Affiliate Partnerprogramma

Maandelijks geld verdienen door het promoten van onze producten

Als affiliate partner of ambassadeur kun je maandelijks geld verdienen.

Ben jij superenthousiast over bijvoorbeeld de presets of de online cursus? Dan kun je je aanmelden voor ons affiliate partnerprogramma!
Misschien ben je al bekend met affiliate marketing of ambassadeurs en influencers.
Maar misschien is het helemaal nieuw voor je. Dat geeft niets! Het is super simpel en het enige wat je hoeft te doen is enthousiast zijn!
Het is ook helemaal gratis, je verdíent juist geld.

N

Voor enthousiaste hondenbaasjes die andere hondenbaasjes ook willen inspireren om mooie foto’s van hun hond te maken

N

Commissies per verkocht product met jouw unieke promotielink

N

Zie je statistieken in je persoonlijke dashboard

N

De verdiende commissies worden maandelijks uitbetaald, gewoon op jouw bankrekening!

N

Zodat jij gewoon lekker extra snacks of speeltjes voor je hond kunt kopen of lekker uit eten kunt! 

N

Helemaal gratis!

Zo werkt het!

Meld je aan

Je hoeft geen 10.000+ volgers te hebben om je aan te moeten melden. Je hebt alleen enthousiasme nodig om te promoten en je even registreren in het affiliate programma. 

Promoot & inspireer

Inspireer andere hondenbaasjes, promoot de online producten & cursussen en deel jouw persoonlijke link. Hoe enthousiaster jij bent, hoe meer hondenbaasjes je kunt inspireren om ook aan de slag te gaan met hun hondenfoto’s!

Verdien commissies & verwen je hond

Voor elk verkochte product met jouw persoonlijke link verdien jij een commissie. Het geld dat je verdient wordt maandelijks op je rekening gestort. Je mag natuurlijk helemaal zelf weten wat je ermee doet, maar je hond verwennen is altijd aan te raden 😉

word ambassadeur

Promoot de online producten & cursussen bij jouw volgers, kennissen, vrienden & familie
en inspireer andere hondenbaasjes om ook aan de slag te gaan met de foto’s van hun hond!

Hoeveel volgers moet ik hebben?

Dat maakt niet uit! Of je nou 100, 500 of 10.000 volgers hebt. Het gaat vooral om de betrokkenheid van je volgers. En misschien heb je mensen in je omgeving (vrienden, kennissen, familie) die ook aan de slag willen met mooiere hondenfoto’s?

Wat moet ik ervoor doen?

In principe ben je zelf verantwoordelijk voor hoeveel je het promoot. Want hoe meer je promoot, hoe groter de kans dat iemand iets gaat kopen met jouw unieke link en verdien jij weer extra geld. Je hoeft geen groot account te hebben van 10.000 volgers, ik heb liever dat jij enthousiast bent en eerlijk deelt, dan dat je iets deelt omdat het moet.

Je kunt delen op allerlei manieren. Denk aan Instagram, je website of blog, Facebook en familie/vrienden/kennissen.

Hoe werkt het precies?

Eigenlijk werkt het heel simpel. Als iemand met jouw unieke link een product in mijn webshop aanschaft, krijg jij daar commissie over. De commissie is 10% – 15%. Dat is dus bij de Online Cursus Hondenfotografie bijvoorbeeld tot € 58,05 per verkochte cursus!

De commissies worden maandelijks uitbetaald op jouw bankrekening en worden uitbetaald vanaf € 50,- commissie. Heb je dit nog niet in de eerste maand? Dan blijft het gewoon staan tot je boven de uitbetaaldrempel komt bij de volgende uitbetaling.

Hoeveel verdien ik dan?

Dat is een hele goede vraag, dat ligt voornamelijk bij jezelf. Hoe meer mensen je links gebruiken, hoe meer je verdient. De commissie is 10% – 15% per sale.

Als jij al klant bent van 1 van de Online Cursussen krijg je 15% commissie. Als je dat niet bent, 10% commissie. 

Wees dus enthousiast en inspirerend in je omgeving. Je mag het zowel promoten in je kennissenkring, familie maar natuurlijk ook op Facebook & Instagram. Of misschien heb je zelfs een website of blog!

Krijg ik dan shoptegoed?

Nee. Je krijgt je commissie gewoon op je rekening gestort zodat je er zelf mee kunt doen wat je wil. Als jij van de commissies heel veel snacks voor je honden wil kopen, of lekker zelf uit eten wil gaan, dan is dat helemaal prima!

Maakt het uit wat ik gekocht heb?

Nee hoor, als jij enthousiast bent over hondenfotografie en onze producten/diensten kun je lekker aan de slag met promoten! 

Maar als je klant bent van 1 van onze Online Cursussen, krijg je een hogere commissie! Namelijk 15% per sale in plaats van 10% per sale.

Wat kost het?

Het kost jou niets, je kunt juist geld verdienen! Het kost je hoogstens wat tijd, maar je bent natuurlijk sowieso al enthousiast foto’s van je hond aan het delen! Door enthousiast te zijn en anderen te inspireren kun je commissies verdienen.

×