het leren fotograferen met een spiegelreflex camera. Ik werk zelf met een spiegelreflex camera en daar leer ik jou ook mee fotograferen. 

Mocht je nog een spiegelreflex camera willen aanschaffen dan neem ik je hierin mee in Module 2. 

Moet je al ervaring hebben met fotograferen?

Nee hoor, dat hoeft niet. Ik neem je helemaal vanaf de basis mee in het proces. Je hoeft zelfs nog geen spiegelreflex camera te hebben, ook dat wordt besproken in de cursus!

Ik fotografeer al langer, is het dan ook waardevol?

Zeker! In deze cursus leer je sprekende outdoor foto’s te maken van je hond. Ik neem je mee vanaf de basis, maar als jij de basis al beheert zul je hier alsnog genoeg van kunnen leren om die perfecte foto te kunnen maken!

Hoelang duurt de cursus?

De cursus is bestaat uit 35 videolessen van ongeveer 2 tot 10 minuten. Sommige lessen bevatten werkboeken. En sommige lessen zul je meerdere keren willen bekijken. Uiteindelijk moet je natuurlijk ook oefenen in de praktijk. 

Ik heb nu geen tijd, kan ik ook later starten?

Je kunt starten wanneer jij wil. Je kunt de hele cursus doen op je eigen tijd. Je hebt levenslange toegang, dus don’t worry. Je hebt alle tijd! 

Wat maakt deze fotografie cursus speciaal?

Deze cursus is speciaal gericht op hondenfotografie. Ik leer jou jóuw hond zelf op de foto te zetten.

Ik deel al mijn kennis en ervaring met je. Ik leer je precies hoe ik te werk ga. Jij leert sprekende outdoor foto’s te maken van je eigen hond. Hoe tof!

Hoelang heb ik toegang tot de cursus?

Je hebt een levenslange toegang, je kunt dus altijd nog een keer kijken en de cursus volgen. 

Gratis fotografietips & 10% korting op je eerste bestelling!

You're in! Op naar nog mooiere foto's van je hond!